IRC-Galleria

Ah. <3Keskiviikko 31.01.2007 10:39

Hyvä päivä edessä. Huomasin puolenyön aikaan kun olin laittamassa nukkumaan, etten ollut muistanut tehdä valmistelevia tehtäviä tämän päivän toiselle tunnille. Sitä tuntia ennen on translationia, ja olen luultavasti kääntänyt yhden kohdan siitä harjoituksesta surkeasti väärin. Sitäpaitsi olen menossa yliopistolle au naturel, koska meikit ja kaikki muu kosmetiikkani sijaitsee tänään eri puolella kaupunkia kuin minä.

Yöllä näin taas jotain sairaita painajaisia ja heräsin ja luulin että kello on kahdeksan ja minä myöhästyn. Makasin hereillä pitkiä aikoja kunnes muistin katsoa kelloon ja se oli viisi tai kuusi. Olin niin kuumissani että luulin kuolevani mutta yritin silti nukahtaa ja herätessäni huomasin että olin onnistunut.

Nyt haluaisin pistää viestiä opettajille (tai mikä onkaan korrekti nimitys, en ole varma vielä) että olen kipeänä koska olo ei ole kauhean hohdokas ja olisin kovin kovin mukavaa jäädä Mikon viereen nukkumaan, herätä siihen että kylmä päivä valkenee ulkona ja itse on lämpimässä ja turvassa. Mutta *tänään* se ei oikein käy. Eikä oikein minään muunakaan päivänä.

Tänä iltana pakko laittaa nukkumaan ajoissa tai luultavasti kuolen.

edit://

Tuorein havainto: 31.01.2007 08:00
lämpötila -25.8 °C, paine 1003.0 hPa, kosteus 79%, kaakkoistuulta 3 m/s, melkein selkeää (1/8)

25 astetta pakkasta ja kolme metriä sekunnissa tuulta?
hui seitan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.