IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 18.07.2011 03:30

Animecon.

Oli ihan kivaisa.

Lukuunottamatta shoottiaikatauluja, sadetta just sillon kun sitä ei olis saanut olla, kenkäongelmia lauantaina, bindiongelmia, sitä etten ollutkaan siro ja sulava kun hyppäsin aidan yli vaan kaaduin koko virityksen kanssa Nunnun jaloille, liian lyhyitä yöunia, tyhmiä piilareita, ja menkkoja. Juu. *Nyöks*

Mut FUCK YEAH sain viis pukua valmiiksi sinne, kuuluu varmaan Ouluun asti miten henkselit paukkuu! *Paukräkspoks* Olkaa nyt kaikki ylpeitä pikku Adasta. Nyt kyl saa Perttiina-ompelukone hetken levätä, sit alkaa villaviitan ompeleminen. Sen jälkeen sit Revo, Liechenstein ja Alois. Costumes, y u never end.

Oli kiva nähdä vanhoja ja uusia immisiä.<3

Also, sinä joka koskit kameraani. Kuole pois, ole kiltti. Tällä hetkellä tekis mieli lähinnä itkeä tai vaihtoehtoisesti heittää joku mereen betonimönttien kanssa - en tiedä kuka, mut joku enivei on käynyt kääntämässä mun kamerasta kuvakoon S'ksi ja ISO-luvun kahteen tuhanteen. En TODELLAKAAN ole ollut mä vahingossa, kuvakoko aina L ja ISO n. 400.

Kiitos vain. Siinä on sitten neljän shootin ja hyvin monen ihmisen kuvat paskoina, ottaen huomioon että osa Potter-shootista ja kaikki HNKNA- ja Digimon-ryhmän kuvat on mun kameralla. Puhumattakaan niistä kavereista jotka luottaa mun ah-niin-uskomattomiin kuvausskilzzeihin (ignoratkaa sarkasmi, kiitos) ja pyys räpsimään.

Haista paska, dear you.

Also, pääsi vähän vituttamaan kun löysin vuorollaan melkein kaikki pukuni sohvilta ja lattioila rytystä ja lyttyyn istuttuina. Ihan tosi kaverit, kattokaa vähän minne perseenne pistätte, varsinkin kun sohvan reunalla on siististi taiteltuna kirkuvan pinkki takki johon oon uhrannut hikeä ja verta ja yöunia. Lievästi sanottuna suututti tollanen ignoraaminen ja käyttäytyminen. Vähän voi kattoa minne istuu. Eikä kannata väittää et oranssia kauluspaitaa, pinkkiä takkia ja punasta karvakasaa ei huomaa. Se on vaan ignorancea.

Nyt voisin vaikka ladata miljoona kuvaa koneelle, itkeä niiden kanssa ja alkaa photoshopata ja itkeä vähän lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.