IRC-Galleria

JouluostoksillePerjantai 11.11.2005 16:19

Taas viikko ohi. Huomasi juttujen perusteella että on perjantai. Ja viimenen luento. Ja siitä, että meinasin ihan oikeasti nukahtaa. Tuli mieleen kesätyön perjantait. Tai se, kun kerran oli niin hervoton meiniki, että pomo ihmetteli että mikäs nyt on, eihän ole edes perjantai. Se tilanne taltioitui videolle. Se päivä, kun jätin varpaani palo-oven väliin. Kyllä, se on mahdollista. Ah niitä muistoja.
Lauantaina pitäisi olla ystävällä matsi. Jännää. Saan laittaa sen hiukset kuntoon, ettei ne tule silmille. Jännittää senkin puolesta jo nyt. Voin vain kuvitella miltä se ensimmäinen ottelu tuntuu.
Ja eräs ystävä puhui jotain tänne tulemisestaan. Olisi kiva jos pääsisi piipahtamaan, kunhan nyt vaan saisi asiansa kuntoon, tai pikemminkin edes jotenkin selville kotipuolessaan. Toivoisin että hänen olonsa olisi parempi. Ja ajatukset selvillä. Tai muiden ajatukset häntä kohtaan selvillä. Tai jotain.
Ja pyykkiäkin pitäisi pestä.
Ja nyt lähteä jouluostoksille. Parempi aikasin kuin ei milloinkaan. Vihaan jouluruuhkaa. Mennään kahvilaan yhdelle tai kahville, laitoin itseäni sen kunniaksi vähän nätiksi. Vähän niinku treffit, ju nou?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.