IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?
Deathcore!

http://www.youtube.com/watch?v=trgJbAtpRXg

Kuunteleeko joku tätä? Ihan oikeesti nyt hei... Kyljystukat ja muut vastaavat vetää vokaalit hengittämällä sisäänpäin normaalin uloshengityksen sijaan. Onko tää nyt joku emojen yritys myydä musiikkia death metallisteille? ''Hei mulla on hyvä idea! kirjotetaan biisejä niinku siitä ku sain arestii ku varastin pikkusiskon maskaran ja naamioidaan se silleen tosi raskaaks niin sit emot JA death metallistit tykkää meistä!''

IT'S SO GAY: http://www.youtube.com/watch?v=nIxifVJhXKo

''With 3 bonus death metal band's for the biggining.''

ParkGay Drive? Death metal?

''Brutal metal''

Job for a Gayboy?
Gays that Remain?
Gays in the Horizon?

Ei siis sillä, että joku noista videolla esiintyvistä bändeistä olisi ollut brutaalia metallia mutta niin... Tuon ensimmäisen videon Brokencyde... Jos helvetti on olemassa, tuo biisi soi siellä ikuisella toistolla.

Senkus tykkäätte noista bändeistä, jos tykkäätte, mun mielestä ne kuitenkin on perseestä nyt ja ne on perseestä vielä huomennakin... Harmi sinänsä, on noissa bändeissä soittajia, jotka kykenisivät soittamaan hyvääkin metallia (toisinsanoen: metallia, jossa jokainen biisi ei kuulosta samalta kuin täyttä kurkkua mylvivä kehitysvammainen, joka on juuri jäämässä katujyrän alle), jos haluaisivat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.