IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Desucon~Tiistai 09.06.2009 04:12

Desu on ohi nyt mun osalta, virallisesti, tulin kotiin about tunti sitten Nunnun luota. Kiitos Venäjä-samalle kun sain olla yötä, oli huippua~<3 VITTU HAKATTIIN PARKANO IHAN KUUS-NOLLA, RISE WINE JA BAD VIBES. \o/

Mutta, pe-la yö meni nukkumatta kun väänsin cosseja. (Siltikään ei Rin tullut ihan valmiiksi, anteeksi nii-chan ú_ù) Sitten kaheksan aikaan lähin asemalle ja ennen yheksää coniin. Kiitän paljon matkaseurasta kaikkia~<3 Oli hauska matka, vaikka nyt con alkoikin sillä että istuin kuulokkeideni päälle :'DDD
Sitten satoi. Perkele. Kiku-housut heti likasiks ja pelkäsin peruukin ja meikin puolesta, mut hyvinhän se sit loppujen lopuks meni. (Kiitos Hannelelle sateensuojasta! <3) Löydettiin kuitenkin Sibelius-talo ja aloin heti nähdä Hetalia-ryhmän ihmisiä. ("HEI! OOTSÄ RIKO? TUNNETSÄ MYDEN? SANO SILLE ET JAPANI ON TÄÄLLÄ!!" Sori Latvia n_n'')
Oli tosi kiva lauantaipäivä, jessus meistä otettiin kuvia :'D Vaikka ne pikkupojat oliki hiton ärsyttäviä, olisivat vaan jahdanneet omanikäsiään poikia. Go Saksa ja Sveitsi, kaapin paikan näytitte <3 Photiksessa oli hauskaa ja saatiin varmana hienoja kuvia. Kiitti Hetaliamiehille, olitte tosi kivoja ja ihania kaikki n___n <3 Hiton outoa että samassa ryhmässä oli luokkakaverin serkku XDD

La-su yö oli random. Ei sitten mentykään LAMKille vaan jäätiin con-paikalle ja päädyttiin nukkumaan kuka pöydän alla, kuka pöydän päällä, me Zeron kanssa sohvalla. Oltiin kulemma tosi söpöjä, kiitti nakeist :'D Rininä oli kivaa hengata, kiitti Renodesu-nii-chanille seurasta ja Leneilystä ja kun kestit failaavaa Riniäsi <3 Ja Kaitolle ja Mikulle kiitos kuvista! Oli tosi hauskaa sunnuntainakin.

Conista sitten lähin Nunnulle yöksi ko en kotio halunnut, ja failaus alkoi. Espanja-parka myöhästy bussista, sit käveltiin rautsikalle - junia ei enää mennyt. Sit se tappeli ruotsiks puhelimessa (ja oli tosi pelottava) ja lähettiin takas bussipysäkille. No, se pääsi bussiin, me jatkettiin Doitsulle hakemaan Nunnun kamoja. ...jumalauta jalat oli kipeet 8'D Ja sit lähettiin kotiopäin, ja käytiin hakees pitsa. Ja mikä pitsa?
VENÄJÄ-PITSA. <33333
Pekonia, sieniä, kebab-lihaa, pepperonia ja sipulia. Oli fucking hyvää XD Nukahdettiin aika pirun nopeesti. Oli ihanaa nukkua yö hyvin~
Nukuttiin melkeen kellon ympäri ja oltiin aamulla hiton hehkeitä 8'DDD Mulla oli aika pirun Saksa-olo ku oli himmee liimaletti, sit vedin siitä kiehkuran ottalle ja padabim, padabum, olinkin Aizen! Junien kanssa sitten failattiin oikein eeppisesti - Parkano jäi auttamatta kakkoseksi.
Mentiin asemalle, oltiin lähössä kuuden junalla. Oli puoltoista tuntia aikaa ni lähettiin hakeen safkaa (limsaa ja karkkii ja viinirypäleitä nom~). Kun tultiin takasin, käveltiin ilosesti junaan, ja oltiin ilosesti junassa. Sitten kun Riihimäki oli tulossa, totesin hilpeenä: "No, ainaki mulla on mangaa!" johon Nunnu: "Joo, niin mul-". Molemmat katto ylöspäin. Sit molemmat: "...ei saatana."
OLTIIN SITTE JÄTETTY KAMAT LAHDEN RAUTSIKALLE 8'DDDDDD Voi jumalauta oltiin hyviä. Ei muuta sit ko Riksusta takasin (jouduttiin oottamaan junaa), ja haettiin tavarat. En päässy tarkistamaan lippujuttuja tiskiltä eikä Nunnu vaihtamaan lippua Treelle, ko se oli kiinni. Sit tajuttiin et vittu, kahen minuutin päästä lähtee juna Riksuun. Ei ehitty ko mun piti ostaa lippu junamaatista - fuck this shit, I say! Nunnu joutu viel nostaan käteistä. Sit lähettiin yheksän aikaan sieltä ja odotettiin vaan että juna hajoo tai jotain muuta kivaa. (Nunnu oli ihan varma et siitä puhkee pyörät tai jotain.)
Ei hajonnu, päästiin kotiin - tai ainaki mä pääsin - aika ilosesti.
Ja ainaki meil oli mangaa.

Kuitenki mua järkytti ulkopuolisten suhtautuminen conittajiin. Menin pelastaan yhtä raasua joltain isolta kakskymppisten känniläisten jätkien lössiltä, ja siis pikkupojat KIVITTI meitä ja haukku Sveitsiä pirihuoraks ja Hong Kongia mustalasiseks rotaks (niille kyllä nauretaan ikuisesti). Mut mäki meinasin saada murikasta päähän. Ihan järkyttävää.
Kaikki kunnia vaan Saksalle ja Sveitsille - Saksa lähti jahtaamaan niitä rääpäleitä ja Sveitsi veti toista raipalla selkään. GO GO GO~!! Niin sitä pitää. Ite en päässy paljoo uhkaileen, paitsi et ne pikkuluuserit ei uskaltanu tulla lähelle kun jäätiin (muistaakseni) Saksan kanssa sitten huutaan että tulkaa lähemmäs vaan heittään ko ette osu muuten. Ja ai kauheeta, kun halailin Kiinaa niin ne huus että halaile nyt vielä sitä tyttöystävääs, siis oon niin loukkaantunu kun ne kehtas olettaa ettenkö mä olis täys hetero. Jestas sentään.

...mut yhestä asiasta kyllä valitan ja angstaan. Oon nimittäin ihan vammautunu ja haavoilla. Vasen jalka on ihan paskana, en tiedä miks mutta varpaat on ihan helvetin kipeet, en pysty käveleen kunnolla. Oon ontunu koko päivän. Sormissa on haavoja, oikeessa reidessä teippi-ihottumaa ja molemmissa hartioissa / kainaloissa / missä lie, you know, on hiertymät bindipaidasta. Vasemmassa polvessa helkutin kokonen mustelma ku hyppäsin lavalle Koreaa pakoon ja laskeuduin polvelle. Hartiat niin jumissa ettei ikinä oo ollu, ja sisäreidet ihottumalla (luoja tietää miks, mulla ei oo harmainta aavistusta O.o'').
Mua kyllä vituttaa yks juttu. Nimittäin se että puoltoista vuotta vanha leikkaushaava aukes siks ku mua lyötiin perseelle - kiitos henkilö y kun löit mikillä, ja kiitos henkilö z kun löit purjolla vielä lujempaa. Ja siis mä en halua että mun peruukkia hakataan purjolla tai että mua heitellään karkeilla kun yritän poseerata, silleen ihan vastasuuden vuoks.
Hetalia-ryhmälle ekstraiso kiitos siitä ettei mun vaatteita yritetty viedä, ja ettei kukaan vieny mun miekkaa ja et siitä pidettiin hyvää huolta. Arvostan suuresti.

Vielä erityiskiitokset Wiccanille kuvaamisesta, Rebecalle kamojen pitämisestä ja seurasta - harmi kun jouduit lähteen su-aamuna .__. - ja kaikille muillekin jotka jakso mun kanssa hengata ja olla.
NIIN JA AMERIKALLE JA PREUSSILLE MEIKKAAMISESTA XDDD Kikusta tuli halpa katuhuora sen diskon jäljiltä.

Kaiken kaikkiaan Desu oli hirmu kiva, cosplayn taso oli varsin korkee, MyuPro oli huippuhyvä, FFFight eeppinen (vaik oon vieläki sitä mieltä et Muron tai Maurin olis pitäny voittaa) ja oli tosi ihanaa nähdä vanhoja kavereita ja tutustua uusiin.

...ai nii.
En syö kaalia ihan hetkeen.

EDIT // Karkki sille joka jaksaa lukea ton XDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.