IRC-Galleria

Saksa kutsuu jälleenPerjantai 28.07.2006 09:19

Rakas Päiväkirja ihqmussudaadaa <3<3<3 :):):),

edellä typottamani symbolit olivat tahallisia.

Tänään minä lähden junailemaan Helsinkiin klo 21:55. Olen perillä seitsemältä aamulla. Voi härregyyd. Sit lentämään Saksaan Kööpenhaminan kautta (ja ei, en aio hakea Ruotsin kansalaisuutta).

Ou gaadMaanantai 24.07.2006 08:35

Rakas päiväkirja,

Sunnuntaisin Onnelassa voi olla hauskaa. Lähdimme sinne, koska Janne pakotti minut lähtemään, mutta kaksi minuuttia sisällä oltuamme käteeni oltiin tupattu tuoppi. Näin se käy: "en juo"-ilta muuttuu helposti juomisillaksi. Kiitos Kenny! En minä hirveän kännissä tätä kirjoita, mutta no joo. Gianne oli myös paikalla: hän oli lomalla intistä! Toivottavasti on kivaa intissä. Älkää käsittäkö tätä vittuiluna.

On se kummallista. Nyt ihan muutaman päivän sisällä muutama tyyppi Qruiserista on lisänny minut meseensä. Olen itse kieltämättä aika passiivinen siellä, vaan eipä sillä näytä olevan vaikutusta factoreihin.

Shocksteady soi Radiosevenillä. zam| kertoi minulle alunperin tästä biisistä.

Turha kysely, mutta hauskaa...Lauantai 15.07.2006 07:43

Tee näin :
* Nimesi (2. nimesi ja lähimmän sinua olevan ihmisen sukunimi)
* Asuinpaikkasi (kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla)
* Ikäsi (lisää oikeaan ikääsi lohjenneiden sormikynsiesi lukumäärä)
* Ammattisi (mies kirjoittaa äitinsä ammatin, nainen isänsä)
* Harrastuksesi (harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää)
* Lapsiesi lukumäärä (montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät)
* Hiustenvärisi (tämän hetkinen paidanväri)
* Silmienvärisi (tämän hetkinen housujen väri)
* Musiikkimakusi (genre, jota et siedä)
* Lempiartistisi (tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi)
* Itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi (se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun kirjoitat googleen 2. nimesi)Tadaa!

Nimeni: Henrik (mikä tähän lasketaan, kämppis ei ole kotona, pistänpä sit vaikka ystäväni Heikkisen eli) Heikkinen
Asuinpaikkani: Hmm... Lasketaanko se kaupunki, johon matkustin jatkaakseni matkaa eteenpäin? Kuopio.
Ikäni: 26
Ammattini: Teollisuuslaborantti
Harrastukseni: Jääkiekko vaikka sit.
Lapsieni lukumäärä: 0
Hiusteni väri: Musta, jossa oranssia tekstiä :D
Silmieni väri: Farkunsininen, jossa on kulumia. Hmm. Mielenkiintoiset silmät.
Musiikkimakuni: RAP, Hip hop, R'n'b, Soul
Lempiartistini: Eli nyt soivaa edellinen vai? tarkistan radiosevenin sivuilta. Biisi ehti jo vaihtua, mut se mitä kysytään, eli se joka sillon soi edellisenä, on Ian van Dahlin Just a girl
Itseäni parhaiten kuvaava adjektiivi: Tärkein. (Tärkeimmän)

Kaikki haastavat itse itsensä :D

ei niin Deutschland enääPerjantai 23.06.2006 09:31

Rakas Päiväkirja,

rakkauden tuskissani päätin ruveta kyyniseksi. Minulle huomautettiin, että näin ei kannattaisi toimia. En ottanut neuvosta vaaria. Tässä kaupungissa on liikaa vaadittu, että löytäisi jonkun suurin piirtein omanikäisensä kivan tyypin, jonka kanssa voisi olla jopa päivänvalossakin (ei mitään toi on mun uus kaveri-selityksiä). Mutta koska olen selvinnyt tähänkin asti erittäin hyvin, en taida kovinkaan kiireellisesti olla tarvitsemassa mitään kummempaa. Sinänsä tuli mieleeni tämä kansainvälinen ilmiö, josta puhuin erään saksalaisenkin kanssa: kun olet sinkku, näytät epätoivoiselta. Näytät niin surkealta, että kukaan ei edes halua kuvitella edes riisuvansa sinua ajatuksillaan. Sen sijaan ollessasi varattu, kaikki käyvät kuumana, olethan itsevarma, ja joku on sinut jo huolinut, niin miksipä huono olisitkaan. Totesimme yhteen ääneen, että näin se on joka paikassa.

Ja kun en taaskaan ole kirjoittanut ihan hirveän pitkään aikaan, pitänee kertoa kaikkea olennaista. Teitä kiinnostaa ihan takuuvarmasti, että tein olio-ohjelmoinnin harjoitustyötä tossa. Sain sen puoliksi valmiiksi, ja jos menisin matalan aidan kohdalta, palauttaisin sen ja ottaisin kakkosen. Mutta kun en kunnianhimoisena viitsi. Teen sen loppuun asti. Sitä paitsi, on hauska tutustua richtextboxin metodeihin.

Tänään on juhannusaatto. Päivä toisten joukossa, paitsi että baarit eivät oikein ole juhannuksen aikaan auki. No voi voi, olisikin tehnyt ihan hemmetisti mieli baariin. Tosin kämppiseni todennäköisesti pakottaa minut Garageen. Ei siinä mitään, mennään katsomaan amiksia. Ne on niin nameja.

Saksassa ei sitten mitenkään voinut huomata jalkapallon mm-kisoja. Ei edes siitä, että meksikaanot olivat sombreroidensa kanssa hyppimässä mm. juna-asemilla. Ei sitten mistään voinut huomata jalkapallon suosiota. Tv-tornissa oli sellainen iiiso jalkapallo laitettuna ympärille. Kas kun Berliinin muuria ei oltu muutettu valko-mustaksi. Saksassa oli muutenkin kivvaa. En kuitenkaan puhunut saksaa, vaan englantia. Tästä syystä viikonlopun pelkkää vierasta kieltä puhuttuani aloin ajatella englanniksi. Äkkiä se vaihde vaihtuu; suomen kielisten sanojen löytäminen alkoi jo hankaloitua. Mielestäni on hankalaa, jos joutuu miettimään käsitettä tai sanaa minuutin. Ei vaan aivot tajua. Käytiin muuten myös parissa klubissa tutustumassa Berliinissä. Ei ollut sunnuntai-ilta paras mahdollinen klubbailuilta. Ensimmäinen joku sch... s... strassen tai alleen mukaan nimensä saanut paikka oli melkein tyhjä. Toinen ei, mutta siellä olikin sitten ihan liian ahdistavaa, kuuma ja huono ilma.

Nyt on sinun vuorosi kommentoida.

DeutschlandPerjantai 16.06.2006 09:06

Rakas Päiväkirja,

tänään lähden Saksaan. Jee jee.

Outoa, hmm...Tiistai 30.05.2006 18:50

Hygelac palasi kuolleista maailmaan eräänä pyöreänä päivänä. Sukkelaan näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli kadehdittu ja he elivät rakkaudesta. Koulussa hän suorastaan loisti taidoillaan, siellä häntä ihannoitiin rumista lemmikeistä.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ihastuttamaan Quasimodo, niinpä harrastukseksi tuli televisio.

Hygelac kehittyi viidennelläkymmenellä varsin ahkeraksi. Päähänsä hän sai keltaiset hiukset, sekä punaiset silmät.
Hammassärystä päätellen hän oli aika rahakas. Lempiruokaansa sianmaksaa hän sai työskennellen kokin apulaisena.

Hygelac tupakoi satunnaisesti mutta ei käytä nuuskaa. Alkoholia hän juo kertoessaan tarinoita.

Hän koppasi itselleen puolison jonka kanssa ei uskalatanut mennä naimisiin.

Sen pituinen se.

Tällaisen voit tehdä itsestäsi osoitteessa http://www.pikkupaprika.com/soppa/2/igweb.htm

Lordi!!!!!!Sunnuntai 21.05.2006 07:50

Helvetti, mä uskoin koko ajan että voittaa ne ;) Ja niinhän siinä sit kävi että ne voittaa perhana koko potin!!! Ja parhailla pisteillä!

Kadonneen motivaation metsästysKeskiviikko 26.04.2006 10:35

Rakas päiväkirja!

Anteeksi ihan hirveästi, etten ole kirjoittanut piitkään aikaan. Mutta kun on ollut kiireitä, tai no, näennäiskiireitä ainakin. Olen mennyt järjestösuohon, josta johtuu ajoittainen päivien venyminen. Eräs hanke on tässä kovaa vauhtia valmisteluvaiheessa.

Vappukin olisi tulossa. Näillä näkymin olen menossa Helsinkiin. Siellä olisi sitten tarkoitus laivailla ja tavata kavereita sekä miksei myös täysin uusia ihmisiä. Odotan tässä kovasti myös kesälomaa. Olen luvannut ruotsalaisille ystävilleni, että menen moikkaamaan heitäkin kesälomalla. Tästä sitten seuraakin Norrbottenin kierros. Mutta, oppiipahan kieltä ja näkee tuttuja! Olen kyllä todennut myös sen, että taitaa tuo rajan länsipuoli olla otollisempi seurustelukumppanin metsästyksen kannalta. Metsästys kuulostaa kieltämättä hieman pelottavalta asialta, mutta enpä keksinyt parempaakaan ilmaisua. Kerron kyllä sitten, jos jahti tuottaa tulosta! Vaviskaa, ruotsalaiset.

Olen tässä nyt saanut taas unirytmini sekoitettua aivan totaalisesti. En tiedä, mitä minun pitäisi tehdä sen kuntoon saadakseni. Eilen päätin sitten mennä nukkumaan n. klo 8 aamulla, ja heräsin sitten yhdeksän jälkeen illalla. Tänään minun on pakkopakko valvoa iltaan asti, koska minulla on taas kaikkea hirveän tarpeellista tekemistä. Toisaalta, eipä ainakaan vielä väsytä.

Olen myös miettinyt sitä, miten ihmeessä saisin motivaatiota kasattua, koulua varten nimittäin. En kyllä ole liiemmin siellä naamaani näyttänyt. Toisaalta, olisiko siitäkään sitten hyötyä. No, kesäloma on alkamassa, ja ehkäpä se motivaatio löytyy sieltä kesän lämmöstä. Kesätöitäkin on tullut haettua. Saapas nähdä, tärppääkö ollenkaan. No, aina voi opiskella kesäkuun. Tai siis, mitä opiskelu on? Enpä muista enää siitä mitään.

Radioseven se onneksi vaan jaksaa aina lämmittää mieltä. Nätets bästa musik! Hitsi että nyt on muutama tosi kiva biisi pinnalla.

Sanokaa mulle jottain. En oo viitsiny kopioida mitään kiertokirjeitäkään. Kysykää minulta vaikka, mitä kuuluu, tai antakaa haleja ja pusuja jos tykkäätte minusta. Pakko ei ole. :P
Rakas Päiväkirja isolla P-kirjaimella tällä kertaa, tämän viikon olen viettänyt talvi-, hiihto tai sairaslomaa. Hiihtänyt en ole metriäkään, ilma on ollut kovin talvisen kylmä ja flunssa on purrut kuin baarikärpänen. Sunnuntaina Onnelassa heiluessani (jossa ei ollut mitään järkeä niin kuin ei minun toimissani aina muutenkaan), tunsin olon huononevan ja kuumeen nousevan. No, ei se mitään, tähän asti joka päivä olo on vain huonontunut, mutta tänään se oli ensimmäistä kertaa parempi kuin edellisenä päivänä. Kävin viime yönä OYS:an yhteispäivystyksessä. Siellä oli kyllä aika hauska meno: eräs teini oli varmaan juonut itsensä lähes 4.5 promillen humalaan, tuli sinne tikattavaksi poliisien saattamana ja myös poistui näiden sinipukuisten lainvalvojien mukana yhteiskunnan tiloista. Itse sain viettää laatuaikaa K:n kanssa ko. laitoksessa n. 3 tuntia. Ensin odotin, sitten tuli laboratoriohoitaja ottamaan CRP:n* ja PVK:n**. Pirteän ja mukavan (kiitos!) lääkäritädin juttusille päädyin sitten, kun olin odottanut vielä tunnin neulalla sohimisesta. CRP oli 3, Leukosyytit näyttivät viittä, joten ei ollut syytä olettaa bakteeritulehduksen iskeneen. Lääkäri kirjoitti minulle reseptin yskänlääkettä, ja sain häneltä myös nukahtamislääkkeitä, kun niitä pyysin. Nukuinpa ainakin hyvin viime yönä, 15 tuntia. Nyt tässä mietin, moneltako menisin sänkyyn, kun heräsin iltakuudelta. Taisivat tepsiä ne nukahtamislääkkeet.

K se osaa: kävin hänen luonaan ja join teetä samalla reissulla, kun kävin apteekissa. Puhuin erään tyypin kanssa puhelimessa. K sanoi puhelun jälkeen: On se kumma, jätkällä on 38 astetta kuumetta ja parta ajamatta ja naama kuin petolinnun perse, mutta silti se vain saa kaadettua (seuraa). Asiahan ei nyt ole aivan niin, mutta K se silti osaa. Näin on.

Loma alkaa olla lopuillaan ja Ville se vain syö Ibumaxia, muita lääkkeitä ja on kotona. Voi kirosana! Mutta kyllä minä täältä vielä tulen, näytän ja helevetti isken kanssa. Varokaa vain!


- - - - - - - - - - - - - - - - -

* CRP (C-reaktiivinen proteiini. Normaali viitearvo alle 10. Nousee hyvin nopeasti tulehdustilassa, laskee nopeasti kun tulehdus parantuu. On täten hyvä indikaattori tulehduksille.)

** PVK Perusverenkuva. Yleisimmät veriarvot. Leykosyytit: Valkosolut

PS. Tuota otsikkoa piti korjata 2 kertaa, kun en sitten millään osaa kirjoittaa näköjään. Äidinkielen opettajat auttakaa!

Tärkeää tavaraa.Sunnuntai 05.03.2006 01:06

Viisi tärkeää tavaraa

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

1. Kännykkä. Ilman sitä ei tule toimeen.

2. Kotiavaimet. Aina pitää tarkistaa, ovathan avaimet mukana.

3. Tietokone. Helpottaa kummasti yhteydenpitoa kavereihin. Koodaaminenkin luonnistuu kummasti sen avulla.

4. Tupakat. Addiktio.

5. Maksukortti. Tuntuupa orvolta, jos ei ole mukana maksuvälinettä.

Haastan:

Woltaire Woltairen
zam| zam|n
SpiceGirlPower SpiceGirlPowerin
kristel kristelin
PizzaCat PizzaCatin