IRC-Galleria

C2162

C2162

on vannoutunut MacGyver-fani

Juoni.netin seuraava numeroTorstai 26.04.2007 18:06

Toistaiseksi, kun Juoni.netin uutisjärjestelmää vielä rakennetaan, tiedotan kätevästi galtsublogista käsin, että Juonen seuraavaan numeroon tulee Simo Santapukin haastattelu (joka tehdään tänään).
Eihän se hirmuisesti ole, mutta ihan hyvä alku. Ensi numeroon tavoitteena tuplata kävijämäärä.

Juoni.net julkaistu!Tiistai 17.04.2007 12:46

Nyt on www.juoni.net auki. Harmi vain, että toistaiseksi rakas ystävämme Internet Explorer tulkitsee sivua ihan miten sattuu. No kuitenkin, Firefoxin käyttäjät voivat onnellisesti selata Juoni.nettiä. Tsekkaa sinäkin Tommy Lindgrenin, Ate Klemetin ja Lasse Turusen haastattelut sekä ikimuistoiset kolumnit.

Ehdottamisen voimaMaanantai 16.04.2007 15:36

Kun kellään ei ole mitään ajatusta tulevista tapahtumista, on tärkeää ehdottaa jotain. Ehdotus on helppo joko hyväksyä tai muuttaa. Ehdotus on lähtökohta, jonka voi joko kyseenalaistaa tai hyväksyä. Tahdon jatkossa ehdottaa enemmän asioita, enkä vain kysellä, että mitä nyt tehdään.

Vaihdekuja!Sunnuntai 08.04.2007 16:04

Se on parempi. Sinne tahdon.

Eilinen pyykkikorin korjaus osoitti, että minussa on MacGyver-voimia, vaikka niitä ei usein pääsekään hyödyntämään. Aion siis jatkossakin pitää linkkuveistä ja ilmastointiteippiä mukana.

Mun värienhallinta on ihan persiistä, pitää kalibroida! Somebody bring me a Spyder 2!

Emännäntie?Lauantai 07.04.2007 16:42

Hmm, tänä aamuna oli tarjolla iso kiva kämppä Emännäntiellä. Ainut miinus on, että se on kaukana. Tosin se ei välttämättä haittaa, koska se pakottaa liikkumaan.

Täytyy nyt vain päättää haluaako sinne vai ei.

Tahtoisin uuteen kerrostaloon, ja tämä 70-luvulla rakennettu talo ei välttämättä ole ihan sellainen. Tosin kyllä sekin tarpeeksi uusi on (=täyttää modernin asumisen tiukat kriteerit). Vaihdekujalla olisi uudempia, 2000-luvulla rakennettuja, tilavia kaksioita, joiden vuokra ei ole kauhean kaukana tästä, joten kamppailu on kova.
Niin. No laitoin sen tänne. Mieti sitä.

Kuvallisia todisteita ennätyspuuhistaMaanantai 02.04.2007 18:27

Olen vihdoin onnistunut pitkäaikaisessa tavoitteessani: kananmunankuoren yhtenä palana irrottamisessa. Galtsualbumissani on todisteita tästä ennennäkemättömän upeasta saavutuksesta: C2162

Oj då!Sunnuntai 01.04.2007 14:34

Jag har väntat den här förändringer för så långt! Gallerin är ny jättemycket bättre än förr. Nu kan man "Skriva mamman" i stället om att bara skriva sin egen dagbok. Jag undrar hur har moderatorer oversatt IRC-Gallerin till svenska så väldigt bra.

Irken är också mycket bättre namn för den här servis.

Skinka!

Mustikkahillo-raejuustoseosTorstai 29.03.2007 01:59

On muuten hyvää! Jääkaappi tyhjetessään inspiroi jännittäviin kokeiluihin, jotka avartavat makumaailma joskus väkivaltaisenkin paljon. Täytyy lisätä mustikkahillo-raejuustoherkku ehdottomasti reseptipalstalle, jonka perustan joskus jonnekin (ehkä Juonen kylkeen).