IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Jahas. Kaksi tuntia niin pitää mädäntyä kassalla. Hohhoijaa. Kiinnostaa kuin kilo pa..ttereita. Kaunis syystalvinen ilma. Olisi kovin mukavaa istua vaan kotona ja neppailla koneella. :D

Toi keli vaan pelottaa. Talvinakit saa vasta huomenna Järvenpäästä, ja toi tie kiiltää kuin vastavahattu kromi.. Ugh. Saas nähdä onko siwamies enää hengissä huomenna. Tai tänä iltana.. Ei kuitenkaan mitään suuria, suolattuja valtateitä sinne kaupalle ole.


Katselinpa lentojen hintoja Kiinaan. On ne kalliita, saatana. Parhaimmillaan Pekingiin 2200e!!! Voi jesus. Kai ne siellä sitten pistää samaan hintaan juhlaillallisen kaviaarin ja shampanjan kanssa, jalkahieronnasta puhumattakaan... Onneksi sain bongattua Kilroyn sivuilta jonkun super-budjettilennon, alle 400e suunta. Siellä varmaan pitää pyöräyttää potkuritkin käyntiin. Jää nähtäväksi.

Note to myself: Varaa seuraavaa lentoreissua varten reilusti rahaa

Kiina mielessäin..Torstai 27.10.2005 11:44

Oijoijoi.

Sellanen 3-4kk pesti Kiinassa, Wuhan Institute of Technologyssa odottaa.. Namm. Kiva, kun vuokra 150e, ja sillä saa kämpän jossa on makkari, olkkari, kylppäri, keittiö kaikil mukavuuksil, televisio, kaapelikanavat (muutama tuhat varmaan :D), kunnon nettipiuha, yms.. Että ei kyllä paha. Tai siis näin ainakin meille on informoitu..

Kymmenen meitä sinne lähtee, ei hajuakaan ketä lähtee mun kanssa. Tuskin ketään tuttuja.. Mut, tutustuuhan siellä sitte. En mä niin antisosiaalinen ole.

Pitäis kaikkia apurahoja hakea, hakemukset vielä sinne itse kouluun (muotoseikka, olen mä jo sisällä :), viisumi hommata, jne.. Onhan tässä kaikkea päällänsä nyt.

Pitäis Siwaan taas puskea tänään. Näin painajaista taas että kesärenkaat alla ja ajelin, eikä mikään toiminut.. Stana. Tulee mun uniin jo.. No, pe Järvenpäähän vaihtamaan. \o/

PÄÄSIN KIINAAN!Keskiviikko 26.10.2005 20:24

Hahaa, otsikko kertoo jo kaiken.

Pääsin vaihtoon Kiinaan, lähtö helmikuun puolivälissä... Uijuijui. Pienehköt on täpinät. :D
Jahas.

On se mukavaa kun talvirenkaat Järvenpäässä ja lunta pukkaa.. Luojan kiitos sentään räntäkeli ja mittari plussalla.

Siwa hajottaa. Ihan kympillä. www.kiviopas.net ...No, ei se raha puussa kasva, ja harvemmin olen euroja paskonutkaan. :-/ Hiukan kyllä eilen oli pieni vitutus päällä kun tuuli ujelsi ja Siwaa suljin. Kesänakit alla oli hiukan arpapeliä ajella kotiin. Töihin mennessä olin ajaa jotain Seatia päin kun ei oikein kesäkumi jäällä pidä. Sydän hakkasi varmaan viisi minuuttia sen jälkeen.

Note to myself: Älä aja kesärenkailla liukkailla teillä.

Kiina kutkuttaa. Pyrin vaihtoon, tällä viikolla pitäisi tulla infoa että pääsenkö. Sairaalloista sähköpostien tarkastelua n. 40 kertaa päivässä.. Ei saa näin isoa miestä pitää noin suuressa epätietoisuudessa.
- Vanhemmat »