IRC-Galleria

Pöllö.Tiistai 31.01.2006 22:50

Mjaa. Pöllö sanoo Ihana.
Tänään tuli taas vietettyä aikaa lipastolla, mutta tällä kertaa vain yhdeksän tuntia. Saatiin jopa ne selkkarit väännettyä. Saa nähdä tuleeko kaikki bumerangina takaisin korjattavaksi. Mutta onpa ainakin tehty. Se se suurin työ on.
Huomenna alkaisi labrat vasta yhdeltä, mutta koska laahataan edelleen jäljessä, sovittiin et mennään jo kahdeltatoista. Lyofilisointi piti tehdä viime yönä, mutta saatiin se pyörimään vasta tänään. Ja aamulla yhdeksän maissa esseetä vääntämään. Pohdiskelen vielä, että menisikö aamulla salille. Kun jos en ehdikään illan jumpalle. Äh en tiedä. Saisi nukkua aamulla pidempään. Tänäänkään en ehtinyt tekemään mitään. Perkele! Otan liikuntakamat mukaan aamulla. Ja menen liikunnalle. Menen vaikken ehtisikään. Lintsaan. Muaha!
Suihkuun ja nukkumaan.

Don´t panic.Maanantai 30.01.2006 20:10

Varmaan mä mihinkään gutbustersiin ehtinyt. Juuri pääsin kotiin. Taas meni 10 tuntia labroissa niin että hujahti. Jäi vielä töitä tekemättäkin. Huomenna sitten kunnon spurtti.
Kohta täytyy valmistautua venyttelyyn. Täytyy viedä viimeinen haalari sinne. Sitten on nekin kaikki pois harteilta.
Piti tehdä tänään selkkareita, mutta jäi nekin. Ja eilen piti tehdä esseetä, mutta sekin jäi. Hitto. Nämähän alkaa pian kerääntyä. Apua!
Don´t panic. Noin pitäisi lukea jossain muuallakin kun galaksin käsikirjassa... liftaajalle, vai mikä nyt olikaan. Ei aivot enää toimi. Lainkaan.
Mutta tänään tulee Täydelliset Naiset!
Jos menisin syömään tuon mandariinin lisäksi jotain. Ei liian raskaasti, mutta sopivasti, etten kuukahda saliin.
Vähän hyperaktiivinen olo. Johtunee hervottomasta meiningistä jota oli tänään labrassa. Sai nauraa kyllä kyyneleet silmissä. Hauskempaa tämä on kuin tavalliset kurssit ja lukeminen.

Kesä <3Sunnuntai 29.01.2006 11:16

Eilen oli tyttöjen ilta ja oli mukavaa. Rauhallista, pelailtiin pelejä ja naurettiin. Kun tulin kotiin... eiku Ihanan luo, oli Hän jo nukkumassa. Söpöö.
Sain eilen hieman aikaankin, sen SPSS-kurssin, oli helppo kuin... pipetin purkaminen. Vaikka. Ja esseen sain alkuun. LaTeXilla. Vaikka meinasi mennä hermot. Mutta kyllä se tästä. Jos tänään vielä jaksaisi vähän, kun ensi viikko menee kuitenkin selkkareiden vääntämiseen. Ja pitäisi toinenkin essee tehdä toiseen kurssiin. Affiniteettikromatokrafiasta jos oikein muistan. Ei pitäisi olla vaikeaa. Siitäkin pitää pitää esitys.
Eilen katseltiin viime kesän synttärivideoita ja tuli kaipaus kesään. Kyllä se sieltä pian tulee.

Mummeli.Perjantai 27.01.2006 20:25

Hmm...
"Edellisen merkinnän kirjoitus on keskeytynyt". Olisi nyt edes mennyt oikealle päivälle.
Mutta aina ei voi saada kaikkea.
Raskas viikko takana. Sain tänään esitelmän valmiiksi. Sitten loppui energia. Tosin aiemmin samana päivänä olin kuunnellut pipettiteoriaa, purkanut ja koonnut pipettejä, laskenut selkkarin laskut ja käynyt tulokset läpi. Olin yllättynyt että pipettien purkaminen ja kokoaminen oli niinkin helppoa. Olin olettanut että ne on vähintäänkin monimutkaisempia yksilöitä.
Tänään Ihanan pyörän lokasuoja hajosi. Samaan aikaan mummeli käveli ohi ja jäi ihmettelemään. Pienen vääntelyn jälkeen lokasuoja pysyi jotenkin poissa tieltä ja jatkettiin ajamista. Mummeli totesi "On sulla siinä kätevä mies, pidä kiinni!" Totesin että juu, pidän. Lupaan ainakin kovasti yrittää.
Viikonloppu Kortepohjassa.
Ja silleen.
Huomenna tyttöjenilta naapurissa, jee!

InnostustaPerjantai 27.01.2006 20:20

Pitkiä päiviä edelleen.
En ehdi/jaksa mennä iltaisin liikunnalle.
Kävelylle edes mentävä, että saisi edes hieman liikuttua.
Mutta saa aikaan edes jotain lipastolla. Tänään olin koko päivän kirjastossa, ja kun se meni kiinni, siirryin fysiikan atk-luokkaan. Sain lähes tehtyä esityksen. Huomenna jos saisi sen loppuun pipettiteorian ja tulosten tarkastelun jälkeen niin olisi påp.
Viikonloppuna sitten SPSS kurssi ja ehkä jo esseetäkin... saa nähdä kuinka innostun tai olen innostumatta.
Mutta sinne kävelylle.

InnostustaTorstai 26.01.2006 20:32

Pitkiä päiviä edelleen.
En ehdi/jaksa mennä iltaisin liikunnalle.
Kävelylle edes mentävä, että saisi edes hieman liikuttua.
Mutta saa aikaan edes jotain lipastolla. Tänään olin koko päivän kirjastossa, ja kun se meni kiinni, siirryin fysiikan atk-luokkaan. Sain lähes tehtyä esityksen. Huomenna jos saisi sen loppuun pipettiteorian ja tulosten tarkastelun jälkeen niin olisi påp.
Viikonloppuna sitten SPSS kurssi ja ehkä jo esseetäkin... saa nähdä kuinka innostun tai olen innostumatta.
Mutta sinne kävelylle.

Töitä!Maanantai 23.01.2006 16:56

Oli mukava viikonloppu. Tuli otettua sopivasti, olin pienessä humalassa (ihan oikeesti pienessä vaan) ja seuraavana päivänä ei ollut krapulaa.
pari kaveria on lähdössä tänään Epyktiin. Minäkin tahdon matkalle etelään... Jospa kesällä saisi aikaan matkan Kreikkaan Ateenaan...
Täytyy ottaa selvää josko saisin kesällä ilta/viikonlopputöitä ja niillä rahoilla lähtisin matkustamaan. Kun opiskelen kesän, niin päivät/aamut pitäisi säästää lukemiseen. Alun perin ei edes pitänyt mennä töihin, mutta voi olla että olosuhteiden pakosta pitääkin mennä. Jos en saa töitä, lähden matkalle kuitenkin. Jos en saa ensi vuodeksi apurahaa, pihistelen. Kyllä mä selviän. Himo matkailemaan laittaa selviämään.
Sain kirpparipöydän taas ensi kuun kirpparille, jos sieltä saisin taas rahaa. Jos jää tavaraa taas yli, niin sitten taas seuraavalle kerralle myymään. Aion saada ne tavarat pois kellarista niin, että taskuuni jäisi edes vähän rahaa.
Huomenna on muuten taas tentti. Miten saisin sen päähäni? Unohdan sen taas jatkuvasti.
Tänään alkoi se labrakurssi. Huomenna aamulla ensimmäiset työt. Hieman helpotusta toi tieto että selkkarit tehdään suurimmaksi osaksi ryhmässä. Ja kun ryhmässä on vain kolme ihmistä, ei aikataulujen sovittaminen ja töiden jakaminen varmaankaan ole niin vaikeaa ja mahdotonta. Kunhan se huomisen tentti on ohi, voisin alkaa tehdä kandiseminaarin esseetä ja esitystä. Samoin ehkä jo labrakurssin esseetä. Tosin ne selkkarit on tehtävä aika pian, joten voi olla että essee jää kurssin loppuun.
Jospa menisin nyt etsimään potentiaalisia työpaikkoja, jotta saisin mielenrauhan.
Onneksi tänään on maanantai. Gutbusters, joogavenyttely ja Täydelliset Naiset. Viime viikolla ehdin vain kerran liikkumaan, kun olin niin kiireinen etten ehtinyt mihinkään. Ketuttaa semmonen.

Kovaa pakkasta ja pojat on pelottaviaTorstai 19.01.2006 22:11

Oli taas kokkous, ja paljon tuli asiaa. Piti niin mennä saunaan, mutten saanut seuraa. Tosin näillä pakkasilla kun täytyy kävellä muutama metrikin, niin ei itsensä kasteleminen hirmuisesti houkuta. Ja pojat on liian pelottavia että niiden kanssa uskaltaisi mennä.
Viikko ohi. Huomisen luennot peruttiin, kun pientä kiirettä pitämällä saatiin asiat loppuun asti, ja pakkanen karsi muutenkin jo osallistujajoukkoa. Saapa nukkua pitkään pitkästä aikaa.
AVI tulee tyttönsä kanssa viikonloppuna käymään, ja pippaloida pitäisi. Kuin tilauksesta on Kortepohjassa pippalot. Hyvä.
Olen ollut huolissani eräästä ystävästä, joka kärsi masennuksen poikasta. Kuulemma voi nyt paremmin. Omien sanojensa mukaan. Kuitenkaan en uskalla siihen täysin luottaa, vaikka kertoi ettei enää nuku koko ajan. Hyvä merkki. Muttei masennuksesta parannuta sekunnissa.
Ensi viikolla alkaa rutistus. Labrakurssi johon kuuluu kiljoona juttua. Taisin siitä jo märistä aiemminkin. Otan vain itseäni niskasta kiinni ja teen kaikki ajoissa ja tentin sen pois heti ensimmäisenä tenttipäivänä kurssin jälkeen, niin saan suuren taakan pois harteilta ja miljoona opintopistettä. Eli pitkiä päiviä viikonloppujen kera tulossa. Huoh.
Jospa nyt odottaisin ihanaa saunasta ja menisin ehkä pian nukkumaan. Happihyppely tosin piristi hieman, ja kun huomenna ei ole aikainen herätys, ties mitä saadaan taas päähän.

[Ei aihetta]Tiistai 17.01.2006 17:01

Oli eilen kiirus päivä. Aamulla lipastolle lukemaan, sieltä suoraan kaupunkiin hyllyjä hakemaan, ja kun ei löytynyt, pyydettiin kyyti Prismaan. No piti hakea oikeankokoinen poranterä lainaan, ja viiden maissa päästiin poraamaan seiniin reikiä. Valmiiksi saatiin vähän yli kuusi, joten enhän mä minnekään gutbustersiin ehtinyt. Ehkä ihan hyvä vaan, vähän rauhallisempi aloitus. En kuitenkaan ole viikkoihin tehnyt mitään. No sentään joogavenyttelyyn ehdin. Sieltä kun tulin kotiin, tuli entinen asukas hakemaan tavaroitaan kellarista. Missasin jopa Täydellisistä Naisista ensimmäiset minuutit.
Näin eilen söpöjä deguja. Ja ostettiin maailman suloisin ruuvinväännin! Sellanen pieni ja sulonen. Ja kilokaupalla muutakin remonttivälinettä. Nyt on millä mällätä. Muah!
Noh, juuri pääsin kotiin, tunnin päästä alkaa body.
Hitto mutta olen sekoillut ja telonu itseäni ihan urakalla eilen ja tänään. Majavoin itseni pihalle irkistäkin. Hajotin lasin (kahdesti saman). Särjin kynteni mandariiniin ja potkasin varpaani sängynjalkaan. Huhhuh.
Hain eilen ensi viikolla alkavan biokemian labrakurssin vihkosen. Ihan järkyttävästi hommia siinäkin kurssissa! Kiljoona esseetä, työselkkaria, itsenäisiä tehtäviä ym. labrahommien lisäksi. Siihen päälle vielä tuo kandiseminaarikurssi, ja naps, kiire on taattua. Tätähän tämä on.
Haalaritkin on jaettu yhtä vaille.
Eilen jaettiin syrren paitoja, ja unohdin sen totaalisesti, onneksi sain paitani sitten tänään.
Jospa maksaisin parit laskut etten unohda niitäkin ja valmistautuisin liikkumaan. Täytyy olla ajoissa, sali on kuitenkin ihan tupaten täynnä kun kaikki joulukilojen karistajat on innostuneet liikkumaan.

Uudet tapetit on rok!Sunnuntai 15.01.2006 15:44

Nyt on huone komiana. Värit pääsee esiin ja oikeuksiinsa, avarampi ja rauhallisempi. Kirjava ja levoton kukkatapetti ei ole mun juttu.
Pesin taas aamun pyykkiä. Siinä välillä siistin tapettien lattiarajan, laitoin huonekalut ja tavarat paikoilleen sekä pesin lattiat. On taas niin siistiä että.
Piti mennä tänään ostamaan pari hyllyä, mut eihän nuo kaupat ole edes auki. Huomenna sitten. Tänään laitetaan lamppu, peili ja siivouskomeron hylly paikalleen, kun isä jätti porakoneen tänne.
Eilinen meni siis tapetoinnissa. Ihan koko päivä. Piti mennä ravintolaan syömään, mutta eihän me sinne ehditty, joten käytiin illalla pizzalla. Sainpa tämänkin päivän ruoan. Ja jääkaapin täyteen herkkuja. No, lähinnä leivän päälle kaikkea tuoretta.
Huomenna sitten uusi yritys hyllyjen osalta, jotta saan taulutkin paikalleen. Ensin täytyy laittaa kaikki kiinteä. Täytyy vähän suunnitella järkevämmät paikat tauluille. Nyt ei tarvitse peitellä rikkinäistä ja aukkoista seinää.
Huomenna alkaa taas liikunnan ohjattu liikunta, pääsee taas hikoilemaan. Ihanaa!
Onneksi muuten on vapaapäivä, ehtii käydä kaupungilla ja aamulla lukea.
Tänään ehkä pelataan taas vähän.