IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 20.10.2011 02:56

Hei rakkaat lapset jotka olette Gaalan aikaan tulossa meille.

Uh, ilmeisesti nyt lista menee niin että Nanu ja Ruto tulee perjantaina ja Anette, Biitti, AG ja Jaana lauantaina? Yes? Hyvä.

Uhhh. Muistilistaa. Omia lakanoita / makuupussia arvostetaan yli yheksäntuhatta, koska muuten se on minä joka pyykkää niitä lakanoita niska limassa and I really dun wanna do that. ''DD Jos niitä ei ole niin paska nakki, ei voi mitään - ma ymmarta jos ei mahdu pusseihin ja nyssyköihin mukaan - mutta lähinnä ajattelin muistuttaa. Makuupussin jos saa mukaan niin se lupaa mukavimman nukkumispaikan, koska asiathan nyt sattuu olemaan niin että meillä on myös, tantantaan, peittopulaa! Joten saattaapa käydä niin että joudutte jakamaan peittoja ja huopia jos kenelläkään ei ole makuupussia mukana. Mutta hei läheisyys on kivaa ja sopu sijaa antaa ja silleen, neh?

Mulla on lauantaina tanssiharkat luultavasti noin kello yhdestä-kahdesta eteenpäin, enkä lähde sieltä ennen kun muutaman tunnin oon runkannu niitä tansseja läpi (koska meillä on kuvaukset viikon päästä APUAAAAA /end of panic attack), joten tulkaa ennen sitä tai sen jälkeen. Niiden keskelläkin saa toki tulla jos jaksaa tulla Töölön kisahallilta hakemaan multa avaimia, deh.

Umm. Jotain muuta. Öö. Ei varmaan. Mä varotan teitä, tää on mun talo = mun musiikit = jos teillä on jotain k-poppia vastaan olen hyvin hyvin pahoillani (paitsi etten oikeestaan). n_n

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.