IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä



Ei vittu mä alan itkeä. ;____;<33 Miksi. Niin. Helvetin. Söpöjä. En kestä en kestä en kestä en kestä en kestä aaaaaaaaaaa- .

Taemin on niin järjettömän sulonen oransseilla hiuksilla. Ja ugugu siitä tehtiin tanssija, ei että olisin yllättynyt. Ja Minho. Ihanaa et sen hiukset on vähän kasvanu. Ei sinänsä, se oli Luciferissa ehkä kuuminta kamaa ikinä, mut ai jessus kun se on taas tollanen kawaii sammakko desu uguu. ;__;<33 Koripalloa pelaava sammakko.<3 Ja toi suklaanruskee näyttää Jjongilla kans perhanan hyvältä. Ja AAAASSSDDD SIIVOOJA. SE LAULAA HARJALLE. KUOLIN SÖPÖÖN EHKÄ KOLMESTI PERÄKKÄIN. ;;_______;;<3 Ja Jinki on kans supersulonen. Vaik tykkäsinki sen Lucifer-hiuksista ehkä inusen enemmän mut ei se mitään. Mut aaa kuvanveistäjä, senkin taiteilijasladkslödkö.<33

...ja Key. Key. Key. Key key key key baby baby. Se on taas blondi. WWWWWAAAAAAAAHHHHH-- <3_______________<3 En ees ehdi kaivata sitä sen keesiä kun se on niin tollanen nnnggghhhhffffffff. SO CYUTE. Mä vaan kuolen. Ja muotisuunnittelija, ne teki siitä MUOTISUUNNITTELIJAN, aaaaaaaassddff~~!!

Emt. Minnie, Key ja Minho vei niin pahasti multa jalat alta.

Täytyy kyl tunnustaa - tykkään Replaysta enemmän japaniks ku koreaks.

But, guys, you know what this means?

FANFIC TIEM. OH YEAH.

Riiplei riiplei riipleeeei...~.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.