IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

HaasteKeskiviikko 01.02.2006 20:22

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastat tekemään saman perästä (he valitsevat omat 5). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1) Pesen astiat välittömästi pois. Likaisten astioiden näkeminen muutenkin pienessä mukamas-keittiössäni aiheuttaa ahdistusta. Periaatteessa teen aina näin, koska tiedän, etten pese niitä muuten koskaan pois ja alan käyttää pahvilautasia.

2) En ota koskaan ensimmäistä täyttä lasia vettä, vaan täytän lasin hanasta aina pari kertaa ennen kuin otan sen varsinaisen lasillisen.

3) Ostan limua niin että saan ostettua kahden pullon panteilla esipaistettuja sämpylöitä (2*0,40e=0,80e=paketti sämpylöitä)

4) Vatsani toimii kahvin, makaroonin ja alkoholin voimalla. Joskus tähän voidaan laskea myös kivennäisvesi, makeiset ja hillomunkit.

5) En kestä ajatusta, että olen suututtanut jonkun ihmisen. Minun on sovittava asiat aina ennen nukkumaanmenoa tai en saa unta.

Haaste annettu:
SusieB
J_Crane
Bloodworth
Marigold
Metallisydan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.