IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 07:13

Nenänvalkaisuviikko alkoi vallan lupaavasti: kaveri soitti ja pyysi kylään (lue: kaljoittelemaan). Mitä muuta siitäkään nyt voi seurata kuin Onnelaan joutuminen? Mutta tuli taas todistettua vanha teesi todeksi: toleranssi kasvaa. Toleranssin kasvaminen ei ole haittatekijä, kun aloittaa tarpeeksi myöhään, eli ei ehdi juoda tarpeeksi. Mutta Onnelan K-18-illat ovat aina niin ylitsepääsemättömän ihastuttavia - varsinkin asiakkaat osaavat luoda käytöksellään aina oikeanlaisen ilmapiirin. Nythän Onnelasta tulee siis virallisesti täysin K-18-paikka, kun toinen sedula avaa ovensa Oulussa.

On se perhanan hauskaa... syysloma aiheuttaa viinakortin täyttymisen hieman liian nopealla tahdilla. Älkää silti olko huolissanne, STM:n tädit, sillä tämä ei ole vielä toivotonta.

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 21:33

Ei hyvää päivää... lauantaina oli kaverin synttärit ja tuparit, ja tänään on eräät toiset tuparit. Onneksi on loma, eihän tätä muuten kestäisi!

[Ei aihetta]Perjantai 19.10.2007 01:18

No niin! Viininmaistelu meni varsin mallikkaasti, mutta ei keretty enää Alkoon. Myöhästyttiin minuutti. Mutta ei voi valittaa. Jäihän sitä viiniä vähäsen... nyt ollaan E:llä. Meitä oli siis alunperin 5 ihmistä siinä ryhmässä, mutta yksi jäi pois. Neljäs häippäsi maisteluiden jälkeen, joten viiniä jäi melkein pullo per lärvi. Onnela siis kutsuu. :)

EDIT: se esitelmä meni ihan mallikkaasti. :P

[Ei aihetta]Torstai 18.10.2007 14:59

Hemmetti. Pitäis mennä koululle ennen yhtä tekemään sitä esitelmää. Onhan tässä vielä aikaa neljään asti tehdä sitä. Sain unta ehkä joskus viiden jälkeen. On siis tosi pirteä olo... mutta kahvi pelastaa. Juon sitä paljon. Pitää kohta soittaa E:lle, että sekin heräilisi, jotta en joudu yksin sitä esitelmää tekemään.

Voi ei, tänään on se viininmaistelukin. Katsotaanpa vaan, miten käy. Veikkaan, että osa porukasta löytää itsensä Onnelasta tänään. Se tunti kestääkin n. kahdeksaan asti, joten siinähän on sitten vielä aikaa lisäetkoilla. Ei kyllä missään nimessä pitäisi lähteä yhtään mihinkään! (Niin no, enhän minä huomenna tai lauantaina kuitenkaan ole menossa... lauantaina on töitä).

Eilen Kaakkurin kirkossa oli sotilassoittokunnan konsertti (ja muutama solistikin soitteli). Kaverini pyysi minua konserttiassistentiksi, ja niinpä sitten äänitin siellä. Oli ne kyllä hyviä ne soittajat, mutta musiikki oli vähän toista, mitä sotilassoittokunnalta joku voisi olettaa. Ei kuulunut niitä perinteisiä isänmaallisia lauluja ollenkaan, vaan vähän uudempaa - kyseessähän oli Uuden Musiikin Lokakuu -festivaalin konsertti. Yleisökin taisi pitää kuulemastaan. Ohjelmassa oli parin teoksen kantaesityskin. Välillä vaan hirvitti, kun soittajat pistivät vähän forte fortissimoa, että joko se hyppää punaiselle... mutta ei ihan!

Kohta koululle...

[Ei aihetta]Tiistai 16.10.2007 20:12

Hohhoijaa. Taas on tiistai... torstaina pitäisi pitää esitelmä liike-elämän tapatietous -kurssilla, ja olenko aloittanutkaan sen tekemistä? No en. Tästä tosin ei voi syyttää pelkästään minua, sillä teen esitelmän kaverin kanssa. Kalifornian viinialueesta siis vinkkejä otetaan vastaan. Torstainahan meillä on siis viini-ilta, eli pääsemme maistelemaan viinejä (maistelu? 3 pulloa / 5 ihmistä... kuulostaa pikemminkin aloittelulta).

Dna vastasi vikailmoitukseeni. Minullahan ei mese ole kirjautunut sisään, tai yhteys on pätkäissyt heti kirjautumisen jälkeen. Kuinka yllättävää, että heillä ongelmaa ei esiintynyt - minulla se vain esiintyy XP:ssä ja Vistassa - eikä sillä ole väliä, millä messenger-ohjelmalla kirjautumista yrittää. No, tekninen tuki halusi tiedustella kirjautumisajankohtia, jotta he voisivat tutkia asiaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.10.2007 05:50

Hitto vie, että onki tylsää yksin kotona. Mitä sitä ihminen vois muuta tehdä ku istua koneella, kuunnella musiikkia ja välillä vähän lukea kirjaa? Jotenki sitä kaipais välillä sellasta läheisyyttä... halailua yms. :)

Hemmetin seurustelevat naiskaverit, neki unohtaa tällasen sinkkupojan kotia, eikä edes puhelimeen vastaa.

Tuntuupa hurjalta, että oli hakkeroitu 80 000 tunnusta! Onneksi ei sattunut kuitenkaan omalle kohdalleni moinen. Kavereita kyllä bongasin listalta.

Pitäisköhän mennä kirkkoon aamulla :D

[Ei aihetta]Lauantai 13.10.2007 01:16

Ai niin, en minä ole ihan vielä vanhus. Kävin eilen Onnelassa ^^ - mutta en tosin tiedä, oliko se nyt niin hyvä idea. Crowmoor maistui taas hieman liikaakin :) Nyt tässä yritetään parannella sitten oloa Popedalla ja kahvilla. Ei ole lupaa, ei oikeuttakaan...

Hittovie että täällä on kuuma. Pitää vissiin ottaa kaikki vaatteet pois. :P

Lisäys: Popedan Reino onki sittenki ihan hyvä biisi...

Satukirjan sankariPerjantai 12.10.2007 08:09

Yön Satukirjan sankari on ehkä jotain parasta... niin herkkä ja kaunis laulu. Jotain sellaista, mitä ei voi sanoin kuvata, vaikka sanat voisikin tähän kirjoittaa. Täytyypä tunnustaa, että itkin tätä biisiä kuunnellessani.

Rakkaus... nyt minä tiedän, mitä se on! Ainakin aavistuksen sain. Ja ehkä jotain enemmänkin...

KantisTorstai 09.08.2007 09:18

No käytiinpä sitten Kantiksessa. Olihan sitä jopa jo vuosi aikaa viime käynnistä. Heti sisään astuttuani tajusin kyllä, miksei siellä paljoa tule käytyä. Muutama oluthan siellä toki tuli kumottua, joka ei sinänsä liene mitenkään ihmeellistä. Myös jatkoilla tuli Sonjalla käytyä (jyka22) eli kiitos!

Tuli myöskin valitettua. Mikä siinä saatana on, että kun meikä tykkää sellasista kunnon äijjistä (sellasista aika kunnon jätkistä), että sellasta ei tuppaa mistään löytymään. No, etsiminen jatkukoon. Kantishan sinänsä oli melko lailla täynnään juuri tuollaisia jätkiä, mutta kun tuskin kukaan niistä oli kovinkaan paljoa poikiin päin. Olen varmaan liian vaativa.

KännimerkintäPerjantai 11.05.2007 07:39

Jepjoo, jepjå, är inte alls fyll. :) Men sitter här ensam och vet inte va fan skul ja göra, så kanske pratar ja lite, som ni kanske hör. Njut!!!