IRC-Galleria

Titityy!Torstai 16.03.2006 15:53

Tänään kuulin sen ensimmäisen kerran. Ihka oikean titityyn! Kevät tulee!
Aamulla kahdeksan aikaan menin pääkirjastolle lukemaan, hetki sitten saavuin kotiin syömään. EIkä jäänyt kuin muutama hassu sivu lukematta. Opiskelin intensiivisesti glykolyysin, glukoneogeneesin ja fermentaatiot tänään. Yllättävän helppoa. Kertausta osittain, syksyllä luin niitä myös, tosin en yhtä intensiivisesti. Mutta silloin niitä ei pitänytkään osata. Tänään vielä pentoosifosfaattireitti jäljellä.
Mutta ihanaa! Aamun titityy sai hymyn huulille, ja matkalla kotiin jouduin loikkimaan pienten purojen ja lätäköiden yli. Aurinko alkaa lämmittää toden teolla, lumet sulaa ja niin,sanoinko jo että kevät tulee?
Nyt kun maha on taas täynnä, ajattelin lukea loppuun ja sitten pakata. Huomenna lähdetään Ihanan kanssa Tampereelle vanhuksia ja kavereita moikkaamaan. Aamukymmenen junalla. Seuraava olisi kovin myöhään Tampereella, eikä ehtisi tehdä mitään. Viikonloppu on muutenkin kovin rajallinen aika. Aamulla ehtii käväistä lipastolla luennolla ja hakemassa valmiiksi tulostetut slaidit. Onneksi tajusin eilen, etten huomenna ehdi lukea, joten luin eilen vieläkin intensiivisemmin kuin tänään.
Mutta jos nyt alottaisi jostain, että saisi jotain valmiiksi. Ihanaa, kevät tulee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.