IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Voi peruna nyt.Sunnuntai 05.04.2009 17:44

Jee arvatkaa kuka tajus et on niinko kaks kuukautta aikaa tehä neljä cossia.
2. ens kuuta pitää olla valmiina vormutakit Yazoolle ja Kadajille. Niiden kaa ei pitäis olla hirveetä ongelmaa, tartten vaan Ellulta rahat sen kankaisiin, ja sit pitäs saada kaavat ni son siinä, omat kankaat on jo, ei pitäs mennä rahaa paljoo mihkään. Korkeintaan nyt koppalakkiin (jos jaksan ruveta väsäämään sitä) ja ehkä cernitiin.

MUTTA.

Desuconiin pitäis olla valmiina sit Hetalian Honda Kiku ja VOCALOIDien Kagamine Rin. Niinko nyt tajusin et mistähän vitusta mä rahat niihin? Periaattees tarttisin vaan about kolme-neljä metrii valkosta kangasta ja metrin tai pari mustaa ja ehkä puol metrii keltasta, ja ihan vähän kultasta ja violettii. Mut PERUUKIT!! Rin-peruukista sellaset kakskytäviis dollaria PLUS shippaus. Hondaan mä ostan jonkun Punanaamio-peruukin ja modaan jos on tarpeen, elleivät porukat anna mun vetää sitä vähän liian pitkillä hiuksilla = omilla. Mä en nimittäin kyniä lettiäni sellaseks ku sen takatukka on, se on iha lyhyt.
Vitsi oikeesti, ei mul oo varaa, joudun raataan perse ruvel. u_____u Honda Kiku vaarassa feidautua, mut pitää nyt yrittää kaikkensa. Josko saisin vaik aikasiks synttärilahjoiks kangasrahoja tjtn. ...mut Riniä en niinko feidaa vaik tulis maailmanloppu! Olenhan sentään Perunain suvun jäsen, en petä isoveljeäni. u____u

...hyvästi Allulan kevätmiitti ja matkustamiset ja kaikki muuki ihana paska jota odotin iha innolla <///3 ;;_____;;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.