IRC-Galleria

Athens, here we come!Tiistai 28.02.2006 16:58

Ateena odottaa kesän lopulla. Käytiin varaamassa matka. Perjantaina täytyy maksaa, siis taas lisää motivaatiota säästämiseen. Mutta nyt kahvia keittämään, puolentoista tunnin päästä lähtö mäkeen! Ja ilma on ihana!

Laskiaisbileet!Tiistai 28.02.2006 11:37

Iih tänään on laskiaisbileet! Pääsen ulkoiluttamaan haalareitani niin, että ne on MUN päällä. Reija lainasi niitä jo kerran, mutta nyt ne pääsee mäkeen ja baariin.
Saunaakin olisi ohjelmassa, ajattelin koittaa uskaltaa myös avantoon. Vähän jänskittää jo valmiiksi uskallanko...
Pitäisi lähteä kirjastolle kirjottaan viimeinen selkkari valmiiksi. Ja ehkä vähän lukea jos vain ehtisin. Ja pystyisin keskittymään. On ajatukset vähän jo illassa...
Täytyy muistaa soittaa äidille ja kysellä velikullan vointia. Tein eilen kortin, johon piirsin jättisuuren sydämen jolla oli pienet siivet. En kirjottanut siihen mitään muuta kuin t: pikkusisko. Se ei halua mitään ihme parane pian kortteja. Mutta jotain halusin laittaa.
Eilen oli muuten ihanaa liikunnalla. Unohdin mittarin vähän ylimääräiseksi ajaksi päälle, tulipa 900 kcal. No, onpa liikkunut olo.
Mutta kohta tulee kiire kun vaan lätisen täällä. Menoks!

TiedejulkaisuMaanantai 27.02.2006 15:23

Velikulta leikattiin, huomenna uudestaan. Ei uskalla sanoa vielä mitään.
Kävin eilen Ainun kanssa katsomassa matsin Amarillossa. Oli hauskaa, mutta vaatteet haisi baarille. Keskustasta intouduin kävelemään Kortepohjaan Ihanan luo, kun raukalla oli vähän heikko olo. No, illalla tultiin kuitenkin mun luo, ja katteltiin frendejä. Tänään oli viimeinen labrajuttu, esityksiä pideltiin. Meni ihan hyvin. Saatiin myös selkkareita takas. Ja ai että mutta kyllä teki gutaa kun yhdessä selkkarissa luki: Lähes tiedejulkaisu! Vau! Ja yhtään selkkaria ei edes saatu korjattavaksi. Ja sain jopa uusittua tenttikirjan, parin viikon päästä tentti, ehdin hyvin lukea. Olen tosin jo lukenut, mutta vääriä kappaleita. Oli annettu väärää informaatiota. Onneksi korjaantui jo nyt.
Ulkona on ihana ilma. Mietin josko jättäisin lukemisen myöhemmäksi ja lähtisin kaupungille. Toisaalta siellä menisi vain rahaa, ja loppuviikosta menisin kuitenkin sinne. Ja iskisi paniikki jos en lue. Tai no, pikeminkin huono omatunto. Mutta jos tässä söisi eilistä ruokaa. Jäi yli ja pistin pakkaseen. On vaan aika tulista, kun Ihana maustoi oman ruokansa, ja enhän sitä tajunnut, kun ne yhdistin. No, onneksi ei ole ylitulista. Ihan hyvää.
Ja tänään on taas maanantai. Gutbusters, joogavenyttely ja Täydelliset Naiset. Nam.

VelikultaSunnuntai 26.02.2006 15:30

Jaa. Taas mennyt hetki kun tänne olen kirjotellut. Mukamas kiireitä ollut.
Se labrakurssi loppui. Vielä yksi selkkari hieman kesken. Ja huomenna esitykset. Sitten alkaa sekin olla ohi. Ellei saada sata selkkaria takas korjattavaksi.
Velikulta on sairaalassa. Tökkäsi itseään biljardikepillä silmään. Kuulemma näki silmällä, muttei pysty kontrolloimaan sitä. Leikattiin tänään kai yhdeksän aikaan. Sen naisen pitäisi soittaa, mutta ei ole vielä kuulunut mitään. Eikä ollut edes kännissä! Väisti biljardipalloa. Ei sitten nähnyt tyttöään, joka on Tampereella käymässä. Hirmu harmi.
Juttelin äidin kanssa. Veljentyttöä ja sen siskoa syyllistetään kotona ettei ne anna äitinsä nukkua. Tämä on raskaana. Lapset on päivät koulussa ja yöt nukkuu, ja mies on kans töissä, mutta sit kun olis yksin kotona, kissat häirittee. Voi saatana mutta vituttaa tollanen! Ja neuvolassa uhkailtiin että äiti joutuu sairaalaan jos lapset meluaa. Argh! Niilläkin on niitä elukoita ihan liikaa, ne mellestää siellä talossa ja kaikki haisee kissan kuselle ja koira riehuu ja kai niillä joku lintukin on. Voi vittu ei tartte ottaa eläimiä jos ei ole tiloja missä pitää niitä! Kun ei voi ulkonakaan pitää kun naapuri uhkaa myrkyttää. Hitto mutta ärsyttää tommonen. Onneksi veljentyttö alkaa olla jo niin vanha, että voi matkustella äidin luo. Siskonsa pääsee aina joka paikkaan ja saa kaiken. Ei millään pahalla, rakas hänkin on.
Mutta jos nyt ajattelisi muuta. Pesin pyykkiä tänään. Piti herätä vasta kahdeksalta, mutta kun olin käynyt laittamassa toisen koneellisen pyörimään, huomasin kellon olevan siinä vaiheessa kahdeksan. Enkä tajunnut mitään!
Noh, olenpas saanut jo luettua ja pestyä pyykit. Kukka kun ei pese tänään, saa ne kuivata rauhassa iltapäivään. Ei tarvitse hätiköidä.
Sain eilen Sims 2 Nightlifen, oli ihan hauska. Ajattelin pelailla sitä kohta.
Ulkona on ihana ilma! Tekisi mieli kävelylle, mutta ei yksin huvita kävellä. Jos tuo ihana ei selviä ennen hämärää, pakko se on kai mennä yssisseen. No, musiikkia mukaan sitten.

Äiti.Maanantai 20.02.2006 21:04

Oli mukava viikonloppu. Kirppikseltä en saanut juuri mitään, mutta onneksi äiti lupasi avustaa mua kirpparipöydän maksulla. Lauantaina oli myös pippalot ja oli hauskaa. Join mutten tullut kuin pieneen humalaan.
Huomenna viimeinen labra. Saatiin tänään väännettyä kaksi selkkaria palautuskuntoon, huomenna ehkä kolmaskin. Sitten onkin enää jäljellä yhden selkkarin kirjoitus. Pitäisi valmistella esityksen kalvo, mutten millään jaksaisi. Ehkä huomenna... pitäisi kyllä jo tänään, kun assari lupasi että voi tulostaa niiden tulostimella. No, källin jo kalvon, ehkä sen kirjottaisi käsinkin. Voisi piirtää havainnollistavan kuvan.
Se toinenkin esitys pitäisi saada kuntoon... Ja tenttiin alkaa lukea. Äh, taas alkaa se lukeminen.
Torstaina tulee äiti ja veljentyttö käymään! Äiti oli ihan innoissaan kun sanoin et voisin viedä ne kierrokselle lipastolle ja et voitais käydä siellä syömässä.
Hitto kun on ihan hirmuinen väsy. En jaksa edes liikunnalle lähteä.
Mutta tänään tulee taas täydelliset naiset.
Niin, ja sain kelloni takaisin huollosta. Nyt toimii taas.

[Ei aihetta]Perjantai 17.02.2006 19:47

Taas viikko lopuillaan. Väänsin tuossa kotiin päästyäni yhden selkkarin lähes valmiiksi ja kirjottelin taulukoita seuraaviin valmiiksi. Lipastolla saatiin yksi selkkari palautuskuntoon. PAGEt jäikin ensi viikkoon, muistin eilen väärin.
Mutta muistin sentään ottaa kameran! Tosin oli sen verran vilkasta labrassa, etten sillä hirveästi kuvia ehtinyt ottaa. Jospa ensi viikolla ehtisi paremmin.
Täytyisi käydä kaupassa. En millään jaksaisi laittaa ulkovaatteita päälle. Nyt kun lopetin koulutyöt, alkoi hirmu väsy. Onneksi voi mennä aikaisin nukkumaan. Huomenna on taas aamusta kirpputori. Toivottavasti muistan sen alkamisajan oikein, sillä lintu hukkasi kaikki mailini, mukaanlukien kirpparimailin. Olin näköjään kirjoittanut sen ylös. Hyvä.
Mutta jos sinne kauppaan menisi ennenkuin se Ihana tulee suurilta kaupoilta. Tulisipa telkusta jotain hömppää, jota jaksaisi katsoa.

HaikeusTorstai 16.02.2006 23:10

Jospa taas kirjoittaisi asiaa pitkästä aikaa. Tai no, ei mulla mitään asiaa ole. Labrat loppuu kohta. Alkaa olla haikea olo. On ollut mahtava kurssi. Ja mukava porukka sekä assari. Loppubileitä odotellessa... En olisi koskaan osannut kuvitella että olisi olemassa sellasta kuin kurssin loppubileet. Erikoiskurssit on asia erikseen, mutta tällainen jonka kaikkien on käytävä. Siis biokemiaa opiskelevien. Mutta niin. Jo kahtena päivänä on pitänyt ottaa kamera mukaan, mutta aina olen unohtanut. Jos huomenna muistaisi.
Huomenna on taas perjantai. Lauantaina on taas kirpparipöytä. Jos pääsisi osasta tavaroita eroon ja saisi vähän rahaa. Sille on tarvetta. En tajua mihin kaikki rahat on menneet. Ostin langattoman hiiren, mutta ei siihen nyt NIIN paljoa mennyt. Alkaa olla taas tiukkaa. Noh, ensi viikon puolenvälin jälkeen pystyy taas syömään kotona. Säästän siinäkin. Niin, ja tuleehan äiti käymään Miran kanssa ensi viikolla.
Ystävänpäivänä Mira soitti. Se oli päiväni kohokohta. Tulin niin hyvälle tuulelle siitä. Niin, ja pitkään on pitänyt kirjoittaa, että mummu menee vanhainkotiin. Joku jumalasta seuraava lääkäri oli suositellut. Kyllähän se sitä kuuntelee muttei omia lapsiaan... No mutta. Hyvä että menee. Yli 90 vuoden iässä ei mielestäni kenenkään pitäisi asua enää yksin. Ei sen ikäinen ihminen pärjää jokapäiväisissä askareissa.
Mutta jos sitä siiryisi peiton alle, jotta olisi skarppina taas huomenna. Tehdään SDS-PAGEa, ja viimeksi loistettiin niin että Kairoon asti näkyi ainakin. Saa nähdä miten nyt onnistuu. Hitto kun esityksiäkin pitäisi alkaa vääntää. Viikonloppuna taas mitään ehdi kun on se pöytä ja pippalot. No mutta. Ajan vähentyessä sitä jotenkin tulee valppaammaksi ja ahkerammaksi. Siihen luotan.

Kiitti kahli.Keskiviikko 15.02.2006 20:09

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Rakastan liikkumista, mutta jos en pääse ohjattuun liikuntaan, olen LaiskaPaska, enkä jaksa tehdä MITÄÄN.

2. Katselen mielelläni kun joku pelaa jotain pelejä (lukuunottamatta mm. auto- ja avaruuspelejä).

3. Edelliseen viitaten en tykkää pelata juuri mitään pelejä.

4. Päästelen nk. Pokemon-ääniä. Siis puhun 5-vuotiaan äänellä joskus. Älkää kysykö miksi...

5. Hermostun helposti, mutta rakastan näpertelyä.

Seuraavat uhrit:

emkair
Redsky
A-Linnea
Jeanna
Ainu

Muaha. Kärsikää!

Sunnuntai.Sunnuntai 12.02.2006 13:56

No olenpas ollut mukamas kiireinen kun en tännekään ole ehtinyt kirjoitella.
Enää yksi kokonainen viikko labroja. Sitten loppuu sekin hauskuus. Snif.
Viikonoppuna piti olla ahkera mutta enpä ollutkaan. Tänään aamulla luin keskiviikkona opponoitavan artikkelin ja aloittelin affiniteettikromatokrafian esseetä.
Eilen pelattiin ja oli mukavaa. Perjantaina oli vähän kipeä olo. Ei oikein ruoka maistunut ja olin väsynyt. Viikolla oli labroja ja selkkareiden vääntöä. Liikunnallakin ehdin käydä.
Ostettiin perjantaina mango. Koitan saada sen siemenen itämään. Ja ostin multaa ja istutin yrttejä. Sekin on pitänyt tehdä jo vuosi sitten. No mutta nyt on tehty. Kun nyt tuo viherpeukalo vain alkaisi kukoistamaan ja saisin niistä jotain aikaan.
Nyt kauppaan ja kokkaamaan. Opiskeluinto on vähän nihkeässä. Huomenna on melkein vapaapäivä, väännän sitten. Pelataan tänään Ihanan kanssa.

Muisto.Maanantai 06.02.2006 22:35

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.