IRC-Galleria

C2162

C2162

on vannoutunut MacGyver-fani

Kaikki nuoret ovat loisiaLauantai 23.09.2006 21:55

Tulin kuvausmatkalta, äidiltäni lainatulla autolla. Lähistön ilmaiset parkkipaikat olivat täyttyneet, ja päätin sitten viedä auton vieraspaikalle, koska muitakaan paikkoja ei ollut.

Sain vieraspaikalle pysäköidessäni tuta Omistajamummon vihan. Omistajamummo kysyi, että asutkos sinä tässä talossa, ja vastasin, että kyllä - pienen mutkan kautta kuitenkin. Sitten alkoi tulla vuodatusta "Sinä oot semmonen loinen, joka asuu vaan toisten nurkissa ja pysäköi vieraspaikalle, eikä maksa taloyhtiölle vesimaksua ja jäkätijäk. Tässä talossa on ihan hirveesti semmosia." Selitin, että lähellä ei ollut vapaita paikkoja ja meinasin auton tuoda tähän vain vähäksi aikaa. Omistajamummo vain valitti ja lähti kävelemään kohti taloa (ikään kuin paetakseen), ja minä huusin perään, että "Me kaikki nuorethan ollaan sellaisia paskiaisia". Siihen Omistajamummo sitten, että "Niin olettekin.". Pakkohan siinä oli mennä vielä sanomaan, että "Miksi pitää olettaa kaikista heti pahaa, eikä keskustella asiasta mitenkään rakentavasti? Mielelläni selittäisin sinulle tämän, mutta et taida kuunnella." Omistajamummo meni. Jäi raivoisa olo.

Miksi rakentaa sisällään oletuksia ja niihin perustuvaa vihaa? Asioista voisi edes yrittää puhua ennen kuin ne räjähtävät käsiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.