IRC-Galleria

Hauska viikkoTiistai 10.06.2008 04:23

Mullapa on nyt silikonit silmissä. Hankin viime viikolla nimittäin sitten vihdoinkin ne Air Optix -piilarit, ja täytyy kyllä sanoa, että nyt näkeekin ihan eri hyvin! Eikä nämä pahemmin tunnu silmissä ollenkaan... eli ihan helposti voi nukahtaa näiden kanssa, ja sitä tulikin jo kokeiltua. Ei tuntunut pahalle. Jee! Ja sitä vapauden tunnetta (ja outouden) kun ei tarvi leikkiä lasien kanssa! Ja ainakin omasta mielestä ulkonäkö muuttuu kyllä heti (no täällä galleriassa ei pahemmin kyllä laseja kuvissa muutenkaan oo, eikä ikinä kuvissa muutenkaan). Jostain kumman syystä tämän muutoksen tuntuvat huomaavan ennemmin ne, jotka itse käyttävät silmälaseja.

Ja matka häämöttää. O-ou, puku pitää muistaa ottaa mukaan. Mitähän sinne tarvii muuta?

Eipä ole ollut kovin lämmintä täällä... se niistä auringon ottamisista. Mutta jospa sitä ehtii sitten myöhemmin kesällä... odotan jo kovasti rantakelejä, tosin viime vuonnahan sitä taisi tulla käytyä uimassa peräti yhden kerran, ja sekin puolivahingossa. Jos tänä kesänä muuttaisi tapojaan! Ulkoilmakin on välillä hyväksi. Sitähän voi kyllä saada monella tapaa nautittua; suosikkiurheilulajeja toisilla ovat baariinpyöräily ja alkoonjuoksu.

Ah, valkosipuli on kyllä hyvää, mutta sitä ei tule syötyä liian usein sen vuoksi, että kanssaihmisten mielestä se ei välttämättä ole niin arvostettava teko. Hain tänään pizzan (hah) ja salaattiin heitin kasan valkosipulia. Antioksidantteja.

Voi ihanaa. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.