IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 14.06.2010 00:32

Desu ei ollu allekirjoittaneen kannalta puolikskaan niin hyvä ku viimevuonna. Oliskoha johtunu siitä et vedin käytännössä kaks allnighteria kofeiinipillereiden voimalla ja puvut oli molemmat loppujen lopuks enemmän tai vähemmän liimattu mun päälle. Varsinki Aaeru. Suurimmat pahoittelut Karpille puvun hienoisesta... KÖHH, repsottavaisuudesta. Shoottia joskus vaikka kaksistaankin! u_u

Joo. Totesin että kahvinjuontiin tottumattomalle ihmiselle ei ole hyväksi olla kahta päivää nukkumatta, syömättä kunnolla, ja hirveä määrä kofeiinia ja sokeria veressä. Kiitos ja anteeksi vaan henkilöille jotka tietävät olevansa keitä ovat, hajoiluni oli varmasti kaunista katsottavaa.

Nyt palohaavojen kera kuvia katselen ja sitten NUQQQQ.<33

Kiitokset vaan juu Nunnulle, Hatolle, Kriisille, Lauralle, Kaisulle, Bitelle, Oonalle, Veeralle, ja muullekin pienelle desuperheelle joiden kera pyörimme. Ja Eruneille Sebbyilemisestä ja Karpille Nevireilemisestä. Ootte kaikki Ficin pieniä kultsipuppeleita.
MEIDÄN KOLMEN HENGEN SIMOUN-RYHMÄ OLI ISO JA EEPPINEN. Nyt lapset pistää sit tulta perseen alle ja tekee ne puvut valmiiksi että saadaan shootittua joskus. >8(

Desun saldo: mukavia painaumia muoviluiden kaivauduttua kylkiluihin molempina päivinä, palohaavoja kuumaliimasta, silmät uponneina päähän sisään, ja helvetillinen määrä upeita örppänäkuvia.

ps. "Hei hei mikä vaivaa."
pps. Ale ale jandroo ale ale jandroooooo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.