IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

OPA!Sunnuntai 30.05.2010 19:47

Viisutalia meni, tulin tos kahden-puol kolmen aikaan kotio Turusta. Kiitosta vaan kaikille, oli kovin mukavaisaa. Lompakko kylläkin jäi Sonjan laukkuun = en päässy sit lähteen enää Lahteen moikkaan Nunnua, snif, mut enköhän saa takas tänä iltana. Yöpaita jäi kans jonneki. Ja löysin sukkani. Höhö.

Saksa voitti, kaikki oli vähä et anteeksi mitä vittua. Selvä globaali aivopieru. ''DDD Tai siis joo oliha se iha ok, mut siis... Valtavirtamusaa, amerikkapoppia, ja sillee. Kreikan ja Turkin biisit oli edelleen parhaita.<3 Ja tykkäsin Ranskasta. Ja SERBIA.<33 Voi Serbia oli ihana~. *w*
Randomein juttu koko hiton viisuissa oli luultavasti se Georgian 12 pistettä Valko-Venäjälle. I mean - what the HELL? XDD Oh well, shit happens. Sorry for you, England.<3
Suomentajille propsit käännöskukkasista. Napattu suoraan Ranskan biisistä: "Kulta, käy hanuriasi heiluttamaan." Ahahahahahaha vittu me naurettiin.
Armenian(?) epic boobsit oli aika... Epicit. Huhhuh.
Juu. Viikonlopun kulutetuimmat biisit oli luultavasti OPA!, Miss Kiss Kiss Bang, Dancing Lasha Tumbai (Dancing Russia Goodbye åhåhå) ja se persebiisi. 8'D Nii ja tietysti Satellite. Ei oo kivaa kuunnella omilta kajareilta enää mitään niiden Muron superbassokajarien jälkeen. Nunnua lainatakseni: "Orgasmi korvassa."
Kauhuleffoja ehittiin kattoo kolme. Ja SANDOKAN.<33<3<333<33 Ei oo ikinä tehty niin pitkää lastenleffaa... XDD Se EI VAAN LOPPUNU.

Nihh. Että OPA! vaan kaikille.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.