IRC-Galleria

Viisi omituista tapaani, here they are!Keskiviikko 25.01.2006 13:45

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä." (Woltaire) ja myös Kymastah on minut haastanut.

1. En voi lähteä kotoa katsomatta, onhan kahvinkeitin ja hella uuneineen varmasti pois päältä. Kokeilen, että tulihan se ulko-ovi varmasti kiinni. Ennen oven sulkemista tarkistan kahdesti, että avaimet ovat varmasti taskussa.

2. Kun olen koulussa tietokoneluokassa, vilkuilen koko ajan, katsovatko muut, mitä teen koneella. Kun lähden koneelta pois, katson että se loggaa ulos varmasti (se kestää joskus kaksi minuuttia).

3. Kun ostan tupakka-askin, käännän aina eturivin keskimmäisen väärinpäin. Se on onnentupakka, jonka polttaessaan saa esittää toiveen.

4. Keitän kahvia aina vähintään neljä kuppia. Vaikka joisin sen yksin.

5. Kämppikselläni on totuustikkari (sellainen systeemi jossa on tikkari kiinni, ja josta voi painaa nappia. Se sitten vastaa Yes tai No). Kyselen siltä aina kaikenlaista.

Haastan jotkut joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.