IRC-Galleria

DeTect

DeTect

uusi kaupunki, uudet kujeet :)

Lauantai-illan iloaSunnuntai 12.11.2006 20:18

vahvat pohjat alle, juhlamieltä ja sitten baareilemaan. mikä voisi mennä pieleen?

noh... oltiinpa eräässä pubissa hieman kupittamassa ja biljardia pelaamassa. kun lähettiin pois joku homppeli juoksee perään ja kyselee et mis on se vihree paitane jannu?? epäilin jo siinä vaiheessa että se mies taisi olla jonki sortin persepora ni näytin et mul on kyl keltane paita. no sehä innostu sit iha kunnol ku siin ny sit sattu olee vihreetä tekstiä ja muaha se näköjään oli ettiny´ja anto numeronsa käteen. herrasmiesmäisen salakavalasti pakenin takavasemmalle ja törmäsin italialaisiin naisiin joille annoin sen paperilapun numeroineen. nehä oli onnessaan ja luulivat et oli mun numero ja vissii porukal alkovat viestiä siihe laittamaan. oivoi ny kukaa niistä (italialaissista tai sit se hinttapuli) ei tiedä kenen kanssa viestittelevät. harvinaista havainnointikykyä soveltaen päättelin et tää ilta ei ny oikee mee putkeen....

siirtyessä baarista toiseen piti tietenkin vielä vetästä lipat sellaisen maturelauman edessä. äitimäisen huomaavasti suosittivat et poika juoppas vähä vähemmä. koettaa ny sit selittää niille et suotta ne tädit juomisesta vaahtoaa siinä, tie vaan sattuuu olemaan peilijäätä.

viimeisessä baarissa sitten sain vaivakseni sellaisen laarditapiirin et huhheijaa. kyttäs ja seuraili minkä tukkimaisilta jaloiltaan pääsi. aattelin et voikoha tää enää tästä ilta heikommi mennä kunnes se tuliasemanorsu sai kaverinsa paikalle. oli siinä kyllä massaa kestettävänä parilla nikkaparilla.

tää vuodatus alkaa hiljalleen enteilemään jännetuppitulehusta ja muuteki kädet tärisee sen verra et makaronit tulee syötyä näppiksen kautta joten jätän lopun toiseen kertaan.

oi aikoja oi elämää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.