IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 29.10.2012 22:54

Ehhiiiiii vittu mun unet.

Tää on hieno lukekaa kaikki.

Siis.

Oltiin jossain, en ees tiedä missä, tai mitä meidän piti tehä oikeestaan, mut huomasin että kaikille mun kavereille oli kasvanu sellaset oranssipunakeltaset sarvet. Ja olin että eiiiii vittu. Ja sit juoksin kysymään joltain, muistaakseni Tuikelta, että hei hei hei mitä tapahtuu, ja Tuike hymyili mulle oikeen nätisti ja sano:

"Je ireumeun Aradiaimnida!" (= minun nimeni on Aradia.)

Mut. Sillä oli sen polkupyörän (Tavros?) sarvet.

Ja sit se jatko:

"Choneun Homestuckeun saramimnida!" (= esim "choneun Finrandeun saramimnida", minä olen suomalainen, = abt. minä olen Homestucklainen.)

Ja tästähän se riemu repes, juoksin ympyrää kyselemässä ihmisiltä et mikä niitä vaivaa ja Taika ilmotti että je ireumeun Feferiimnida ja sillä oli vittu Aradian sarvet, ja Nunnu että je ireumeun Tavrosimnida ja sillä oli jonkun sarvet jota en muista ja tää jatku vaik kuinka pitkään I cry.

Ja sit meidän yhtäkkiä piti tanssia Gangnam Style, mut sit ku siinä on se kohta jossa jätkät menee tyttöjen jalkojen väliin punnertaan ni Tuike ei päässy sinne koska sillä oli Tavroksen sarvet ja ne oli niin leveet et se vaan puski Siiriltä jalat alta.

WHY IS THIS MY LIFE.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.