IRC-Galleria

Olisiko sinusta Robinsoniksi?Keskiviikko 30.05.2007 12:35

Ohhoh, mikä tapaus. Olet erinomaisen kehityskelpoinen Robinson! Terrierin sinnikkyytesi ja nokkela neuvokkuutesi ovat juuri niitä ominaisuuksia, joilla pärjäisit kisassa kuin eskimo ainakin. Kavereidesi top ten -listoillakin olet kärkisijoilla herkkävaistoisuutesi, erinomaisen tilannetajusi ja kaikin puolin käsittämättömien sosiaalisten taitojesi vuoksi. Niin kuin ystäväpiiristäsi voi päätellä, tulet toimeen ihan kreisienkin tyyppien kanssa. Sanalla sanoen olet erikoinen kaveri! Olet kätevä käsistäsi ja pystyt helposti nikkaroimaan mitä tahansa. Jo lapsena olit seikkailunhaluinen ja rakentelit päivät pääksytysten majoja ja täysin merikelpoisia lauttoja. Gastronomisena kosmonauttina olet valmis syömään matoja, käärmeitä, apinoita tai vaikka heinää. Nukut vaikka päälläsi seisoen ja vatsasi toimii kuin junan vessa. Sirkeänä energiapakkauksena olet tottunut olemaan peikkolookissa ja pitämään samoja vaatteita monta päivää, joten monimuotoiselle hygieniakäsityksellesi on käyttöä. Hiostava aurinko ja kuuma hiekka saavat mielikuvituksesi laukkaamaan - hiki saa hormoonisi hyrräämään ylikierroksilla! Alkoholi ja tupakka maistuvat sinulle kuin juhani palmulle, joten niistä luopuminen nujertaa sinut vartissa. Seksin puute vaivaisi sinua koko ajan, mutta poikkeuksellisen notkeana kaverina keksisit mielikuvituksellisia tapoja purkaa paineita. Pärjäisit autiolla saarella kuin kiekkoleijonat MM-kisoissa, joten ei kun kohti uusia seikkailuita!

-28 päivää-

MUAHA!

http://www.nelonen.fi/robinson_testi/testi.html

http://koti.mbnet.fi/pikpak/ig/index.htmPerjantai 05.01.2007 00:28

Taina bornasi maailmaan eräänä likaisena aamuna. Kauempaa näki että hänestä tuli ihminen.. Perhe oli hermoton ja he söivät vain sieniä. Koulussa hän opetti muita, siellä häntä ei moksittu.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi innostamaan saippuaoopperat, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli kotieläimet.

Taina kehittyi kuudennellakymmenellä varsin iloiseksi. Päähänsä hän sai siniset hiukset, sekä raidalliset silmät.
Television katselusta johtuen hän oli melko epäilevä. Lempiruokaansa ranskalaisia ja kalapullia hän sai työskennellen sangonkantajana.

Taina tupakoi satunnaisesti mutta ei käytä nuuskaa. Alkoholia hän juo baarissa.

Hän osti itselleen puolison jonka kanssa suurinpiirtein meni naimisiin.

Sen pituinen se.

***

edit. EI PIDÄ PAIKKAANSA!

Exhausted.Keskiviikko 01.11.2006 23:30

Pitäydyn syrjähypyssäni.

syrjähyppyPerjantai 28.07.2006 23:46

Teen ehkä syrjähypyn:
http://pipettipioloki.blogspot.com/

[Ei aihetta]Torstai 27.07.2006 00:07

Kävin sanomassa tänään itseni irti. Sain vielä ensi viikolle yhden työvuoron. Tosin jäin silti listoille, soitan sinne jos tuntuu, että haluaisin töitä vaikka lomilla. Saa nähdä.
Kävin saunassakin.
Huomenna aamusta lipastolle, ja illaksi töihin. Onneksi loppuu kymmeneltä, ei mene vuorokausirytmi ihan pyllylleen. Ja kahvilla jaksaa.
Mut joku leffa alkoi.

[Ei aihetta]Tiistai 25.07.2006 18:07

Väsyttää.

Kahvitärinä.Maanantai 24.07.2006 23:41

Tunnin päästä töihin. Vähän väsyttää, mutta silti on kahvitärinää. Join pari kuppia muutama tunti sitten ja kävin katsomassa kun pojat pelas bilistä alakerrassa.
Viikonloppuna oli emkairin ja Redskyn syntypileet, olin aika kännissä ja hauskaa oli. Yöllä käytiin naku-uinnilla. Eilen oli vähän krapulaa. Olisin saanut töitä jo viime yölle, mutta ajattelin että saattaa olla krapulaa, joten en ottanut. Viisas minä.
Lueskelin tänään lisää artikkeleita. Tosin pari tuntia aamupäivästä meni siihen, että ihailin upeaa ukonilmaa, joka tuli tähän päälle. Näin kesän ensimmäiset salamatkin.
Tajusin tässä hetki sitten, että ensi viikolla olen Ateenassa. Aikas jänskää. Tosin parempi olla ajatelematta vielä, niin pystyn keskittymään johonkin muuhunkin.
Suunnittelin tässä että lopettaisin työt Ateenan reissun jälkeen. Harjottelu vie sen verran aikaa elokuussa, varsinkin kun sillon viljelen ja kuvaan soluja, sen lisäksi, että teen (toivottavasti) omaa tutkimustakin.
Mutta ajatus ei ihan pysy kuosissaan, liikaa kahvia. Voisin palloilla hetken.

Valmis maisteri 2007.Perjantai 21.07.2006 01:35

Sain tänään englanninkielisen CV:n tehtyä Jalosen avustuksella. Käski kirjottaa siihen: "Estimated time for the M.Sc. degree is 2007".
Olen tänään katsellut PubMedistä artikkeleita liittyen mangaaniin ja astrosyytteihin. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Tennesseessä Jalosella on yksi perhetuttu yhdessä yliopistossa (Vanderbiltissä) töissä ja mulla saattaisi olla mahdollisuus päästä sinne lv 2007-2008. Se proffa tekee justiinsa tutkimuksia juuri mua kiinnostavasta aiheesta, ja voisin päästä sinne tekemään gradua. Tai jotain.
Kanditutkielman voisin hyvinkin kirjottaa jo, tiedän suurinpiirtein aiheenkin. Täytyy nyt keskustella vielä asiasta. Jalonen sanoi että jos löydän jotain mitä voisi mahdollisesti tutkia täällä, niin ehdottaisin vain. Tai sitten kehiteltäis yhteistyötä Tennesseen ja meidän välillä.
Vähän kammoksuttaa että olisin maisteri jo 2007. Loppuvuoteen - 2008 alkuvuoteen se kyllä olisi ihan mahdollistakin. Kolmannen vuoden jälkeen olisi enää gradu + 30 op jäljellä. Tosin mielenkiintoisia kursseja riittäisi varmasti kuudeksi vuodeksi. Kiire mulla ei olisi minnekään.
Mutta jos Tennesseeseen menisin, mun ehkä kannattaisi tehdä se gradu siellä. Olisi potentiaalisia aiheita, maailmankuulu professori, suhteita, todnäk asunto heti, apua, melkein tuttuja... Oi Taina Tahtoo!
Mutta jospa tässä jättäisin mietintämyssyyn näitä selaamiani artikkeleita (n. 6h ollut näiden parissa + labrassa muutaman tunnin + muuta hommaa). Huomenna on uusi päivä taas.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.07.2006 20:12

Maailma on mahdollisuuksia täynnä.

Kotaniemi.Sunnuntai 16.07.2006 19:00

Ne sandaalit sit vaan oli mua vastaan. Kävelin keskustaan perjantaina ja yhtäkkiä ne vaan lahos. Yksi toisen sandaalin sangan kiinnitys irtosi, eikä sitä olisi enää millään pystynyt korjaamaan. Eikä niillä pystynyt enää edes kävelemään. Lopuksi otin ne jalastani ja jätin roskiksen päälle ja kävlin paljain jaloin. Neljännestä kaupasta löydettiin mulle kolmellakympillä (50% alennuksessa) uudet sandaalit. Sen jälkeen Ihana vei mut syömään ja tuli parempi olo.
Kotaniemeen kun päästin olin jo unohtanut päivän hermoromahdukseni. Ja oli mukava viikonloppu. Syötiin, makoiltiin, luettiin, höpöteltiin, saunottiin, uitiin, nukuttiin ja juotiin hyvää valkoviiniä. Oli niin kova tuuli koko viikonlopu, että oli ihan kylmä eikä laiturillakaan voinut olla. Mutta oli mukavaa vaan olla. Ja rentoutua. Oli ihanaa.
Tänään Brita ja Dieter heitti meidät kotiin ja tulivat samalla katsastamaan asunnon. Brita itki taas niinkuin aina. Lähtivät pian takaisin.
Ainoltakin tuli viestiä, että se saattaisi tulla tänään käymään.
Käytiin hakemassa Ihanan pyörä Matkakeskukselta ja käytiin pizzalla.
Huomasin myös, että matkahuollolle oli tullut jo elokuun aikataulu. 5. päivä lähtee täältä 00:15 bussi kohti lentoasemaa. Vielä kolme viikkoa. Enää kolme viikkoa.
Huomenna taas töihin aamusta. Ja taas yliopistollekin.