IRC-Galleria

Onko tämä oikein?Tiistai 21.02.2006 00:00

Kun kerran olen sanonut itseäni pasifistiksi niin miksi haastan riitaa?
Eräänä iltana (viimeviikon torstaina kaverini meni nimeltä mainitsemattomaan
(Noora ( Adamsin vieressä)) pizzeriaan... Ja loppu onkin historiaa. ( todellinen syy on että ei ole ehkä ihan viisasta kertoa kaikkea tässä josta asianomaisetkin voivat sen lukea ja asianomaisilla tarkoitan lähinnä maahanmuuttajia) Asiahan on kuitenkin niin että lopulta kaverini joutui poistumaan tästä (Noora) Pizzeriasta takaoven kautta koska etuovi oli jostain kumman syystä mennyt lukkoon. Varsinainen hävyttömyyshän tapahtui WC:ssä! Asia ei ole niin paha kuin tästä voi helposti päätellä mutta paha se silti on! Eli syyllinen ei päässyt ykköspesälle --mitä hän varmaankin hamusi-- johtuen kaverini neuvokkuudesta. Kaverini henkilöllisyys jääköön sanomatta.
Joten olenko pasifisti jos haastan riitaa heidän kanssaan? Jotakin oikeutta tähän peliin! En oleta että kaikki maahanmuuttajat olisivat samanlaisia päällekarkaavia perverssejä mutta näitäkin tietenkin löytyy. Joten päätarkoitukseni on tietenkin ilmoittaa tästä tapauksesta koko Vaasalle. En varsinaisesti kerjää nenääni mutta sitähän tämä suunninpiirtein on :D Mitään kouriintuntuvaa todistetta kaverillani ei tästä välikohtauksesta ole mutta hän kuvaili taka käytävän jota pitkin hän oli mennyt ulos. Kävin nimittäin juttelemassa paikanpitäjin kanssa. Eiväthän he tienneet tästä mitään. Mutta minä tiedän. Ja nyt sinäkin. (Kyllä mä näköjään silti kerron kaiken :D) Menin siis juttelemaan heidän kanssaan. Siellä ei ollut asiakkaita, ja olin yksin. Paikalla oli n.20 vee mies ja n. 40v ukko joka sopii Hyvin kaverini antamiin tuntomerkkeihin. He kutsuivat minut takahuoneeseen josta näin mistä tyttö oli mennyt ulos ja siitä voin päätellä että kaverini oli mennyt sieltä ulos. Minulle tämä riitää todisteeksi.
Onneksi kaverini lähti hyvissä ajoin paikan päältä. Tuona torstai iltana kaverini sai siis pusuja (arvaa vaan keneltä, ei minulta) joita hän ei olisi halunnut koska hän ei oikein syty yli 40v maahanmuuttajiin.
Ja en halua eroon päästäni. Joten jos joku haluaa haastaa riitaa minun kanssani saa haastaa. En tule vastaan tappelemisessa ollenkaan. Puollustan kyllä itseäni tarpeen vaatiessa mutta on turha luullakkaan että tulen kolmeen aikaan aamuyöllä Matkahuollolle lynkattavaksi tai muuta sellaista. En..
Tämä päiväkirja merkintä periaatteessa yrittää vetää kyseisen pizzerian konkurssiin siinä onnistumatta, joten ihan turhaa vetää hernettä nenään sinä henkilö siellä joka olet jostain kumman syystä (:D) minua vastaan.
Joten jos joku tämän silti lukee niin hyvä niin. Toivottavasti kovin moni. Kritiikkiä minua vastaan voi tietenkin esittää.
Kaverini ei jaksa näköjään vetää suurta hässäkkää tästä mutta minä jaksan! Ihmisoikeuksia ei ole turhaan säädetty!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.