IRC-Galleria

Töitä!Maanantai 19.06.2006 19:05

Mä sain töitä huomiselle! Menen yhteen pesulaan mankeloimaan. Kuudelta aamulla alkaapi. Kestää kait sen 8 tuntia, riippuen tietysti kuinka paljon siellä on hommia. En pääse siis vakoilemaan huomenna yhtä laitteistoa... Piti mennä yhden työryhmän manipulaattoria ja sen kiinnitysmekanismeja yms katsastamaan, mutta onhan Marko ja Jalonen siellä. Soitin Jaloselle etten pääsekään, se oli vaan et joo, ei mitään.
Ja viiden junalla lähden Tampereelle. Porukat tulee hakemaan mut asemalta ja mennään suoraan mökille. Torstaina sit takasin ja perjantaina mökille juhannukseksi. Mennään sittenkin sinne mökille, vaikka se sauna ei olekaan käyttökunnossa. Mutta ei se mua haittaa. Onneksi on järvi. Saisi olla vielä hyvät ilmatkin.
Nukuttiin aamulla kymmeneen asti. Ihana ei viitsinyt yöllä laittaa nukkumaan tullessaan herätyskelloa, kun olisin herännyt siihen. Aikas ihkua. Joten ei ehditty aamulla liikkumaan. Mutta tulipa nukuttua lähelle 12 tuntia. Mennään kohtapuoliin pyöräilylle, käydään katsomassa missä se mun työpaikka on ja palauttamassa yksi viallinen lamppu kauppaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.