IRC-Galleria

DNR

DNR

And so you seek redemption at the puritan's hand... Is the hell you find here not enough for you?
Kyllä taas täytyy ihailla... Sen verran hauskaa kommenttia tässä on tullut taas viimeisten päivien aikana mm. allekirjoittaneen tavasta "vittuilla" ihmisille. Parastahan on se, että yksikään ei ole kokeillut esim. kysyä tai pyytää asiallisesti, että lopettaisin tai vähentäisin tuota ns. "vittuilua" (Ihan oikeasti... Heitän vittumaisempaa kommenttia monelle kaverille kuin Teille, rakkaat profiilisivuni sotkijat) , vaan jokainen yrittää aina aukoa päätään takaisin. Te, jotka tunnistatte itsenne, voitte aina jatkaa taisteluanne tuulimyllyjä vastaan, mutta yksi pieni pyyntö: älkää jaksako värvätä jokaista tuntemaanne ihmistä avautumaan esim. mulle, koska mulla ei ole mitään mielenkiintoa alkaa väitellä OLEMATTOMISTA ASIOISTA ihmisten, joita en ole btw ehkä koskaan nähnytkään, kanssa.

Avatkaa silmänne ja koettakaa katsoa maailmaa vähemmän vakavasti. Henkilökohtaisuuksia olen yrittänyt välttää ja harrastaa vain sitä samaa pinnallista kevyttä kenttävittuilua, jota harrastan kaikkien muidenkin kanssa. Suosittelen siis teitäkin, rakkaat agroilijani, pysymään poissa niiltä henkilökohtaisuuksiin meneviltä aihealueilta. Ihan vaan sen takia, että nuo tarinat muiden menneisyydestä vetää aina mukaan ihmisiä, joiden ei tarvitsisi mukaan joutua ja samalla voi aina löytyä juttuja, jotka iskevätkin sitten pahemmin siihen, joka tarinan kaivoi esiin. Ja uskokaa pois... Erilaisilla asioilla ja ihmisillä saattaa olla yllättäviäkin kytköksiä.

En tarjoa rauhaa, en tarjoa aselepoa, koska sotaa ei ainakaan mun osalta ole koskaan ollutkaan. Sanon vaan, että niitä jarruja kannattaisi kerrankin käyttää ajoissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.