IRC-Galleria

Kirjoita uusi Sunnuntai 05.03.2006 09:34

*YAWN!*

Vitsi mikä yö. Nukahdin kuudelta tai seitsemältä - illalla! Vanha paha taika heräsi heti kun suljin silmäni, ja tunnin välein joku soitti ja herätti. Ja uudestaan. Ehkä olin niin unenpöpperössä koko ajan että kuvittelen ylimääräisiä puheluja. Oh well. Nukuin joka tapauksessa kuuteen - aamulla!
Puoli kuudelta heräsin siihen että ulko-ovi kävi. Ensimmäinen ajatus joka tuli uniseen aivooni oli "Mikko!" mutta näh, se oli vain kiljun hajuinen kämppikseni. Nyt koko kämppä haisee vitun pahalle. Tykkään susta ^^;;~ <3

Istun tässä ulkotakki päällä.. heräsin kuudelta nimittäin siksi, että olin siinä käsityksessä että puoli kahdeksalta alkaa hommat ynnillä avantouinnin merkeissä. Kun olin menossa ulko-ovesta ulos, tuli kalvava tunne, joten siitäpä tarkistamaan että mihin aikaan ne työt _oikeasti_ alkaa. Tunnin päästähän ne. Nyt minulla on hyvää aikaa kirjoittaa CAS-päiväkirjaani.

väsyttää.
isi & vaimo haki minut eilen sieltä vapaaehtoishommista, käytiin pizzalla ja sitte sain kassillisen ruokaa jääkaappiin vietäväksi. Kikiki ^^ Sain muun muassa kerrosvoileivän! Juuri sellaisen kaupasta yksittäispakattuna vitun kalliilla ostettavan kerrosvoileivän :) Rakastan niitä <3 en tiedä mistä isi sen tiesi ^^;;~

En pysty ottamaan päikkäreitäkään (heh heh) koska sitte en varmana pääse ajoissa ylös ja sitte myöhästyn ja mua vihataan. mutta niinku, ei sillä, ei ois mitään ituakaan mennä enää sänkyyn kun kulti ei ole siellä.

Taidan syödä kerrosvoileipäni loppuun, keittää kahvit ja kirjoittaa CAS:iä aamuradiota kuunnellen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.