IRC-Galleria

Olen kipeäPerjantai 26.09.2008 11:46

Olen nyt ollut täällä kolmatta viikkoa. Olen kipeä. Sain onneksi töistä vapaata kaksi päivää. Ne olisivat antaneet enemmänkin, mutta halusin olla töissä jo lauantaina. En mää vaan pysty makaamaan sängyn pohjalla kovin monta päivää putkeen. Ja kun en kehtaa sairaslomalla lähteä tuosta ovesta ulos vaikka tuntisinkin oloni jo paremmaksi, koska pomo on katsomassa perääni. Siinä mielessä aika huono asua omalla työpaikalla :D Eilen mää vaan lakosin maahan, kun mää yritin lähtä kävelemään. Mun jalat olivat puutuneet enkä huomannut sitä. Muuten olen kyllä sopeutunut tähän tilanteeseen, asumiseen työpaikalla. Voin aina luotta, että vessat ovat puhtaita, koska itse siivoan ne. Voisin kyllä jäädä vaikka pidemmäksikin aikaa töihin tähämn siivoojaksi, jos siitä vaan maksettais enemmän. Mää haluaisin jatkaa tässä sittenkin kun saan muita töitä, koska saan suht halvan asunnon täällä. Lisäksi meillä on tosi hauskaa tuon mun venäläisen työkaverin Katjan kanssa. Iltapäivästä me pestään hostellin lakanapyykkiä. Me ollan tuolla katolla ja yleensä siellä on niin kaunis ilmakin. Me vaan lauletaan venäläisiä lauluja, kuten Kalinka ja Huopikkaat, huopikkaat ja Jalankulkijat juoskoot astukoot lätäköihin… ja Se Ivan on vain poika petroskoista… Mää laulan suomenkielisillä sanoilla ja Katja laulaa venäjäksi. Sitten me pestään salaa myös meidän omat pyykit siinä samalla. Aamupalalla me vietetään aina yliaikaa juoruillen. Tuolla palkalla en pode edes huonoa omaatuntoa. Mää kyllä tykkään olla töissä täällä. Mutta en mää varmaan tätä koko aikaisesti jaksais kovin pitkään. Mutta aijon kyllä kysyä, että voiko tehdä aina muutamia vuoroja, vaikka tavallaan lopettaisinkin. Mää rakastan tätä hostellia ja varsinkin tuota kattoterassia. Mun pitää laitta joitain kuvia sieltä.

Tuon kirjoitin eilen. Olen edelleen kipeä. Tuntuu, että tää vaan pahenee päivä päivältä. Aluksi mulla oli selvästi angiina ja aloitin Suomesta ssamani lääkekuurin ja nyt yskin niinQ olis keuhkoputken tulehdus. Olen maannut nyt sängyssä kolme päivää. Tänään sain sen verra aikaiseksi, että raahauduin tuohon viereiseen lääkäriin. Maksoin $55 ja lääkäri sanoi, ettei aijo määrätä mulle muita antibiootteja sen angiinakuurin lisäksi. Pitää vaan jatkaa lepäämistä ja syödä c-vitamiinia. V***u, sitähän mää olen tehnyt jo kolmatta päivää. Alkaa hieman kyllästyttää nuo mun huoneen seinät. $55!! Lisäksi mulla menee koko ajan työpäiviä hukkaan, kun mää vaan makaan sängyssä. Mutta täähän johtuu nyt selvästikin siitä, etten ole ehtinyt vuoteen kunnolla sairastaan, koska olen matkustellut. Nyt sitten tulee kaikki mahdolliset taudit. Onneksi saan sentään vapaata ihan hyvin, enkä kokonaan menetä työpaikkaa. Säälittää vaan, kun Katja on nyt muutamana päivänä joutunut tekemään kaikki hommat, mitkä me ollaan yleensä tehty yhdessä. Toivottavasti tähän tulee nyt kohta joku järjestys.

Niin Suomessako on taas ammuskeltu koulussa. Se on varma syksyn merkki. Iltasanomissa näytti melkein kaikki kotimaan uutiset käsittelevän kuolemaa. Syksy tulee, siitä ei ole epäilystäkään. Sain onneksi hyviäkin uutisia Suomesta tänään, mutta en halua vielä hehkuttaa niitä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.