IRC-Galleria

Tampereella shoppailemassa.:)Torstai 01.03.2012 21:57

Tampereella kävin shoppailemassa UFS:llä, ostin uusia treenivaatteita ja lisäravinteita.:) Ostin kahdet Badboyn treenihousut, yhden Jacon treenipaidan ja TapOutin puseron, kaksi isoa tölkkiä heraprotskua, kreatiinia sekä vielä kaksi pussia UFS:n R1 boosteria.:) Kohta tekemään boosteria nautittavaksi ennen illan treeniä.:)

Loistava treenipäivä.:)Torstai 01.03.2012 02:15

Salilla ensin hauikset ja rinta, pari protskujuomaa naamariin ja illalla vielä tein hc-vatsatreenin, eli vatsarutistuksia, yhdistäen siihen sen että partneri heitti minua aina pallolla vatsaan, punnersin ylös ojentaen pallon hänelle ja hän heitti aina uudestaan ja sama toistui joka kerta.:)

Tehokkaalta tuo vaikuttaa, kunhan vaan partneri heittää vielä kovempaa ensi kerralla, hyvää teki tämäkin.:)
Pari sarjaa sitä näin aluksi, ensi kerralla enemmän.

Mahtava elokuva.:)Maanantai 27.02.2012 21:21

Tuli juuri katseltua aivan uber loistava leffa jossa maailman parhaat ja realistisimmat taistelukohtaukset: Teräskehä 2.:)

Extreme vatsatreeniä.:)Maanantai 27.02.2012 19:05

Ajattelin kokeilla hc-vatsatreeniä aina välillä, kun vatsalihakset on niin mahtavassa kunnossa (kuten olkapäätkin), että mikään tavallinen treeni ei enää riitä.
Päätinkin kokeilla karismaattisen Scott Adkinsin suosittelemaa vatsatreenin muotoa.:) Eli sovittiin partnerin kanssa että kun teen vatsarutistuksia matolla, niin hän heittää minua aina kovaa pallolla vatsaan, punnerran ylös ja ojennan sen hänelle ja hän heittää taas. Tämähän saa siis vatsalihakset jännittymään äärimmilleen ja treenistä tulee huipputehokas.:)

Voitokas ilta jälleen.:)Lauantai 25.02.2012 03:39

Ensin salilla perjantaina hyvä treeni illalla, vuorossa oli selkä ja ojentajat.:) Sitten kotiin jännittään että tuleeko monarissa mitään ja tuleehan sieltä.:) Taas siis sain monarin kiinni.

Moniveto 2:

Mönchengladbach-HSV 1-1

Pescara-Reggina 0-2

Maritimo-UD Leiria 1-0

Regginan loistavasti haistettu ylläripylläri nostaa varmasti kivasti kerrointa.:) Joukkueiden aiemman keskinäisen historian huomioiden, se ei itselleni kuitenkaan ollut mikään ylläri.:)
Maanantaina taas siis Sampo pankkiin voittoa nostamaan.:)

Hyvä treenipäivä.:)Perjantai 24.02.2012 07:14

Torstaina tein salilla ensin alkuillasta hauis- ja rintatreenin ja kotiuduttuani lähdin lähdin vielä lenkille, juosten 6,2 km.

Taas huipputehokas salitreeni takana.:)Lauantai 18.02.2012 02:09

Erittäinkin hyvä salitreeni tuli vedettyä, rinta ja olkapäät tänään.:)
Olkapäät se parhaiten kehittynyt ja näyttävin lihasryhmä mulla ja siksi niitä kiva treenatakin, tulokset motivoi treenaamaan kovempaa.:) Olkapäitä treenaan tehden vipunostoja eteen levytangolla nykyään 34,5 kg:llä (toistot 10-12), lämmittelynä teen aina ensin vipunostoja sivulle kevyillä käsipainoilla, pysäyttäen liikkeen sen ääriasennossa ja jännittäen silloin olkapäitä aina maksimaalisesti ja laskien kontrolloidusti sitten aina alas.

Maailmanlopun ojentajat-treeniLauantai 04.02.2012 21:16

Kyl tuli tänään vedettyä varsinainen maailmanlopun ojentajat treeni salilla, en ole koskaan treenannut niitä noin kovaa.:)
Ne oli siis ihan tulessa.:) Toki tein myös olkapäät ja kuntopyörää poljin 5 minsaa + crossaria 6 minsaa

Ylirankka, hc-punttitreeniPerjantai 03.02.2012 00:08

Keskiviikkona vedin kovan intensiteetin hauistreenin ja tänään sitten rinta- ja selkätreenin salilla, eli kaksi isoa lihasryhmää samalla kertaa. Ja kyl oli rankka setti ja kun kädet jo alkaessa aika lopussa keskiviikon treenin vuoksi. Nyt paljon protskua että palautuu.

Monarivoitoista ei tule loppua.:)Keskiviikko 01.02.2012 02:08

Tiistaina nostin taas reilut kolmesataa egee saatuani moniveto3:n kiinni.:)

Monaco-Lens 2-2
Osasuna-Atletico Madrid 0-1
Maritimo-Braga 1-2

Kerroin oli miellyttävän iso, hiukan päälle 1500.:)
Mietittiin mussukan kanssa että miksi voitan lähes aina monarissa ja se tietysti johtuu siitä että olen muita pelaajia fiksumpi.:)

Taas kerran on voittajan helppo hymyillä.:)