IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.05.2011 03:26

Voi luoja yritin vähän kattella Bakan KHR kuvii et jos siel ois jotain mitä haluisin julkasta ite ja lesoo mun uskomattomilla kuvausskilzzeillä (jotka kasvatan viel joskus).

...eka Zero repee. Sit Gome ja Ryzz repee. Sit Biitti repee. Seuraavassa satsissa Ryzz repee ja siitä on sen verran yksityiskohtainen ja havainnollistava kuvasarja että gifin sais. Sit se näyttää siltä et iskee Biittiä päähän sillä miekalla. Toisaalta, Gome aikoo selkeesti tuikata dynynsä AGn korvasta sisään. Tai vaan motata sitä. Sit Ryzziltä pettää pokka uudestaan.

Sit tulee ne isot ryhmäkuvat. Joku kaivaa korvaa ja joku nenää ja joku pyyhkii hiuksia silmiltä ja joku selittää jotain, Ewwi näyttää siltä et sen leuka on menny sijoiltaan, Anette näyttää siltä et se sukii pujopartaansa, Gome kattoo Nabia silleen "mikä vittu ton jätkän hiustyyliä vaivaa", Ryzz hieroo nenäänsä (meinaskohan se aivastaa), ja sit kaikki vamottaaki taas ja AG virnistelee jolleki. Ja Ryzz repee. Vaihteeksi.

Plus, Biitin matrix-kuvat joissa sen ilme on about "8D" koko ajan. DUDE, sua ammuttiin päähän, onks toi ees poliittisesti korrektia! Ja sit se kaatuu ja AGlla on hienoin ankkanaama vähään aikaan.

Ja nää joissa Biitti ryntää halaamaan Nabia ja Nabin ilme on about "TSUNA WTH", ja niitä seuraa Ryzz jolla on violetit lasit nenällä ja joku örkki olkapäällä. Kattoo vaan silleen "lol homot". ...ja sit tulee Biitin ja Nabin yhteiskuvat ja kuvitelkaa nyt vaan ne kaks, eihä niil pidä pokka ees minuuttia ku naureskelevat toistensa naamoille!

Ja mä haluan heti kuvaamaan uudestaan samalla porukalla.

MASOKISMI, MIKSI NIIN IHANAA.

Love you babes, had a wonderful time.<3

ps. Kyl siel on hyviäki kuvia. :DD En vaan kestä tätä vamoilun määrää, hajoilen vähä liian pahasti.

pps. Rakastan näitä kuvii joissa Zero ja sen tipu mulkkaa Ryzziä ihan samanlaisella ilmeellä.

ppps. Nyt olis ehkä aika mennä nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.