IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.12.2011 00:03

Ahh, ihan jees lahjasaldo. Maailman nätein kaulakoru, 100e lahjakortti Stockalle (ostan iPod kajarit), 160e kampaamolahjakortti (mitä vittua mä teen sillä?), iPod touch (AYAYAYAYAY SJ SHAKE EVERYWHERE ANYWHERE EVERY TIME ALL THE TIME), kirja, hassu magneettiukkelikoristeasia, söpö kaulaliina, 100e käteistä, ja kirkasvalolamppu~. Toi lamppu tulee niin parantaan mun elämää. Jos sitä alkais vaik syödä vitamiineja kans...

Täytyy sanoo et tää kaulakoru on mun suosikki, iPodin lisäks. Hopeinen, paksuhko ketju jossa on hopeinen siipi ja iso valkonen helmi. Valkosta ja enkeleitä. HEHEHEHEHEHEHE. Laila ja Jaana saattaa tajuta sanomattakin. En sano koska muuten tulee "TAAS K-POPPIA SAATANA" lololol.

Äiti sano et jos tartten / haluun viel jotain joulun jälkeen ni voidaan ostella täsmäostoksina. Voisin pyytää joko ne kengät, tai SS4 liput, tai vaik ne pipon ja kaulaliinan joita oon täs kuolaillu pitempään~.

Mut hei, onks joku teistä mussukoista ostanu mulle peruukin joululahjaks? o____o Koska luulin et mun Ryner tuli pari päivää sit mut tuli postia et se on shipattu tänään.

No, jos se on ollu joku teistä niin KIITOS VAAN kovin nätti tukka on~!<3 Ilmianna itsesi, suutelen sinut ketoon kiitollisuudesta! (Tai en, mut you know, enivei.)

Hyvää joulua kaikki yhdeltä YH-äidiltä~.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.