IRC-Galleria

lusmuSunnuntai 18.12.2005 18:56

Eilen oli nätti ilma, ja käytiin Hevoskuiskaajan jälkeen tunnin kävelyllä. Oli kivaa. Kuvailtiin ja höpöteltiin. Ilma oli ihana kirpakka.
Tänään olen vain lusmunnut. Ja mesonnut tekniikalle, kun se hajoaa mun käsiini. Kone valittaa että näytönohjain ei toimi. Vien huomenna liikkeeseen takaisin ja sanon korjatkaa vika! Ja puhelinkin sekoili. Oli muka päällä muttei kuitenkaan ollut, ja vaikka otin akun pois, ei tapahtunut mitään. Menin vauhkoamaan Kukalle, jonka jälkeen puhelin alkoi toimimaan.
Veljentyttö tulee joulupyhinä käymään Tampereella. Ihanaa nähdä sitäkin pitkästä aikaa. Ajattelin antaa sille joululahjaksi kannettavan cd-soittimeni. Kun en käytä sitä enää, mutta se on hyvä ja toimiva. On silläkin kerrankin jotain hienoa tekniikkaa ennen siskoaan. Ei pahalla, mutta Laura saa aina kaiken ja Miralle jää vaan tähteet. On Laurakin tietysti aivan ihana muksu, mutta mulattina olo ei ole tietenkään helppoa. Mutta ei Mirallakaan ole helppoa, jää aina Lauran varjoon. Lauran on paljon helpompi saada huomiota.
Mutta jospa jatkaisin lusmuamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.