IRC-Galleria

DeTect

DeTect

uusi kaupunki, uudet kujeet :)

Päivä elämässä, osa 4Maanantai 04.06.2007 23:33

olipas taas päivä. 6:15 lähtö töihin ja reilu 2h unta alla. aivan nakit silmillä sai urakkana painaa kunnon HV-hommia. lasivillalla on vielä tapana tunkeutua jokaiseen mahdolliseen ja etenkin mahdottomaan koloon jota ihmisruumiista löytyy, joten teen vieläkin tässä yllättäviä löytöjä.

jossain vaihees päivää joku japanilaine tuli avautumaan jostain käsittämättömästä syystä. en oikee ymmärtäny tilannetta jote suositin sitä tunkemaan syömäpuikkonsa kynsien alle. epäilen et se sitten kohteliaasti kehotti mua tunkemaan sushia sinne minee päivä ei paista. ihme juttu nää kulttuurierot.

alkaa kyl hiljalleen pätäkkäki olemaan finaalis ja vuokran maksu olis huomenna. kai sitä täytyy lähtee persettään kaupittelemaan. tosin tietenkin meittin tuurilla ensimmainen asiakas olisi kohtuuttoman iso musta mies, joten harkitsen yhä sitä ura valintaa. kyllä ne sossun sotanorsumummelit mielellää rahaa elämäntapa-alkoholisteille tyrkyttää, mut mulle ne vaan lähes poikkeuksetta näyttelevät kansainvälisiä käsimerkkejä. oi aikoja, oi tapoja!

sit onkin päivän salireeni takana ja kohta iltalenkille. perin huolestuttavaa kun on elintasomaha kadonnu ja on suora näköyhteys surkastuviin sukupuolielimiin. saamari ku kunnon dieetinlopetusneuvoja on vaikeempi löytää ku jakausta kaljusta! kehtaisikohan sitä tyytyä semilihapulla vaiheeseen. ei tässä elämässä!

Ja sitten sokerina pohjalla RUOTSI! voi vaapukka mehu sentää ois torstaina tentti ja eipä ole kyl tullu luettua oikee. vähän osaan Det glider inin alkua laulaa mut sillä ei tentis juhlita. vähä semmone kutkuttava aavistus perslihoissa et edessä on suloisen ruotsin kielen kieliopillinen raiskaus ja meittille henkilökohtaiset moitteet armottoman heikosta ruotsintaidosta. noh elämä on...



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.