IRC-Galleria

*haukotus*Tiistai 18.07.2006 15:31

Kyllä alkaa rankka kuukaus vaatia veronsa. Minä, jolla tunnetusti ei ole unenlahjoja, nukuin toissayönä jotain 11h ja oltuani ylhäällä vasta 3,5h nukuin taas 3h. Viime yö ei mennyt kovin sikeellä unella, kun heiräilin kissojen pitäessä vähän väliä jotain ihme meininkiä ja jatkuvasti jokin kolisi tai kahisi, tai kissa kurisi. Tai ulkona mäkätti joku koira, johon Cara sit reagoi. Mut nukuin tai en, niin ainakin rentouduin unelmissani eufoorisessa tilassa ja nousin ylös vasta nyt tuossa puolenpäivän aikoihin.

Ei hitto, taas nuo kissat alko riekkua! :D

Heh, repäsin loppuviikosta ja näpsin ajastimen kanssa melko rohkeita kuvia... :o Oon vain aina pitäny ihmisvartalosta taiteellisessa mielessä. Kuvauksellisesti, maalauksellisesti, veistoksellisesti... Ja omastakin kropasta voi näköjään löytää esteettisyyttä, vaikken muuten mitenkään itsetietonen olekaan. Mut kaikkee sitä hetkellisessä boostissa tekeekin. Ei sillä, ihan nättejä kuvia. :)

Sting - Send Your Love <3

Vois taas vain tanssia pitkin kämppää... Mut ehkä kuitenkin suoriudun tuonne suihkuun ja koiran kanssa ulos. Toivottavasti tulee kiva päivä, vaikka töihinkin pitää illaks mennä. :)

HAU OPEN -osakilpailu 6/6 (12.7.06)Torstai 13.07.2006 03:32

Luokka: Mölli / Maxi (26 koirakkoa)
Sijoitus: 19
Aika: 44,04sec (ihanneaika 40sec)
Aikavirheet: 4,04
Ratavirhepisteet: 30
Tulos: 34,04

EVVK

Kuten tuloksista voi nähdä, ei Caraa tänään kiinnostanut pätkääkään. Se haistatti mulle totaalisesti pitkät molemmilla radoilla: kieltäyty esteistä, oikoi, lähti juoksemaan omia menojaan joko esteille miten sattuu tai muuten vain ja kävi huutamassa kaikille jotka sen silmiin osui. Ei ollut siitä kiinni, etteikö se olisi osannut, sillä möllien rata oli helppo. Se vain oli täysin haluton.

Ollaan sitten vissiin väsyneitä molemmat. Paras jättää huomenna treenit väliin ja pitää suosiolla viikon tauko.

Niinjoo, mutta päivän positiiviset: Cara meni jo puomin paljon reippaammin ja varmemmin! Ei enää "maha maata viistäen". \o/

Totaalinen *plop*Tiistai 11.07.2006 23:21

En oo oikeesti levänny yhtään yli kahteen viikkoon. Unet on ollu keskimääräsesti 5-6h ja nekin heräillen. Päivät töissä ja illalla menoa ja niinä iltoina kun ei oo menoa on ollu iltavuoro, tai sitten on ollu pakko käyttää se siivoomiseen kotona. Pari vapaapäivää on töistä ollu, mutta ne on menny talkoissa ja kisareissulla. Syöminenkin on ollu välillä aika epämäärästä.

Kroppa alkaa varotella. Meinaan torkahella junassa/bussissa, töissä oon ihan ponneton. Lihaksissa ei oo voimaa. Painoa on tippunu taas alle viikossa kilon verran. Välillä pumppu meinaa ottaa ylimääräsiä kierroksia. Tänä aamuna tervehti nenäverenvuoto. Mutta vaikka kuinka on poikki, ei nytkään osaa levätä, vaan koitan ees koneella koko ajan jotain tehä. Oon ihan ylikierroksilla. Alkais jo loma, mä oon ihan liian väsyny.

HAU OPEN -osakilpailu 5/6 (10.7.06)Tiistai 11.07.2006 03:24

Luokka: Mölli / Maxi (31 koirakkoa)
Sijoitus: 7
Aika: 32,70sec (ihanneaika 45sec)
Aikavirheet: -12,30
Ratavirhepisteet: 5
Tulos: 5

SÄHLÄÄVÄT MÖLLIT - MÖHLÄÄVÄT SÄLLIT

Reittipalvelu teki oharit! Bussi, jolla piti muka mennä, ei tullut. Päästiin kisapaikalle vasta, kun maximöllien kisailut olivat jo meneillään. Sain kuitenkin luvan osallistua, vaikka rataantutustuminen oli mennyt jo aikoja sitten. Yritin siis opetella estejärjestystä seuraamalla muita. Oma vuoro myös tuntui tulevan yllättävän äkkiä, enkä ehtinyt värvätä meille kuvaajaakaan. Olosuhteisiin nähden täytyy olla tyytyväinen tulokseen. Olisihan se voinut olla nollakin, mutta Cara teki kontaktivirheen A:n alastulolla! :O Ensimmäinen kerta ever, hämmentävää. Täytyy vissiin sittenkin ottaa takapakkia kontaktien kanssa ja yrittää opettaa, että niihin koskeminen on oikeasti tärkee juttu.

Myös kilpailevien radalle mentiin jälleen ja jännäsinkin osaanko ohjata sen kunnialla läpi. Ensimmäisen riman Cara pudotti, sitten mentiinkin ihan (tasoomme nähden) sujuvasti. Putken jälkeen muurille tulo oli aika tiukassa kulmassa ja arvasinkin sen tuottavan ongelmia. Lisäksi Cara sai jostain päähänsä käydä vähän huutamassa seuraavalle lähtijälle. Muurilta siis kielto. Ja railakkaasti yliaikaa radalta: 14,09 sekuntia. Mutta kepit meni taas tosi hienosti! Ja keinu ja rengaskin oikein.

Kaikesta huolimatta oon jotenkin tyytyväinen tähän iltaan.

Kisan kokonaisrankingissa pudottiin toisesta neljänneksi. (Ilman toisen osakilpailun valjasmokaa oltais edelleen toisina, ärh... :/ Miksköhän sitä pitää aina jossitella, vaikka se on ihan turhaa...) Saa nähdä, miten keskiviikkona käy. TOP10:ssä ollaan joka tapauksessa. :)

Agirodun joukkueviesti 9.7.06Maanantai 10.07.2006 21:06

Johan on pronssiviikko. :D Meidän pölliejoukkue otti maxialokkaissa kolmannen sijan eilen Turengissa. \o/

Oli kuuma. Järjettömän kuuma. Mun aivot oli varmaan jo puuroutunu helteessä, kun meni ihan hätiköinniksi meidän lähtö. Tiina ja Vekki oli maalissa niin äkkiä, et siinä vaiheessa vasta tajusin et meidän pitäis olla jo menossa! Äkkiä valjaat auki ja pään yli irti ja menoksi. Ensimmäinen este ylitetty ja nään tuomarin näyttävän vitosta. Sitten A:lle, jolloin koiran ollessa ylhäällä tuomari sanoo, että ota nuo valjaat pois. TÄH?! Mitvit... Siellähän ne tulee remmin kanssa perässä (ja luonnollisesti pudottivat sen ekan riman), eivät olleetkaan lähteneet kunnolla pois. Koiran ollessa alastulolla nykäisen ne pöllämystyneenä äkkiä pois ja koira on vielä enemmän pihalla ja katsoo alastullessaan mua tyyliin "mitänäänyhommaat" ja meinaa törmätä seuraavaan aitaan. Aidassa ei ole rimaa (kun kukaan ei vissiin ole hoksannut sitä nostaa edellisten jälkeen) ja koira ja emäntä kahtsovat toisiaan sekunnin verran kumpikin yhtä hämmentyneinä.

Noh, tämän ensimmäisten kolmen esteen alkuhärdellin jälkeen päästiin asiaan ja loppu vedettiinkin sitten puhtaasti. Mutta hitaasti. Cara oli paljon mua hitaampi! Kyllä se kuumuus teki tehtävänsä koirassakin. Vaan kaikesta sählingistä huolimatta saatiin nuiden parin mitalin seuraksi pytty. :) Johan tässä pian täytyy kohta palkintohylly hankkia. ;D

Mutta mitä opimme? Luota koiraan ja ota remmit ajoissa pois, varsinkin joukkueviestissä. Ei se karkaa. Ja jätä jo viimein ne valjaat kotiin! Tai vähintään vaihda pantaan ennen starttia...

HAU OPEN -osakilpailu 4/6 (5.7.06)Maanantai 10.07.2006 20:53

Luokka: Mölli / Maxi (23 koirakkoa)
Sijoitus: 3 (+4 sarjapistettä)
Aika: 31,51sec (ihanneaika 38sec)
Aikavirheet: -6,49
Ratavirhepisteet: 0
Tulos: -6,49

TUPLAPRONSSISTI!

Alku meni nätisti, vaikka vähän epäilinkin ensin. Valitettavasti ensimmäiset 3 estettä jäi saamatta videolle, se alotus olis nimittäin ollu kiva nähä. Mutta mutta... noh, kolmas sija sieltä sitten jälleen napsahti. Mulla tuntuu olevan joku "koira on putkessa, emäntä kompuroi jalkoihinsa"-syndrooma, sillä täysin sama kuvio oli vuos sitten. Sentään en kaatunu. :D

Nyt se on sinetöity.Keskiviikko 05.07.2006 03:16

Maksoin ja tein juuri meidän ensimmäisen ilmoittautumisen virallisiin kisoihin...

HAU OPEN -osakilpailu 3/6 (3.7.06)Tiistai 04.07.2006 15:17

Luokka: Mölli / Maxi (21 koirakkoa)
Sijoitus: 3 (+4 sarjapistettä)
Aika: 38,20sec (ihanneaika 55sec)
Aikavirheet: -16,80
Ratavirhepisteet: 0
Tulos: -16,80

PRONSSIA!

Minä taas sähelsin enemmän kuin laki sallii ja meinasin unohtaa yhdessä kohtaa mihin piti mennä, mutta kerkesin korjata tilanteen ilman, että tuli virheitä. Pientä ylimääräistä pyörimistä ja husimista vain. Eipä sillä ettenkö näyttäis tekevän sitä muutenkin... :D Mitalistista löytyy kuva Elukat-kansiosta.

Lisäksi käytiin myös kilpailevien luokan radalla. Kepit, keinu ja rengas (jotka "erottavat" kilpailijat mölleistä) menivät puhtaasti! :o Kaksi kieltäytymistä kerättiin kuitenkin. Ensimmäinen tuli putkelta, kun se meinasi lähteä ikäänkuin menemään ruttuun koiran mukana, niin Cara ensin peruutti ja meni vasta sitten uudestaan. Toisessa paikassa oli ensin aita, koiran ottaminen aitojen välistä ja sit se toinen aita samalta puolelta ku ensimmäinen. En vetäny sitä siitä välistä tarpeeks pitkälle taaksepäin, enkä siirtynyt koiran eteen, niin en saanu sitä ohjatuks siihen hypylle. Näköjään mulla menee pasmat sekaisin, jos joku ei menekään niinkuin suunnittelin ja saman tien unohdan ohjauksen ja sitten sählään (entistäkin enemmän). I-luokan ihanneaika ylittyi 13,72 sekunnilla. Siihen lisäksi ratavirhepisteitä 10, niin tulos olisi ollut 23,72, joka nippa nappa vielä mahtuu laatuluokkaan "hyvä". 26 tai yli onkin sitten jo "ei sijoitusta".

Mutta kyllä se näin on, että me startataan elokuussa viralliseen ykkösluokkaan. :)

HAU OPEN -osakilpailu 2/6 (28.6.06)Perjantai 30.06.2006 02:12

Luokka: Mölli / Maxi (21 koirakkoa)
Sijoitus: 9
Aika: 42,39sec (ihanneaika 50sec)
Aikavirheet: -7,61
Ratavirhepisteet: 15 (hylkäys, koiralla valjaat)
Tulos: 15,00

SAMPERIN VATIPÄÄ!!

Elämämme ensimmäinen nollarata ja alitettu ihanneaika, joiden perusteella oltais tultu neljänneks ja saatu 3 sarjapistettä. Mutta mitä teki emäntä? Jätti ne &¤%*@$! VALJAAT koiran päälle, josta tulee hylsy, eli tässä tapauksessa 15 virhepistettä! Että mä vihaan itteeni...

Enkä edes saanu meidän virheetöntä rataa videolle! D:

HAU OPEN -osakilpailu 1/6 (26.6.06)Keskiviikko 28.06.2006 02:21

Luokka: Mölli / Maxi (32 koirakkoa)
Sijoitus: 6 (+1 sarjapiste)
Aika: 46,17sec (ihanneaika 52sec)
Aikavirheet: -5,83 (ei siis aikavirheitä)
Ratavirhepisteet: 5 (1 x kieltäytyminen)
Tulos: 5,00 (=erinomainen)

WOOHOO!!!! \o/

Se virhekin oli ihan turha, koska olin suunnitellut kohtaa etukäteen. Kuitenkin juuri sillä kohdalla hetkeksi herpaannuin ja myöhästyin haltuunotossa. Ei pidä koskaan unohtaa, että ne kaksi viimeistäkin estettä vaaditaan puhtaaseen suoritukseen. Ei siis minkäänlaisia herpaantumisia missään vaiheessa!

Älä ajattele, miten rata on mennyt, vaan keskity siihen este kerrallaan täydellä panoksella loppuun asti, kunnes se on _kokonaan_ ohi. :)

Ja huomenna taas uudestaan! \o/ :D