IRC-Galleria

Viisi omituista tapaani, here they are!Keskiviikko 25.01.2006 13:45

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä." (Woltaire) ja myös Kymastah on minut haastanut.

1. En voi lähteä kotoa katsomatta, onhan kahvinkeitin ja hella uuneineen varmasti pois päältä. Kokeilen, että tulihan se ulko-ovi varmasti kiinni. Ennen oven sulkemista tarkistan kahdesti, että avaimet ovat varmasti taskussa.

2. Kun olen koulussa tietokoneluokassa, vilkuilen koko ajan, katsovatko muut, mitä teen koneella. Kun lähden koneelta pois, katson että se loggaa ulos varmasti (se kestää joskus kaksi minuuttia).

3. Kun ostan tupakka-askin, käännän aina eturivin keskimmäisen väärinpäin. Se on onnentupakka, jonka polttaessaan saa esittää toiveen.

4. Keitän kahvia aina vähintään neljä kuppia. Vaikka joisin sen yksin.

5. Kämppikselläni on totuustikkari (sellainen systeemi jossa on tikkari kiinni, ja josta voi painaa nappia. Se sitten vastaa Yes tai No). Kyselen siltä aina kaikenlaista.

Haastan jotkut joskus.

Mmoi!Lauantai 21.01.2006 20:31

Rakas päiväkirja ja rakkaat lukijat! <3

Tänään nukuin pitkään. Olin eilen luokkakavereiden kans bilettämässä hieman, tai no bilettämässä ja bilettämässä. Otto K:ssa käytiin istumassa. Minua rupesi väsyttämään joskus ennen kahta. Oli hauskaa kuitenkin. Tukka oli kipeä, koska pipo painoi hiukseni jotenkin huonoon asentoon.

Sain tänään tiskattua. Kämppis oli varmasti iloinen tapahtuneesta. Hän yritti houkutella minua kanssaan kauppaan, mutta koska olisin jäätynyt, päätin olla lähtemättä mukaan. Sen sijaan sitten tiskasin. Eikö olekin pirun mielenkiintoista?

Enkä halua olla sinkku, perkele.

[Ei aihetta]Tiistai 17.01.2006 12:37

Öö, en minä päiväkirjan näppäimiä hivele, vaan tietokoneen.

Vuosikin on vaihtunut.Tiistai 17.01.2006 12:36

Rakas päiväkirja. Melkein unohdin sinut, mutta en kuitenkaan malttanut olla hivelemättä näppäimiäsi (yääks, kuinkahan moni näitäkin on hivellyt, tämä on koulun kone). Minua rupesi vituttamaan, kun luin erään tänään päivän kuvana olevan ihmisen käsityksiä ihmisoikeuksista ja Amnestystä hänen päiväkirjastaan. **ttu. No, en nyt anna sen pilata hirveän pitkäksi aikaa tätä ihqa tietokonelaitteiston luentoa. Ikään kuin aihe ei olisi tuttu. Ikään kuin en osaisi. Mutta pakkohan minun on täällä istua, kun Tutkintosääntö ja Arviointisääntö niin sanovat. Hyväksi ei voi lukea toisen asteen opintoja, vaikka kuinka pitäisi osata vaikka näyttötutkinnon suoritettuaan koota tietokoneita sekä tuntea niiden osat.

Meinasin jäätyä kun kävelin kotoa koululle. Tuuli on ihan helevetin kylymä. Onkohan tossa päiväkirjakalenterissa muuten jotain häikkää? Se näyttää että olisin kirjottanu tässä kuussa niinä päivinä, joina kirjoitin viime kuussa. Tässä kuussa en ole kirjoittanut vielä yhtäkään päiväkirjamerkintää, joka harmittaa minua erittäin suuresti.

Pariutumistyökalut. Tuollainen sana mainittiin joskus jossain. Se tarkoittaa deittipalveluita, matchausta yms. Mikähän kumma tuonkin toi mieleeni. Ehkäpä tämä galleria.

Heittäkää nyt kommenttia jos täällä käytte, ja tähän asti tämän luette.

Viikon jälkeenTorstai 24.11.2005 09:45

Rakas päiväkirja, ja hei muutkin hörhöt. Huomasinpa taas, että en ole kirjoittanut päiväkirjaani viikkoon. No ei se mitään, on ollut parempaa tekemistä (lue: nukkumista ja syömistä ja koulua). Tänään pitäis oikeastaan tehdä tietoliikenteen tehtäviä, koska huomenna on tentti ja tehtävät pitäis olla palautettu ennen sitä. Esitelmäkin pitäis kirjoittaa. Noh, jos tästä lähtis kohta kohti koulua ja tekis ne pois alta. Huoh huoh huoh. Tylsää. No, aina voi kuunnella Radio Seveniä tai NRK MPetreä samalla ja tiirailla kivannäkösiä ;) Viikon biisivinkki: Interphace - Fly away.

Ville ei taas jaksa. On se kumma että vaikka nukuin ihan kivasti niin väsyttää silti. Pitäis kai alkaa harrastamaan liikuntaa :o. Vaakamambo sopis varmaan ihan hyvin, mut siihen tarvitaan muu henkilö minun lisäkseni. Hohhoijaa, mitäs mä taas ajattelenkaan. Ei tällasia saa kirjotella tällasiin blogeihin. Kahavia, hörps.

Kallis presidenttiehdokkaana. Tiedänpähän ainakin, että ketä EN äänestä. Tiedän minä kyllä jo, ketä aion äänestää. Arvatkaa. Vihje: Väri löytyy tosta paidasta tossa kuvassa.

Vois kai tässä kohta lähteä koululle, mutta kun kännykästä loppui virta ja siinä on MP3-soittimeni :/. Enhän minä nyt voi koululle Taka-Lyöttyyn asti kävellä ilman MP3-soitinta. Ku ei voi kuunnella eurotrancea sit niinku. Voivoi.

Turha TorstaiTorstai 17.11.2005 11:12

Rakas päiväkirja, torstait ovat ihan turhia. Itse asiassa aiemmin ajattelin että vain sunnuntait ovat täysin turhia, mutta nyt olen kyllä torstaistakin samaa mieltä. Ei vain ole mitään tekemistä. Ja se, että herää puoli kahdeksalta tekemään ei-mitään on kyllä vähän paska juttu. Torstai ja perjantai ovat kouluvapaita päiviä. Jos ei aina jaksa lähteä baariinkaan, mitä ihmettä pitäisi tehdä? Pitäisikö tässä hommata Elämä? Mistä niitä Elämiä muuten saa? (Suomalainen Kirjakauppa ei nyt kuulu tähän, Woltaire.)

Eilen olikin sitten astetta hirveämpi koulupäivä. Heräilin ti-iltana siinä seitsemän maissa ja kahdeksalta aamulla menin kouluun. Ajattelin, että jaksaisin sitten valvoa iltaan asti, mutta mitäsitättua. Oli ihan pakko mennä neljän maissa iltapäivällä nukkumaan kun viimeinen matikantuntikin meni vähän silleen että polynomiesitykset alkoivat naurattamaan. Opettajaa ne ensin naurattivat, sitten minustakin alkoivat näyttää kovin hauskalta, ne polynomiesitykset siis. No anyway (huomatkaa, en kirjoittanut enivei), heräsin sitten yhdentoista maissa illalla mutta sain kuin sainkin unen päästä kiinni kahden maissa! Sitten heräsinkin puoli kahdeksalta ja tässä sitä nyt ollaan.

Toisaalta pitäisi käydä töissäkin mutka. Nyt sitten pitääkin mennä Limingantulliin asti, hrrr! Ulkona on kohtalaisen kylmää, kun on tottunut melkein kesälukemiin. No ehkä ei ihan, viitisen astetta olisi kesäksi kovin kylmä. Taas ne soittaa Røyksoppin Only this momentia. Ei siinä mitään, se øn hyvä biisi. Stay or forever go, play or you never know... tai jotain. Hieno biisi, kerta kaikkiaan!

Hoh, tossa tämän kirjoitusboksin alapuolella lukee "Näkyvyys". Hauskasti ilmaistu. Näkyvyys on hyvä, tämä teksti näkyy nimittäin kaikille.

On ihanaa valvoaKeskiviikko 16.11.2005 04:37

Rakas päiväkirja, tänään heräsin illalla. Menin nukkumaan aamulla joskus yhdeksän aikoihin, edellisenä yönä kolmen maissa herättyäni. Miten niin unirytmi sekaisin? Skippautuu ainakin muutama koulupäivä ihan puolihuomaamatta. Aion valvoa nyt aamuun asti, sillä luennot alkavat kello 8.

Mitähän muuta sitä keksisi tähän? Käykää muuten kuuntelemassa NRK mPetreä! Sieltä tulee alltid musik, aldrig reklamer. Teinipoppia, nykymusa, trancea ja myös esim. Solid Basea. http://www.nrk.no/lyd - sieltä joku sopivassa formaatissa olevista mPetreistä.

Ei meinaa ajatus lentää eikä kulkeakaan, ei sitten millään. Pitäisi varmaan nukkua. Tosin sitähän minä en tee nyt. En, ettei unirytmi mene entistä enemmän perseelleen ja herääminen tapahdu klo 9:30, kun koulu alkoi klo 8:00. Pitäisi jaksaa puoli neljään ja sitten olisi vapaata taas torstai ja perjantai. Vois mennä vonkaamaan baariin, nääh. Jaksaako sitä. Ja se sitä paitsi jäiskin vonkaamiseksi tällä naamalla.

No mutta johan sitä aikaa on kulunut!Lauantai 12.11.2005 10:17

Rakas päiväkirjani, heipähei kaikki raksuihqthanit, /me loves you 4eva <3. Aloitinpa kieltämättä tutuksi tulleella tavallani, mutta se ei varmaan haittaa ketään. Tai siis, tuttuun tapaan aluksi, sitten uudella ihqraksullatyylilläni. Anteeksi rakkaat, etten ole kirjoittanut tänne mitään pitkään aikaan.

Totesin tuossa juuri, että unirytmini on sekaisin. Menin nukkumaan töiden jälkeen noin klo 18 ja heräsin sitten klo 02. Siinä vaiheessa hoin erästä kirosanaa muutamaan otteeseen, kunnes totesin sen auttavan yhtä paljon kuin viinan viisastumiseen. Enpä kyllä ole juonutkaan kyseistä ainetta (vielä!) tänä viikonloppuna. Saattaa käydä niin, että en lähde ollenkaan bilettämään tänä kyseisenä viikonloppuna. Voihan toki olla, että joku muuttaa mieleni. Olisipa se eräs ihqraksu<3 (huoh), mutta tuskinpa on. Tässä valvottuani ja tylsistyttyäni aivan totaalisesti tajusin vilkaista meidän syksyllä opiskelumme aloittaneiden yhteisöä, ja siellähän olikin pikkujoulukeskustelut kovasti meneillään. Tarttis varmaan tehdä jotain. Kuinkahan moni niihin tulisi? Päätän selvittää asian.

Olen koko viikon miettinyt kaikkea ja kaikkia ja tiettyä. Nyt tuli ideapula. Jatkan tätä myöhemmin, jos osaan.

Ihana lauantainiSunnuntai 06.11.2005 02:27

Rakas päiväkirja, rakkaat kanssaihmiseni ja muutkin, jotka tätä vaivautuvat lukemaan. That's why we never... tai no, ainakin minun tapauksessani voisi lyhyesti todeta niinkin, että kylläpäs joo tullaan. Jos se siis minusta riippuu.

Aloituskappaleeni oli tarkoituksella pas.. huono ja käsittämätön. Yritän välttää kirosanojen käyttöä, sillä tätä tekstiä voivat lukea myös monet alaikäiset. Sinänsä en tiedä, onko sillä kovinkaan paljoa merkitystä, mutta kuitenkin. Tämä päivä on mennyt ihan hauskasti: eilisen Onnelan avajais-baari-illan myötä nukkumiseni venyi iltakuuteen ja sen jälkeen heräsin täysin ilman krapulaa pirteänä peipposena, tai no peipposena. Sitten kuulinkin, kuinka kämppikseni availi ovea, ja kuulin myös erään jätkän tulevan käymään kylässä.

Ostin sixpackin lähikaupasta ja sitä siemaillessani sain idean. Pelaisimme blackjackia. Ensin pelasimme sitä ihan noin vaan, kunnes keksimme siitä juomapeli-idean. Jos häviää, pitää juoda. Ainoaksi hankaluudeksi muodostui se seikka, että koska minä toimin jakajana, en voinut juoda, koska häviämisen mitta jakajan ominaisuudessa olisi ollut kovin hankalaa määritellä. Sittemmin pelasin itsekin, samalla toimiessani jakajana. Kun olimme kyllästyneet juomapeliin (ja päihdyttyämme liikaa), keksimme että voisimmekin pelata ihan vain esimerkin vuoksi rahasta. Kävin kaivamassa erimaalaisia kolikoita varastoistani ja aloitimme. Pelasimme siihen asti, kunnes kämppikseni kaveri "räjäytti" pankin. Hauskaa toki oli.

Tässä mietin, että varmaan sitä voisi lähteä baariin, jos tänään ylipäätään aikoo. Ei tässä oikein enää miettimisaikaa paljoa ole. Join jo sixpackinkin. Toivottavasti kaikilla teilläkin on ollut oikein hauska lauantai-ilta. Minä sekoitan koko ajan tämän illan sunnuntaihin. Jo eilen sekoitin perjantain lauantaiksi, sillä torstai-iltana olin lähipubissa. Eivät kaikki opiskelijat ole juoppoja. Eivät eivät!

Tylsä torstaiPerjantai 04.11.2005 00:13

Rakas päiväkirja, rakkaat kanssaihmiset ja muutkin sekopäiset härdelliotukset tai niiden kuvatukset, ja tervetuloa seuraamaan taas elämääni. Olen tässä muutaman viime päivän aikana kirjoittanut kaikenlaista pask... siis typerää tekstiä siitä, mitä teen. On aika paljastusten, aika suurien lupauksien. Tai oikeastaan, ei. Siispä kerron teille tästä tylsästä torstaistani. Koska menin suhteellisen myöhään, noin klo 04:n jälkeen nukkumaan (luettuani Patricia Cornwellin Tracea englanniksi), heräsin myös kohtalaisen myöhään, noin kahden maissa. Sain itseni kammettua vaivoin ylös. Ilahduin kovasti siitä pienestä seikasta, että Tiede-lehti oli kolahtanut postiluukusta peilisoluartikkeleineen. Siinä saa pieni Ville taas lukea popul... uusimpia tutkimustuloksia käyttäytymistämme ja koko ihmisyyttämme selittävistä ilmiöistä, joita tulevaisuudessa psykologian dna:ksi kutsuttaneen.

Enivei, kävinpä herättyäni, pari mukillista kahvia siemailtuani ja aikani upouutta Tiede-lehteä selailtuani äänestämässä OSAKOn edustajistovaaleissa. Vautsivau. Kahdeksan aikoihin illalla olivat jo tulokset nähtävissä. Pääsin varaedustajaksi. Eivät luokkakaverit jaksaneet tänään kouluun; olihan melkein kaikilla toki vapaapäivä.

On se hauskaa. Työpaikkani muuttaa, tai siis firma vaihtaa toimitiloja alkaneen remontin vuoksi. Tästä syystä minun täytyy tehdä erinäisiä järjestelyjä uusien markkinointisuunnitelmiemme toteuttamiseksi. Niistä lisää myöhemmin, mutta tulee tämä olemaan olevinaan vallankumouksellista, ainakin todella hienoista lehti-ilmoituksistamme päätellen. Voi voi, kaveri ja kämppis istuvat tuossa sohvalla ja puhuvat eräästä salaiseksi julistetusta projektista, jossa minäkin olen osallisena. Onneksi ne eivät tarvitse juuri nyt minua.

Don't you wish your boyfriend was... at least I hope. Ei se varmaan ihan noin mennyt. Huomenna Onnelan avajaiset! Kämppis sai kutsun ennen varsinaista avaamista pidettävään tilaisuuteen, ja hän ottaa minut Avecikseen. Tämäpä on vallan jännittävää! Onkohan itse Sedu paikalla?

Jostain syystä väsyttää.