IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

TietokoneetTiistai 30.10.2007 18:56

Meillä lakkasi digiteevee toimimasta, joka siis on kytkettynä tietokoneeseen. Siihen vain tuli joku ärsyttävä virheilmoitus. Yritin asentaa sitä ohjelmaa monesti uudestaan, mutta turhaan; edistystä ei tapahtunut. Poistelin samalla koneelta muita turhaksi osoittautuneita ohjelmia jne. kunnes päätin ihan rehellisesti vetää windowsin uudestaan kooneelle, uudelle pohjalle.

Uudelleen asennus kusi melko nopeasti näytönohjaimen ajurien ajossa. Tai oikeammin sen päivittämisessä. Päivitys meni vituiksi, joten poistin sen ja asenstin alkuperäisen cd:ltä uudestaan. Lopputulos oli se, että heti kun windows alkoi olla käynnissä ja kaikki käynnistyksen yhteydessä alkavat sovellukset ylhäällä, sammui kone kokonaa. Vikasietotilassa sen saikin käyntiin, poistin ajurit ja kone uudestaan käyntiin. Näytön tarkkuus oli mennyt ihan ala-arvoisiin lukemiin. Huonompiin kuin asennusvaiheessa. Muutenkin näyttöön tuli miljoona ilmoitusta että windows on toipunut vakavasta virheestä ja että pitäisi lähettää virheraportti. Vitutti.

Uusi uudelleen asennus alusta ja tällä kertaa tein täydellisen alustuksen kiintolevyllekin. Sain kaiken jo tähän asti peräti toimimaan moitteettomasti, mutta töitä riittää aivan varmasti vielä tämänkin jälkeen. Ohjelmien ajoa ainakin puoleksi päiväksi, jos koko ajan ajaa putkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.