IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 31.12.2005 16:13

Valvoin myöhään ja nukuin koht. myöhään. Pää oli vähän särki, ja on edelleen, syystä x. Kohta saan taas ruokaa.
Tänään on uuden vuoden aattokin. Pojat on siivonneet ja kokanneet aamun. Mä olen vaan lusmunnut.
Tuhlasin kaupassa rahaa ja ostin yhden siiderin. Jopa.
Onhan mulla täällä yksi viinipullo.
Huomenna alkaa uusi vuosi, kamala miten nopeasti tämä vuosi meni.

NikotiiniasetyylikoliinireseptoriPerjantai 30.12.2005 19:15

Huh huh, sainpas luettua yhden kappaleen. Luin koko päivän ahkerasti, en lusmuillut lainkaan. Tulin aamulla kotiin lukemaan, ja lopetin hetki sitten. Söin ja kävin suihkussa lukutaukojen aikana.
Nyt olen hetken kotona ja lähden takaisin Kortepohjaan. Jatkan lukemista vasta ensi viikolla taas, voisi olla koko viikonlopun rakkaan luona.
Aivoissa vilisee termejä ja rakennekuvia. Voisin nollata niitä jollain erittäin epätekemisellä.
Ai että mutta on taas ihanaa nukkua kullan vieressä. Nukun hyvin ja sikeästi. Uni on mukava juttu.

TyhjääTorstai 29.12.2005 14:28

Oli eilen pää vähän kipiä, tuli otettua vähän liian vauhdilla. Mutta oli hauskaa. Käytiin eilen selvittämässä päätä halvennusmyynneissä ja sieltä mentiin pizzalle. Nukuttiin päikkärit ja katteltiin tv:tä.
Koitin lukea, mutta ajatukset ei pysy tekstissä vaan harhailee minne sattuu. Puoleen tuntiin sain yhden sivun luettua. Totesin että tänään ei ole lukupäivä. Turha lukea muutamaa sivua kun ei saa mitään irti. Ei jää mitään muistiin. Jos viettäisi toisenkin lukuvapaapäivän, ja huomenna lukisi. Oikeesti.
Voisin mennä Kortepohjaan.
Kukka toi mukanaan moccamasterin. Loistavaa. Varsinkin kun vanha keitin hieman hajos samana päivänä kun lähdin Tampereelle. Kahva meni särki.
Tuntuu että pää olisi vähän tyhjä. En saa mitään aikaan. Jospa sotä viettäisi joululomaa.
Uusivuosikin tulossa. Hui. Pileet tiedossa. Myös sitä seuraavana viikonloppuna. Silloin pukeudutaan hienosti. Pukujuhlat.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.12.2005 01:22

Taas kotona, ihanaa.
Humala, mikä ihana tekosyy.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.12.2005 17:56

Mummo on sairaalassa, on vähän huonossa kunnossa. Ja eilen näin erään ihmisen joka aikoinaan teki mulle pahaa. En tuntenut juuri mitään muuta kuin inhoa. En halunnut katsoa niitä kasvoja. Mutta ei pilannut minun jouluani.
Joulu meni muutenkin hyvin. Selvä ja mukava joulu. Ja pian pääsen kotiin.
Huomenna tulee veljentyttö perheineen.
Tosin en edelleenkään saanut kuin puolet tehtyä suunnitelmistani. Näin puolet kavereista. Nukuin puolet aikomuksestani. Luin puolet biokemiasta. Luin puolet romaanista. Lepäsin alle puolet. En ulkoillut juuri lainkaan. En tuhlannut rahaa lainkaan. Mutta elämä on.
Ihan kiva viikko silti, vaikka olenkin jo valmis palaamaan kotiini.

[Ei aihetta]Lauantai 24.12.2005 12:28

Paremmalta näyttää kuin viime vuonna. Hyvä olo.

[Ei aihetta]Perjantai 23.12.2005 15:06

Tuplahuoh.

[Ei aihetta]Torstai 22.12.2005 17:25

Huoh.

Vapaa!Tiistai 20.12.2005 14:03

Nyt ne on sit ohi. Kaikki tentit tältä vuodelta.
Tilpin tentti tuntui menevän ihan hyvin, löysin tentistä jopa yhden virheellisen tehtävän. Kaikki kuulemma saavat pisteen siitä, varmistin tentaattorilta.
Äiti taitaa todella kaivata. Tulee tänään asemalle vastaan. Jopa.
Ja voitin arpakalenterista kakskymppiä! Ajattelin mennä tuhlaamaan sen kirpparille keskiviikkona. Ihanaa! Kirpparille! Viimeksi olen käynyt kesällä. Vai keväällä. En enää edes muista.
Jospa menisin pakkaamaan rinkan valmiiksi ja söisin ja tiskaisin, niin olisin vapaa keskittymään kultaani kun se tänne tenttinsä jälkeen pölähtää. Viikko toisella puolella Suomea. Tulee ikävä kyllä.
Oih Tori Amos soi ja olo on vapaa. Sain edellisestä biokemian tentistä 3, riittävän hyvä etten mene uusimaan. 2 olisi jo ottanut luonnon päälle.

Haalarit!Maanantai 19.12.2005 16:50

Tuossa ne nyt on. Ihanan vihreät ja uutukaiset. Sain haalarini tänään!
Mut ai että otti aivoon. Menin emkairin kanssa hakemaan niitä Matkakeskukselta. No siellä meille ilmotettiin et amanuenssi on hakenut ne jo! Olis meille voinut ilmottaa! Hyvä että haki, saatiin ne kätevästi suoraan yliopistolle, mutta nyt piti rampata edestakas, kun oli saatava se lasku et saan maksettua.
Mutta nyt on haalarit lipastolla ja mulla oma haalarini, täytyy kirjottaa vaan listoille taas viestiä, ja maksaa se lasku.
Taidan kohta ommella merkit siihen ja ihastella niitä.