IRC-Galleria

Nolo to the maxKeskiviikko 17.01.2007 22:33

Pesinpäs sitten pesutuvassa alusvaatteita ja sen sellaisia. Valitettavasti minua edeltäneen tyypin ohjelma venyi reilusti minun vuoron puolelle. Ajattelin korjata asian ja laittaa puolestani lyhyen ohjelman pyörimään ja sitä yritinkin, mutta kun tulin luvatun 24 min päästä hakemaan riepujani, luki mittarissa jäljellä 36 min.
Hörm.
Selvä.
Palasin 36 min päästä eli reilusti _seuraavan_ vuoron puolella. Ohjelma olikin sitten päättynyt tovin aikaisemmin ja ao. ihminen oli nostellut pyykkini sieltä koneesta poies. Oikein tehty, toki, mutta niin. Sitten se setä osoitti niitä minun pyykkejä ja sanoi että tuossa --> johon minä vastasin älykkäästi "juu, erm" ja pakenin paikalta raskauttavien todisteiden kera.

Huoh. Nyt se pitää minua huonotapaisena ja ikävänä sääntöjä noudattamattomana ihmisenä. Se jossain näistä hillittömistä kerrostaloista asuva täysin vieras johon en koskaan enää törmää. Juuri se. :( Ehkä minä osaltani pilasin sen muuten oikein hyvän päivän. Huoh.

Ei muuten mitään muuta uutta tälle rintamalle. Elämä jatkuu ja on ihanaa.

äh, jäi vaivaamaan tuo typerä pyykkihomma. vihhaan pyykkitupia ja kaikkea niihin liittyvää. ja pitäis nyt keksiä joku sopiva katumusharjoitus että saisin nämä nolotusmaksimustunteet häviämään. meen sitte vissiin laittaa ruokaa, enkä katokaan stargate atlantista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.