IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 01.11.2011 02:44

Meh. Medley kuvattiin eilen. About puol kahdestatoista yheksään asti oltiin menossa, kuvattiin about yhdestä öö... Seittemään? Kaheksaan? Jotain sellasta. Juotiin jumalaton määrä limsaa. Syötiin nannaa. Tanssittiin, tanssittiin, tanssittiin. Tietääpähän omistavansa lihakset - ei meinannu päästä sängystä ylös aamulla. Sattu niin julmetusti.

Päästiin Hesan rautikselle, halailtiin, itkeskeltiin, lainailtiin Liloa ja Stitchia, itkeskeltiin lisää. Mentiin kotiin, kokkasin Iinalle, Vuokolle, Anniinalle ja itelleni, syötiin, höpötettiin.

Tavallaan vähän tyhjä olo. Kuukauskaupalla ollaan tehty duunia tän takia, nyt se on ohi. Mr. Simple jatkuu, mut silti. .___. I feels a little empty. Oon silti ihan hirveen ylpee meistä. Kuustoista ihmistä sinisissä paidoissa ja mustissa housuissa tanssimassa hyvässä synkassa kuuttatoista eri koreografiaa, ja se ääni kun kengät osuu lattiaan hyppyjen aikana... Hurrr~. En voinu lakata hymyilemästä välillä. Me ollaan upeita.<3

Jaajaa Annyt oli ihan jees~. Vaik soittolista oliki uskomattoman surkee - Gee soi vissiin viidesti vai kuudesti, Abracadabra kerran vai kahesti, ja ne soitti Geniestä tasan japsiversion. Sujua oli yhteensä kuus biisiä - Sorry Sorry, Bonamana, A-Cha, Mr. Simple, Perfection ja Super Girl. Säälittävää. Eikä niiltä löytyny Bonamanaa soololla, Don't Donia ja Oopsia. Vielä säälittävämpää.

Mut potkittiinpahan vähän persettä tanssiringissä Super Girlin, Mr. Simplen ja Sorry Sorryn aikana kekeke. Ja A-Chan ja Perfectionin aikana vallattiin lava. Ahih.

MMMMMHHHH LIPUT U-CUBEEN.<3 JAANA RAKAS OOT AIKA DAEBAK~.

Nyt vois olla hyvä hetki mennä nukkuun, kupsahdan kohta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.