IRC-Galleria

TotutteluaSunnuntai 16.09.2007 00:36

Oltiin eilen sellaisessa baarissa, joka oli katetulla kattoterassailla. Huomasin, että eilen oli niin paljon rennompaa käydä baarissa täällä. Aluksi sitä vaan puristi laukkuaan kainalossa ja oli varma, että millä hetkellä hyvänsä joku leikkaa pohjan auki ja pöllii passin ja muuta yhtä vainoharhaista. Ihan turistina. Nyt tuntui jo siltä, että voi ottaa paikan haltuun. Me vaan tanssittiin ja juteltiin ihmisten kanssa. Se oli tosi kiva baari. Yöllä ei ollut edes niin sairaan kuuma ja tuuli kävi mukavasti siellä kattoterassilla.

Mää mieluumminasun vähän pidempään, jos mää menen ulkomaille, koska se ottaa aikansa, kun tutustuu ihmisiin. Toisaalta on siinä huonotkin puolensa, mulla tulee tosi ikävä näitä ihmisiä.. Meillä on sellainen vakkarijengi: minä, M, Cintia Brasiljasta ja Joel Ruottista. Me mennään yhdessä joka paikkaan. Se on meidän oma pikku perhe. Me jaetaan salaisuudet ja tiedetään mitä toisten päässä liikkuu. Se on tosi kivaa. Me ollaan niin samanlaisia... Me luvattiin eilen, että jos me ollaan sinkkuja lähempänä kolmeakymppiä, niin me muutetaan New Yorkiin.

Mää muuten löysin meidän kirjastosta Sex and the Cityn ekan ja kuudennen (viimeisen, jos joku sivistymätön ei tiennyt) tuotantokauden. Me alettiin kattoon sitä porukalla. Se oli hauskaa. Muutkin osasivat joitain sanontoja siitä. Vaikka se on kyllä helpompi muistaa omalla äidinkielellä. Kyllä määkin muistan kokonaisia kohtauksia Vuoroin Vieraista: "Elina, Elina, varo miehiä joilla on huono äitisuhde. Mies syyttää sua kaikesta, mistä sen pitäis syyttää äitiään, mutta varo myös miehiä, joilla on hyvä äiti suhde. Niille äiti on numero yksi ja sä olet ikuinen kakkonen. Jos mä johonkin uskon niin se on länsimainen lääketiede. Kun päätä särkee, pitää ottaa burana..." ... "...Varo myös miehiä, joilla ei ole äitiä ollenkaan, susta nimittäin tulee sellainen ennen kuin huomaatkaan. Sellisia miehiä, joiden äitisuhde on normaali ei tarvi varoa.. niitä ei nimittäin ole... jatkuu huomenna". En mää nyt koko kohtausta ala tähän kirjottaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.