IRC-Galleria

Normaalia.Torstai 08.06.2006 17:48

Nyt on keittiön pöytä, ja mulla oma työpöytä. Eilen käytiin ekaa kertaa saunassa yleisillä vuoroilla. Sain olla ihan rauhassa, pois tullessa joku vaihtari tuli vastaan. Tänään sitten ihan omalle vuorolle.
Eilen aloitin taas säätämisen yliopistolla, tänään jatkettiin. Päivä meni johtoja metsästäessä. Lähdin jo puolenpäivän jälkeen pois, kun Jalonen ja Markokin lähti. Kävin Kukan luona kahvilla ja hakemassa postejani. Samalla kävin vakoilemassa tietysti kuinka se kämppä on muuttunut. Oli ihan omituista pimpottaa ovikelloa sinne mentäessä. Tuntui tutulta olla keittiössä, mutta en sinne kyllä ikävöi. Ei sillä, oli ihanaa asua siellä, mutta olen kotiutunut tänne jo täysin.
Varasin itselleni parturin huomiseksi. Kukka oli käynyt aamulla, ja munkin on pitänyt jo puoli vuotta mennä. Nyt sain aikaan varattua ajan. Inspiroiduin Kukan hiuksista. Tosin en meinaa tehdä mitään radikaalia. Kaksihaaraiset pois ja vähän kerroksellisuutta. Parturityttö oli hirmu pirtsakka kun soitin sinne, ihan hymyilytti varata aikaa.
Soitin myös asukastoimistoon ja kysyin, että saako hoputtaa nimien vaihtoa oveen. Täti kysyi, että koska ollaan muutettu. Kun vastasin että viikko sitten, hän sanoi että toki.
Ajattelin lukasta vähän tuota manuaalia jonka nappasin mukaani labrasta. Tänään ajateltiin ehkä vähän pelailla ropea, saunan jälkeen mennä grillaamaan tai jatkaa pelaamista. Riippuu ilmasta.
Olisi kyllä ihanaa jos se kesä alkaisi. Aurinko paistanut koko päivän pitkästä aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.