IRC-Galleria

Valmistuin maisteriksiMaanantai 14.11.2005 22:36

Puhhuh mutta olen poikki. Ihanan uupunut. Ihanan siksi, että olin liikkumassa. Rohkaisin mieleni ja uskaltauduin gutbustersiin. Oli rankkaa, mutta ihanaa. Ensimmäisen kerran kesän liikkumisen jälkeen sain kulutettua tarpeeksi. Kerroinko jo, että oli ihanaa?
Tänään piti olla kahdeksalta lukemassa lipastolla. Mutta aamupalan jälkeen päädyttiin takasin torkkumaan. No puoli kymmeneltä olin kirjaston edessä, ja kirosin mielessäni. Se aukeaa vasta kymmeneltä. Miksen koskaan muista sitä? Ajattelin mennä sinne rauhaan lukemaan, kun Ambiotican lukuhuoneeseen kantautuu häly tauoilla. Ja se keskeyttää ajatukset. No luin vähän biokemiaa ja selasin päivän lehden. Pääsin kirjastoon, mutten ehtinyt lukea niin paljoa kuin oli tarkoitus. Lisäksi hirmuinen väsy koitti iskeä, silmät ei tehneet yhteistyötä.
Onneksi luento kesti vain vartin, kun projektori sanoi sopimuksensa irti. Sovittiin luennoitsijan kanssa että se tulee antamaan luennon handoutit meille puolen tunnin päästä. Siinä ajassa ehdin lukea lukemiseni loppuun. It was ment to be.
Tulin kotiin, ja aloin suunnitella opintoja Korpissa. Sain meinaan kuulla, että keväällä pitäisi olla seminaareissa ja jopa pitää sellainen. Missasin jo yhden kurssin jolla piti ehkä olla, ahdistuin ja päätin katsoa kunnolla, että missä pitää olla, ja milloin. Sain maisterin tutkinnon valmiiksi. Muutama kurssi nyt jää kaivamaan mieltä, mutta pääpiirteet sain selviksi. Riippuu ihan tulevien vuosien aikatauluista, että miten ne tulen saamaan. Eiköhän ne siitä selviä. On tässä nyt vielä kolme vuotta aikaa niitä käydä.
Kun olin tutkintoni tehnyt, tiskasin ja viiletin Kukan kanssa liikunnalle. Venyttelyssä kädet ja jalat tärisi ensimmäiset puoli tuntia, lihakset oli vähän väsyneet.
Nyt vuorossa ruokaa ja Täydelliset Naiset. Olen jäänyt koukkuun.
Ja tunnukset meni umpeen, nyt sit ollaan ilman irkkiä pari päivää. Ehkä mä en kuole.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.