IRC-Galleria

KöyhdyinPerjantai 03.03.2006 16:30

Oli muksat pippalot, tosin seuraavana päivänä taas muistin miksen ota viikolla, ja niin paljon. Olin hieman liian humalassa, ja seuraavana päivänä oli esitys, joka meni ihan ok, mutta vähän hissusti. Mutta oli kertakaikkiaan hauskaa. Kävin jopa siellä avannossa, eikä se edes ollut niin kamalaa kuin luulin.
Eilen köyhdyttiin paljon, käytiin maksamassa matka. Tosin lennot halveni 60/nenä, mikä on aika mahtava juttu. Käytiin hakemassa subwaysta patongit, ja rakastuin niihin. Olen kerran aiemmin syönyt, mutta en pitänyt. En muista enää mikä se silloin oli.
Ja A-Linnea tulee huomenna rakkaansa kanssa käymään! Ja sain aamulla lillamyyltä viestin, että ajoi Jyväskylän ohi. Hmh! Sanon minä. Seuraavalla kerralla tulen ajatuksiin ja yhtäkkiä huomaat olevasi mun pihassa, muah!
Joo, sain hetki sitten luettua tän päivän asiat. Nyt ei enää huvittaisi tehdä mitään järkevää, kun viikonloppukin on tulossa. Mutta täytyy hetki vielä olla täällä, ja mennä sitten Ihanan kanssa samaa matkaa. Tekisi mieli mennä taas kaupungille. Kynttilät on loppu, ja mulla on ajatus. Voisinpa kohta mennä käymään omalla laitoksella kurkkamassa ollaanko saatu viimeinen selkkari hyväksyttynä korjauksesta. Sitten voisin mennä terrorisoimaan Ihanaa.That sounds like a plan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.