IRC-Galleria

Elokuvamaista romantiikkaaTiistai 07.03.2006 14:06

Tänään alkoi uusi kurssi ja siinä oli uusi pitäjä. Toi mukavaa vaihtelua. Tosin taitaa mennä hetki ennenkuin tottuu miesääneen. Sain jopa luettua yhden tenttialueen loppuun, vielä pitäisi siitä silmäillä yksi (tylsä) kappale läpi ja lukea kurssimoniste. Tulin juuri kotiin tekemään ruokaa. Turvotin yön yli papuja, teen jotain padan tyylistä siitä. Koitan miltä maistuu yrttipapucouscoussienimössö. Tuoksu on ainakin ihana.
Lähtiessäni yliopistolta koukkasin fysiikan laitoksen läpi, jos vaikka olisin nähnyt Ihanan. En nähnyt, joten lähdin portaita alas. Viimeisillä askelmilla kuulin Hänen äänen, huusin nimeä ja juoksin portaat ylös. Mutta Hän ehti mennä jo takaisin luennolle. Tuli ihan leffamainen olo. Khih.
Otin eilen käyttöön vanhan lempparipuhelimeni. Muistin taas kuinka paljon pidän siitä. Koitan myydä uudemman pois, jos kukaan ei osta, käyn kysymässä puhelinliikkeestä mitä maksaisivat siitä. Se on kuitenkin koht. uusi ja erittäin hyväkuntoinen. Jos tänään jaksaisi vielä illemmalla liikunnan jälkeen, ja kun Ihana on tullut ja syönyt, lähteä kaupunkiin. Lamppukin pitäisi käydä ostamassa. No, saa nyt nähdä mitä tänään jaksaa, vai jumiudutaanko taas frendien ääreen illaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.