IRC-Galleria

Avaimet tänne mulle heti nyt!Keskiviikko 31.05.2006 01:47

Alkaapa vähän jänskittää ylihuominen.
Mutta ensin hehkutan vähän tätä päivää. Saatiin testimittaukset suoritettua, maadoituksen korjattua ja arvot oli täysin kohdallaan! Amplifieri siis toimii! Ja sen ohjelma. Loistavaa! Ja lisäksi sain siivottua labran. Vaihdoin samassa huoneessa työskentelevän toisen työryhmän kanssa kaappeja ja arkistoin labrassa olleet paperit huolella. Löysin kadoksissa olleita papereita ja paljon tarpeellista sälää. Sain kovasti kiitoksia ja olin itsestäni ylpeä.
Suunniteltiin Tuulan kanssa, että jos kaikki menee hyvin, saadaan ehkä kesä-heinäkuun vaihteessa mittauksia jo soluilla. Olisi aikas mahtava juttu.
Sain aamulal luettuakin vähän, iltapäivällä olin liian täpinöissäni ja väsynyt että olisin jaksanut jatkaa. Mutta sain siivottua vessan ja tyhjensin keittiön ruokakaapit.
Huomenna täytyy aamulla hakea kaupasta pahvilaatikoita, jotta saan loputkin tavarat pois. Suunnittelin vieväni kirjoituspöytäni kellariin pois tieltä, kun ei se äiti sitä haluakaan. Jätän sen tänne tulevien asukkaiden iloksi/murheeksi. Sitten voisin siirtää Kukan sängyn pois eteisessä (on ihan järkyttävällä tavalla tuossa, kaikin tavoin tiellä, perkele!) omaan huoneeseen tyhjälle seinälle. Ja täyttää eteisen omilla tavaroillani. Sujuisi helpommin tuo muutto.
Ja se Minttukin muuttaa huomenna. Olin unohtanut sen tyystin. Soitti mulle tänään, täytyy antaa sille avaimet huomenna lainaan iltapäiväksi-illaksi.
Hemmetti kun saadaan itse avaimet vasta torstaina. Tulee aikas kiirus. Mutta täytyy vaan heittää tavarat sisään, ja jättää järjestely ja kokoaminen viikonlopulle. Kun neljän maissa pitäisi olla jo Tampereella, sitä ennen kaksi asuntoa muutettu yhteen. Ja Savonlinnan kamat. Noh, täytyy kerätä voimia siihen. Alan vain nyt jo stressata.
Onneksi sentään on iso peräkärry. Pelastus.
Huomenna täytyy vielä pakata kaikki pois ja siivota. Ja niin, lukeakin. Kun se tentti on alle viikon päästä! Tosin tavoitteena on päästä läpi, ei enempää. Tällä hetkellä en pysty enempään. Ja haluan sen pois alta, enkä ehdi suorittaa myöhemmin.
Mutta nyt radiosta tulee ihan kamalaa musiikkia jo toista tuntia, taidan mennä nukkumaan, että ehdin huomenna tehdä kaiken ennenkuin Rakkain tulee kotiin. Kumma miten kolmen päivän aikana ehtii jo tulla ikävä...
Niin, ja menen huomenna tomerana asukastoimistoon kinuamaan avaimia. Jos kävisi tuuri, ja saataisiin ne jo illalla. Taina Tahtoo!
Mutta nyt, ennenkuin ajattelen asioita liikaa ja alan stressata enemmän, suuntaan nukkumaan. Huomenna viimeinen päivä tässä asunnossa. Ei tunnu yhtään siltä.
Huoh!

Kalju.Maanantai 29.05.2006 12:42

Oli mukavaa Savonlinnassa, söin ja join, tosin ihan maltilla. Oli vielä edellinen viikonloppu liian tuoreessa muistissa. Mutta hauskaa oli. Käytiin jopa paikallisessa yksillä.
Mutta eilen illalla oli pakko tulla kotiin, kun tänään alotetaan ihan oikeasti se tekeminen! Muistin pakata mukaan jopa kahvikuppini.
Vähän on tyhjä olo täällä. Kaikki kamat paketissa ympärillä, Kukan huone ihan tyhjänä, mulla ei oo musiikkia eikä telkkaria. Onneksi sentään kone. Kun se Ihana Rakkaanikin on siellä kaukana keskiviikkoon asti. Mutta kyllähän mulla sitä tekemistä pitäisi riittää, tentti viikon päästä ja onhan tossa päivisin tuota Patch Clamp juttuja.
Onneksi voin huudattaa keittiön radiota, muuten menisi järki, jos olisi ihan hiljasta. Koneesta kuunneltu musiikki kuulostaa ihan kamalalta, joten sen varastot ei auta.
Tulipa jostain kumman syytä flashback, näin viime yönä unta, että leikkasin itseni kaljuksi. Otin sakset ja aloin leikkaamaan tuppoja pois. Vähän alkoi puolessa välissä kaduttamaan.
Mutta jospa sitä valmistautuisi loppuun, heräsin taas liian aikaisin, piti tulla tappamaan aikaa tänne.

Saan!Tiistai 23.05.2006 18:24

Olenko vähän täpinöissäni!
Mulla on mahdollisuus saada nimeni pariin julkaisuun.
Saan avaimia laitokselle, työhuoneeseen ja labraan.
Saan hyvän tekosyyn ostaa hyvät työkengät.
Saan ehkä henkilökuntatunnukset.
Saan olla tulematta "töihin" jos siltä tuntuu, ja jos kesällä on aurinkoisia, kauniita hellepäiviä, niin se päivä ei ole työpäivä.
Saan tehdä jotain konkreettista.
Saan työtodistuksen jostain omaan alaan liittyvästä.
Saan kokemusta.
Saan tekosyyn olla suorittamatta kirjatenttejä.
Saan työskennellä osaavan ihmisen kanssa.
Saan työhuoneen käyttööni.

The world is mine!

[Ei aihetta]Tiistai 23.05.2006 13:36

Tänään ensimmäinen palaveri yhdeltä. Vähän jänskittää.

[Ei aihetta]Maanantai 22.05.2006 13:25

ketuttaa.

Osaan!Perjantai 19.05.2006 17:06

Huoh. Vielä ~20 sivua luettavana tuota kesäkuun kirjatentin kirjaa. Johan nyt olenkin pakertanut sen parissa viikon. Sain vastattua kebsin kysymyksiin, ja juttelin Reijan kanssa hetki sitten niistä, ja oli mukava huomata, että osaan sittenkin jotain. Olin nimittäin päätellyt samoja asioita, mutta vain tarkemmin kuin hän. Ei ole mennyt ihan hukkaan lukeminen.
Laitoin Jaloselle mailia puolessa välissä viikkoa, ja olen siitä lähtien odottanut vastausta. Ehdin jo muutamaan kertaan tarkistaa oliko mailiosoite oikein, kun ei vastausta kuulunut. Mutta tänään se tuli. Ensi viikon alusta eka palaveri!
Meitä on nyt ryhmässä kaksi, tosin en tiedä kuka se toinen on (arvelen erästä fyysikkopoikaa).
Enkä jaksaisi/malttaisi lukea enää yhtään, tänään on Lunastyxin tuparit ja huomenna yläkaupungin yö. Ja pitäisi ehkä vähän pakkailla ja lueskella lisää artikkeleita.
Ensi viikon viikonloppuna pitäisi lähteä Savonlinnaan, kun Ihanan sisko valmistuu lähihoitajaksi. Ja sitten ehkä majaillaan siellä keskiviikkoon asti, jolloin tuodaan tänne kamaa ja lähdetään Tampereelle hakemaan lisää tavaraa. Ja torstaina muutto. Jei!

Ostettiin alkuviikosta Zoo Tycoon peli, joka on hauska. Molemmat pelataan sitä vuorotellen (välillä kuuluu "saanks mäki jo?"). Mutta jospa tässä olisi tullut jo levättyä ja menisi takaisin lukemaan, että saisin sen vihdoin luettua.

Ionikanavat roks!Sunnuntai 14.05.2006 20:54

Sain luettua kaikki tähän mennessä annetut artikkelit ja ~50 sivua tenttikirjaakin! Niin, ja pesin pyykkiä tänään. Varmaan ikinä pessyt noin paljoa, kun pesin KAIKEN. Verhoja myöten.
Mitä enemmän luen noita ionikanava-juttuja, sitä enemmän ne alkaa kiinnostamaan. Anionikanavat on mielenkiintosia, niistä ei hirveästi ole vielä tietoa, ja niiden oletetut toimintamallit ei ole kaikki olleet päteviä. Mietin myöskin syöpäsolujen ja virusten ionikanavia. Täytyy koittaa ehtiä ottaa selvää, tai sitten kysyn vain Jaloselta.
Voisin pakkailla tänään lisä tavaroita. Alkaa olla viimeiset pakkaamiset. Juurikaan tämän enempää en voi pakata. Tarvitsen kaikkia muita tavaroita vielä.
Onpas nyt aikaansaanut olo. Tosin rehkinhän minä seitsemästä asti noiden tekstien parissa. 11 tuntia!! Aika kamalaa. Tosin pesinhän pyykkiä samalla. Mutta silti.
Odottelen josko äiti soittaisi. Tänäänhän on äitienpäivä. Kun sillä on puhelin kiinni, kun on vielä sairaalassa. Pääsee kai huomenna jo kotiin.

Lamaannus.Lauantai 13.05.2006 18:27

Olen saanut irti itsestäni, ja lukenut muutaman artikkelin, jotka saatiin kebsin kurssilla. Ja sain hyvään alkuun kesäkuun tenttikirjankin.
Viimeisin tentti meni hävettävän huonosti, lannisti vähän. Tuli tunne, että voinko mennä työskentelemään mihinkään työryhmään, kun en edes osaa mitään. Olen saanut itsetuntoani hieman takaisin, kun olen lukenut noita artikkeleita ja selaillut nettiä.
Äitikin soitti eilen kun oli heräillyt. Leikkaus oli mennyt hyvin, oli kestänyt monen monta tuntia. Selästä löydetty ylimääräinen möhkäle ei ollut sitä mitä oltiin odotettu. Tutkinevat kai mikä se oli. Mutta kuulemma tuntuu paremmalta kuin viimeksi, oli tänään jo jalkeilla.
Puutuminen on hävinnyt, ja äiti kertoi koskettelevansa jatkuvasti jalkaansa, kun tuntee sen taas. Olen helpottunut ja onnellinen. Kunpa paraneminen jatkuisi samanlailla, ja pysyisi hyvänä.
Vettä ripsottelee, kaatosade ei tekisi pahaa. Kuulemma ukkostakin luvattu, se vasta olisikin mahtavaa! Jos pääsisin katelemaan sitä parvekkeelle, niin olisi rok!
Ajattelin pitää pienen tauon, lukea vielä yhden lyhyehkön artikkelin ja suunnata illalla kotiin. Huomenna on taas tiedossa pyykinpesua ja tenttikirjan lukua, ja toivottavasti loput artikkelit (täytyy jatkaa kyllä lukemista vielä kotonakin tänään, että ehdin). Maanantaina saadaan vielä lisää artikkeleita, ja kysymykset. Ajattelin perehtyä kunnolla. Olisihan se hienoa jos tietäisin jotain kun menen jutskailemaan Jalosen kanssa viikon-parin päästä.
Käytiin muuten eilen grillaamassa, oli ihanaa juoda sidua ja syödä hyvää grilliruokaa. Ja mulla on nyt meneillään joku ryhmäräpäle (lue viinirypäle, velikullan lapsuuden lausahdus) -kausi. Tekee jatkuvasti mieli. Tosin ne on hyviä naminkorvikkeita. Nih. Nam.

Tutkimustyötä! Mulle!Torstai 11.05.2006 14:52

Tentti meni ihan ok KAHDESTA nukahduksesta huolimatta.
Tänään tein yllättävän käänteen elämässäni. Pääsin kesäksi "tutkimusryhmään" töihin!!! Sähköfysiologian luennon alussa luennoitsiaj kertoi, että hakee apulaista, mutta ei voi maksaa palkkaa (saan opintopisteitä). Noh, jäin luennon jälkeen höpöttelemään luennoitsijan kanssa, ja hän ilostui kovasti kun kuuli kiinnostuksestani. Sovittiin, että laitan mailia ensi viikon lopulla, ja sovitaan sitä seuraavalle viikolle joku aika, jolloin jutskaillaan enempikin.
Hienointa on se, että jos saan Varamiehiltä jokin päivä töitä vaikka muutamaksi tunniksi, voin lähteä tienaamaan! Ja saan kokemusta ja pääsen tekemään jotain ihan oikeasti! Olen niin innoissani! Koitan tulostella tämän kurssin artikkeleeita ja materiaaleja, mutta kun tämä kirjaston tulostin on kökkö, eikä suostu tulostamaan. Taidan mennä fysiikan koneelle ruokailun jälkeen.
Mutta ihan mahtavaa! Saan tehdä jotain, ja ties vaikka löytäisin kiinnostuksenaiheenikin! Tällä hetkellö kiinnostaisi tutkia virusten ja lääkeaineiden vaikutusta ionikanaviin, ehkä myös, että onko syöpäsoluilla jotenkin erilainen ionikanava-aktiivisuus. Täytyypä ottaa selvää.
Aloitin heti kun kykenin lukemaan kesäkuun kirjatenttiin, 600 sivuinen kirja, onneksi ihan mielenkiintoista asiaa. Nyt sit vaan 8h/pvä kirjastossa, tai ainakin lipastolla, niin hyvä tulee.
Tyhmä tulostin ei tulosta!
Täytyy lähteä syömään. Pääsen hehkuttamaan Ihanalle. Iih!

Nukahdus.Tiistai 09.05.2006 16:45

Nukahdin hetki sitten kirjastoon biokemian kirjan päälle. Ja neljältä tentti. Hyvin jaksaa. Mutku aurinko paisoi selkään mukavasti ja kävin tunti sitten syömässä mahan täyteen ja on vähän väsy...