IRC-Galleria

Aamulla Bono lauloi radiossa maailman pahuudesta, joten piti heti saada kuulla All that you can't leave behind -levyä. Kuuntelin sitä yläasteella ihan fiiliksissä, ja kyllähän tuo vieläkin kolahtaa. Tajusin että kuuntelin sitä *seitsemän vuotta sitten* ihan fiiliksissä. Hmh, kummallista.

Niin, ajattelin eilen että tänään voi nukkua puolille päivin. Onneksi katsoin vielä kalenteriakin ja tajusin että ei, venäjän tunnit alkaa tänään ja pitääkin nousta kymmeneltä. So I did. Nyt olen hemmetin väsynyt mutta en ole käynyt venäjää opiskelemassa. Simply because, kun tulin lipastolle ja menin luokkaan, ovella olikin lappu että opetus peruttu tänään_kin_. Hämäävää tässä on se että aiemmin opettajalta on tullut sähköpostia että tunnit peruttu. Turhaan nousin, turhaan tulin ja nyt istun turhaan pari tuntia.

Pitäisi tehdä kaikkea, ja vähän teinkin kun kävin pyytämässä English Segmental Phonetics For Finns -kirjaa varastosta. Vähänpä tiesin ettei sitä saakaan ihan noin vain, vaan siinä kestää tovin tai muutaman tunnin että sen sieltä varastosta joku kaivaa. Hetken tuumittuani totesin kylläkin että niinno, viimeinen tunti päättyy kolmelta, eikä se nyt ole niin suuri vaiva odottaa enää sen jälkeen hetki.

Väsyttää ja inhottaa joutenolo, mutten voi tehdä mitään kovin hyödyllistäkään kun ei ole välineet mukana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.