IRC-Galleria

Valmis maisteri 2007.Perjantai 21.07.2006 01:35

Sain tänään englanninkielisen CV:n tehtyä Jalosen avustuksella. Käski kirjottaa siihen: "Estimated time for the M.Sc. degree is 2007".
Olen tänään katsellut PubMedistä artikkeleita liittyen mangaaniin ja astrosyytteihin. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Tennesseessä Jalosella on yksi perhetuttu yhdessä yliopistossa (Vanderbiltissä) töissä ja mulla saattaisi olla mahdollisuus päästä sinne lv 2007-2008. Se proffa tekee justiinsa tutkimuksia juuri mua kiinnostavasta aiheesta, ja voisin päästä sinne tekemään gradua. Tai jotain.
Kanditutkielman voisin hyvinkin kirjottaa jo, tiedän suurinpiirtein aiheenkin. Täytyy nyt keskustella vielä asiasta. Jalonen sanoi että jos löydän jotain mitä voisi mahdollisesti tutkia täällä, niin ehdottaisin vain. Tai sitten kehiteltäis yhteistyötä Tennesseen ja meidän välillä.
Vähän kammoksuttaa että olisin maisteri jo 2007. Loppuvuoteen - 2008 alkuvuoteen se kyllä olisi ihan mahdollistakin. Kolmannen vuoden jälkeen olisi enää gradu + 30 op jäljellä. Tosin mielenkiintoisia kursseja riittäisi varmasti kuudeksi vuodeksi. Kiire mulla ei olisi minnekään.
Mutta jos Tennesseeseen menisin, mun ehkä kannattaisi tehdä se gradu siellä. Olisi potentiaalisia aiheita, maailmankuulu professori, suhteita, todnäk asunto heti, apua, melkein tuttuja... Oi Taina Tahtoo!
Mutta jospa tässä jättäisin mietintämyssyyn näitä selaamiani artikkeleita (n. 6h ollut näiden parissa + labrassa muutaman tunnin + muuta hommaa). Huomenna on uusi päivä taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.