IRC-Galleria

HAU OPEN -osakilpailu 5/6 (10.7.06)Tiistai 11.07.2006 03:24

Luokka: Mölli / Maxi (31 koirakkoa)
Sijoitus: 7
Aika: 32,70sec (ihanneaika 45sec)
Aikavirheet: -12,30
Ratavirhepisteet: 5
Tulos: 5

SÄHLÄÄVÄT MÖLLIT - MÖHLÄÄVÄT SÄLLIT

Reittipalvelu teki oharit! Bussi, jolla piti muka mennä, ei tullut. Päästiin kisapaikalle vasta, kun maximöllien kisailut olivat jo meneillään. Sain kuitenkin luvan osallistua, vaikka rataantutustuminen oli mennyt jo aikoja sitten. Yritin siis opetella estejärjestystä seuraamalla muita. Oma vuoro myös tuntui tulevan yllättävän äkkiä, enkä ehtinyt värvätä meille kuvaajaakaan. Olosuhteisiin nähden täytyy olla tyytyväinen tulokseen. Olisihan se voinut olla nollakin, mutta Cara teki kontaktivirheen A:n alastulolla! :O Ensimmäinen kerta ever, hämmentävää. Täytyy vissiin sittenkin ottaa takapakkia kontaktien kanssa ja yrittää opettaa, että niihin koskeminen on oikeasti tärkee juttu.

Myös kilpailevien radalle mentiin jälleen ja jännäsinkin osaanko ohjata sen kunnialla läpi. Ensimmäisen riman Cara pudotti, sitten mentiinkin ihan (tasoomme nähden) sujuvasti. Putken jälkeen muurille tulo oli aika tiukassa kulmassa ja arvasinkin sen tuottavan ongelmia. Lisäksi Cara sai jostain päähänsä käydä vähän huutamassa seuraavalle lähtijälle. Muurilta siis kielto. Ja railakkaasti yliaikaa radalta: 14,09 sekuntia. Mutta kepit meni taas tosi hienosti! Ja keinu ja rengaskin oikein.

Kaikesta huolimatta oon jotenkin tyytyväinen tähän iltaan.

Kisan kokonaisrankingissa pudottiin toisesta neljänneksi. (Ilman toisen osakilpailun valjasmokaa oltais edelleen toisina, ärh... :/ Miksköhän sitä pitää aina jossitella, vaikka se on ihan turhaa...) Saa nähdä, miten keskiviikkona käy. TOP10:ssä ollaan joka tapauksessa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.