IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ALL HAIL MOMMY!Keskiviikko 19.11.2008 00:46

Hohoo, joulu edessä, min kaipaan jo kesää! XD Puol vuotta tulee kyllä meneen liian hitaasti. Mut joulu sais tulla kyllä <3 Pääsis lomalle ja olis muutenki kivaa taas <3 Mut hyi ku on talvi, on kylmä ja sitä luntaki saattaa tulla ;_____; Meh no lieks lumi. Se on kylmää. Ja märkää. Ja tunkee joka paikkaan.

Ja joulun jälkeen tulee TRRRRRRRACOOOOOOOOONNNNNN <333333 TraconTraconTracon, FF-ryhmäcossi, pääsee leikkimään Kadajia 8D Oon kyllä kusessa sen puvun kanssa, mut eipä voi mittään, pakko se on saada tehtyä. Ehdottelin joilleki että vaihtaisin cossia Yazooseen, kerta hän olisi hieman helpompi, mutta Porkanidesu (Aeris) kielsi ehdottomasti ;____; Senkin akka. Ja fracture (Cloud) muistutti että sitten ei saatais yhtään Cloud x Kadajia. Joten pakkohan se on. Koska Cloud x Kadaj = <3~ Ja kyllä Sephiroth x Kadaj, Yazoo x Kadaj ja Zack x Cloud kans on luvvvvvv, mutmutmut, meillä on kiva koiranpentuseme Cloudina ja ku oon Kadaj ni eiköhä se servuile mun kans <3 Ja oon saanu luvat jo kahdelta tyypiltä, Cloudilta ja Zackilta (muro-) että saan piileskellä niiden buster-swordien takana kun meidän mini-Sepi hankkii kuitenki jotku himopohjat ja sit mä oon pieni sieni ku oon kaikkein lyhyin ja mua kuitenki kiusataan ja yritetään semettää by ilkeä Cid 8< Damn you, Sepi töh vaahtosammutin Jr.!

Jajaja. Äiti on kerranki kiva! Se lupasi että kesällä, joskus juhannuksen ympärillä, ennen ku neljä serkkua tulee vanhempineen Hollannista valtaamaan kesämökkitontin isoimman mökin, saan vallata sen kavereiden kanssa (korkeintaa seittemän kappaletta, vaikkei kyllä ole aikeissa niin paljoa porukkaa raahata mukaan.)
Ja ideana että sinne kun päästään niin cossit mukaan ja vietetään rauhallista photoshoottailun täyttämää mökkielämää XDDD Mökkeilyä Final Fantasy style, kerta tällä hetkellä mukana olis Kadaj, Zack, Reno (rikkaku) ja Aeris. Paitsi että Aeris saa tehdä ittestään Yazoon tai jonkun muun miekkosen tähän hommaan, mehän pidetään jätkäleiri, akkoja ei hyväksytä >8D
Justiin Ibin (Porkanidesu / Aeris) kanssa suunniteltiin että pitää vetää jonneki ovenpieleen juliste (typoon: kuliste -.-') jossa lukee jtn sen tapasta kun "Neljää vastuuntuntoista 14-16-vuotiasta nuorta tutustutetaan tämän mökin ja viiden päivän leirin avulla yksin / kimppakämpässä asumisen iloihin ja suruihin ja kasvatetaan pitämään huolta itsestään." Ja sitte allekirjotukset jokaisen omalla käsialalla ja pervosmaili sinne viereen <3 Ja seinälle tietty joku lakana tai sellane johon sit käydään kirjottelees ja piirtelees kaikkea hienoa (pervoa) mitä tulee mieleen sen n. viiden päivän aikana 8D (tirppa, sinne ei piirrellä sit mitään sen tyylisiä kun piirsit Pena-miitissä Kibasta, Sasukesta, Narutosta ja muista. Tiedät JUST mitä tarkotan. Emme halua isoja... Öh... No niin siis, ei sellasia seinille.)

Mutta huoh, kesään on vielä puol vuotta. Sitä ennen ehtii tulla joulu ja Tracon <3 Niitä odotellessa sit rampataan nuorisopsykiatrisella. Turha jätkä se psykiatri joka oli tänään ku ekaa kertaa käytiin, heti kauppasi pillereitä. Perhana, minähän en lääkkeisiin rupea.

Huomenna venäjänkokeet, hyi. Yritin lukeeki, enks oo ahkera? Ja ylihuomenna enkku, en jaksa muuta ku plaraa sanastoo, hehee, selviin siitä luontaisilla lahjoilla! ...lollers. Ja perjantai: bilsa. Siitä jos en heruta vähintää ysiä ni hitto, ei hyvin heilu.
Koeviikot on tuskaa </3

No niin. SEEYA, LADDIES!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.